Bezbariérové místo svatebního obřadu Praha a okolí. Znáte?

Profilova fotka
Ahoj všem! Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte o nějakém pěkném místečku pro obřad, které by bylo bezbariérové nebo alespoň s minimem schodů. A nejlépe na Praze-západ nebo v Praze. Prohlížela jsem si v albu fotky, ale zdálo se mi, že všude se musí šlapat do schodů :-| Teda kromě venkovních obřadů :-) Předem dík za odpověď!
Odpovědět
Profilova fotka
Vážně nikdo nevíte? :-( A najde se nějaká osůbka, která v oblasti Praha-západ plánuje aspoň obřad?
Odpovědět
V Praze Na Chvalském zámku mají výtah, kamarádka měla na svatbě vozíčkáře. A co památník v Lidicích? - obřad je sice venku, ale když prší, tak oddávají v glorietu se střechou, tam vedou asi čtyři schody.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuju za tip, sice by se nám hodilo něco víc jižněji od Prahy, ale určitě to prostuduju. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj my to měli na hradě Červený Újezd a tam je to všude rovinka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za další tip! Sice je to od nás hoďka cesty, ale určitě to stojí za prozkoumání.
Odpovědět
Taky jsme hledali misto s bezbarierovym pristupem, tak obrad mame nakonec v Ruzovem sadu v Lidicich. Je to tam moc pekny.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
na zamku cerveny hradek u sedlcan maji taky vytah do patra, kde probiha obrad
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt mají na hradě výtah? To by mě vůbec nenapadlo... A jak daleko je to od auta ke hradu?
Odpovědět
Profilova fotka
;-) Chystáte se přesunout obřad až tak moc daleko od domova?
Odpovědět
Profilova fotka
Ono to neni až tak daleko, 43 minut podle plánovače tras :-D Navíc jsem poblíž našla fajn hotel, takže jestli by to vyšlo, bude obřad tam.
Odpovědět
imobilni osobu lze po dohode dovez az na nadvori, pak se musi jen branou k vlezu do vytahu. Obrad na zamku Cerveny hradek poradaji ale i primo na krasne zahrade...ta je bezbarierova uplne : ) Jestli to tam neznate, doporucuji rozhodne alespon vylet. Nam se tam s manzelem naramne libilo. Dal jsem dnes zjistila, ze obradni sin v Cernosicich je krome jednoho schodu take bezbarierova. Nasli jste jeste neco dalsiho?
Odpovědět
jo a z romantickeho mlyna na karlstejne take psali, ze jsou zarizeni bezbarierove...takze dalsi moznost
Odpovědět
Článek se načítá
Fakt Smisco? Tak to je super : ) Uz jste se tam byli podivat? Jo a do Sedlcan to fakt neni tak daleko, to je skoro jako od Vas do Dobrichovic ; ) Muzu se zeptat jaky hotel? Je take bezbarierovy?
Odpovědět
Profilova fotka
Mám v Sedlčanech kamarádku a ta mi potvrdila, že je tam krásně. :-) A podle fotek se mi to taky moc líbí - hodně mi to připomíná Průhonice, kde jsme chtěli obřad původně. No asi bychom obřad udělali venku a pokud by pršelo, tak uvnitř. Mlýn v Karlštejně mi připadal docela luxusně, takže tomu jsem se při hledání vyhýbala :-) A ten fajn hotel je Hotel Hrazany, podle webovek mají bezbariérový apartmán, takže snad tomu bude přizpůsobená i restaurace. A dělají tam i obřady. Ale na mail se mi ještě neozvali... :-(
Odpovědět
Hrazany dobře znám, v létě je to tam moc super a majitelku znám osobně, je moc milá. Mimo sezónu je tam dost mrtvo, tak je asi bude těžší sehnat. Kombinaci těchto dvou míst jsme původně zvažovali, ale v našem termínu měli v hotelu bohužel nějakou firemní akci domluvenou dost dopředu. Matrika v Sedlčanech i kastelán na zámku jsou moc milí : )
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt? Ty to znáš snad všude :-) No tak to jsi mě moooc potěšila. Teď jsem ještě nedočkavější :-D A jakou tam mají kapacitu restaurace? Z toho jediného mám strach, protože na fotkách mi to připadalo malé....
Odpovědět
to vis, dlouho jsme hledali ; )...asi jako vy...kapacitu restaurace nevim, kdyz nam nevysel termin, uz jsme to neresili, ale je to tam moc krasne i na posezeni venku na terase
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?