Bešť - hospůdka ve stodole - zkušenosti

Prosim Vas mel jste ted nekdo obrad ve teto hospudce ve stodole? Majiteli jsem psala zadost o cenik, ale napsal mi, ze vse se resi az na miste a z toho nemam dobry pocit. Na kolik tak vyjde obrad i s hostinou treba pro 50 lidi? A jaka je s nim domluva? A jake mate zkusenosti s finalnim vyuctovanim - cetla jsem par starsich diskuzi,ve kterych je majitel pak natahl a nauctoval skoro o 10 tisic vic... Dekuju Vsem za odpovedi :)
Odpovědět
Dobrý den! Mám v podstatě stejný dotaz, to tu opravdu není nikdo, kdo měl v Hospůdce ve stodole svatbu?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Zatím mám pouze zkušenosti s domlouváním. Vše je zatím OK, to, že se to řeší až na místě (i když mi to bylo prvně taky né moc po chuti), tak už chápu. Je tam tolik věcí, co každý může mít jinak. Při rezervaci termínu platíte v lednu zálohu 5 000 (táto záloha je potom strhnutá z vyúčtování). Platí se 2 500 za provozní režie a pak co si navolíte. Svatba buď na louce nebo v altánu, kdy vám vše nachystají, můžete být ubytovaní se snídaní za 400/os.. Co si od nich musíte vzít je přípitek a potom pivo, kofolu a takové. Alko můžete mít vlastní. Cena jídlo + raut za osobu (bez pití!) je cca +- 850 kč. Potom vám dcera pana majitele nabídne výzdobu, zde cena taky skáče, při setkání vám předá ceník a podle něj se rozhodnete. Je možnost zapůjčení kočáru, tuším bylo to za 1000/hodina. Pro vyúčtování na konci doporučuji nechat si vypsat fakturu (čeho - kolik), ale to budu já osobně požadovat vlastně od všech u koho něco zařizujeme, ať mám vše doložené.
Odpovědět
Ahoj holky, také tam plánujeme svatbu, zprvu se mi nelíbila komunikace. Psala jsem maily a komunikace byla dost arogantní,což mě překvapilo.Termín mi řekli, že mají na celý rok plno a že není šance, že by někdo ,,vypadl,, z termínu. půl hodiny na to se uvolnil zrovna náš termín. pořád nevím co si o tom myslet :-/
Odpovědět
@bublina1234 Domluva je taková zvláštní, řeší to jak p. Němec tak i jeho dcera (p. Němec se stará o jídlo, dcera o vše ostatní), což asi není moc šťastná varianta, ale pokud ten druhý nemá čas, chápu. Když jsme si psali přes FB, hned jsem poznala rozdíl kdo je kdo. Zpráva od p. Němce byla plná vykřičníků, kdežto p. Brokešová měla semnou trošku víc trpělivosti :). S těmi termíny, bydlela jsem kousek od toho a musím uznat, i z doslechu, že tam je přes rok hodně akcí. Ať už takhle soukromých, nebo i jejich, kde si musíte rezervovat místo, jinak nemáte šanci. Ono se klidně mohlo stát, že termín byl zaplněný, napsal si to jeden a pak se to mohlo zrušit a už to s tebou řešil zase druhý člověk, co o zrušení nevěděl :). Jako rozhodně doporučuji se domluvit a dojet se osobně podívat, o. Brokešová s váma sedne a můžete vše v klidu pořešit :).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@butterfly8812 kde nakonec máte svatbu? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, my tam svatbu měli v říjnu 2018 a nemohli jsme si vybrat lepší místo :-) Recenze jsem taky četla, ale my tam napřed zavolali, potom jsme jeli s rodinou na oběd, kde jsme se ptali i osobně. Termín byl zabraný, ale časem se nám to rozleželo v hlavě a zvolili jsme si jiný termín, na konci října. (řešili jsme to během zaří) Nikdo neměl problem, že je to takhle narychlo, s ničím nebyl problém a žádné arogantní chování jsme nezažili :-) Výzdobu i květiny mi chystala p.Prokešová. Na poslední chvíli jsem květiny ještě měnila a se svatebkou se mi trefila do vkusu! Vlastně všechno bylo tak, jak jsem si představovala :-) Co se ubytování týče - mají dvoulůžkové pokoje s možnsotí přistýlky a když jsem přijela kolem 9 ráno, všichni přespávající byli ubytování a vše vyřešeno - za tohle palec nahoru. Měli jsme obřad pod pergolou a seděli jsme vevnitř v restauraci, protože už bylo celkem chladno a nakonec i pršelo, takže to byla nejlepší volba. Každopádně tím chci říct, že jsme si všechno užili na 100%, personál byl velice příjemný - nic nebyl problém, dokonce nám dali chladit náš alkohol a sami nám nalévali .. PARÁDA! Co se cen týče: ubytování 300 nebo 400 os, to si už nejsem jistá jídlo - oběd 300 osoba, raut 500 osoba pití - platíte jen to, co vypijete (nealko + pivo) alko + víno jsme měli vlastní Kdyby někoho něco zajímalo, klidně napiště zprávu, jsem zcela k dispozici :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@atze Dobrý den, měla bych dotaz ohledně Vaši svatby v hospůdce u stodoly. Na kolik Vás vyšel pronájem prostor? A jestli se můžu zeptat kolik jste měli hostů a na kolik Vás svatba celkově vyšla?
Odpovědět
Profilova fotka
@petra_dolezalova Dobrý den. Pronájem jsme myslím ani neplatili, řešily jsme svatbu 2 měsíce předem a byla poslední. Bylo nás celkem 30 lidí a platili jsme s jídlem, ubytováním, výzdobou 30-40 tisíc, už nevím přesně 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?