Berounsko a okolí, prosím poraďte.

Profilova fotka
Ahojky, s přítelem plánujeme svatbu až příští rok, ale pomalu už sháníme místo. Představu máme jasnou. Obřad i hostinu chceme venku, popřípadě nějaké grilování a tak. Nechci mít svatbu na zámku kde to běží jak na běžícím páse a pak se složitě přesouvat. Chci vše na jednom místě. Byli jsem se s přítelem podívat v Hotelu Mlýn Karlštejn...vypadá to tam krásně, bohužel je to skutečně drahé... Dneska jsme objevili na internetu Hotel Botanika v Unhošti, byl jste tam někdo? Byli jste spokojení? Žijeme v Berouně dva roky, takže moc nevíme o nějakých místech tady poblíž kde by se dalo. Kdyby jste někdo poradil byla bych ráda. Znovu podotýkám, že nechci ani Hořovice, Zbiroh, Nižbor atd... Budu vděčná za jakékoliv rady nebo tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
@adush09 My budeme mít hostinu na Hotel a Restaurant Dvůr Míče, koukni jim na stránky mají je docela hezky udělaný, jdou tam dělat i obřady...výhodou je, že je to v polích, takže 100% soukromí. Cca 20-25 minut od Berouna ;) A co jsme s nimi jednali jsou příjemní a povolí nám i nějaké naše věci, takže nemusíš brát vše od nich.
Odpovědět
Profilova fotka
@adush09 A teď mě ještě napadla restaurace Století v Loděnici, mají taky hezky dělanou zahradu, ale zkušenosti s nimi nemám :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenule67 Určitě se podívám :). Vím, že rok a čtvrt je času dost, ale už teď jsem z toho nějaká rozhozená, protože jsem počítala s tím Karlštejnem. Jenže..nic tam nemůžeme mít svého a celkově jsem se tam pak prostě nějak necítila. Krásné místo není vše....chci hlavně pohodovou svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenule67 Jo to vím, jenže příteli se nelíbí což je fakt, že je to u dálnice a je to tam docela takové malé. Byli jsme tam už párkrát.
Odpovědět
Profilova fotka
@adush09 já už na ten mlýn Karlštejn slyšela i negativa, prej nejsou moc ochotní a měli tam prej spoustu pavučin, říkala paní co tam dělala výzdobu...Podle mě nikdy není brzo začít ;) , alespoň pak nebudeš lítat jak hadr na holi...No tak to se mu ty Míče líbit budou :) tam je klídek a na mě to působí dobře, po svatbě ti můžu napsat víc... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenule67 Svatbu máš za pár co jsem koukala :) tak mi pak dej vědět jak jste byli spokojení a tak :). Vypadá to tam vážně hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
No právě :D proto ti říkám, že není brzo začít :D když vidím co mě chybí...jj můžete tam zajet na oběd a nenápadně okouknout, ale myslím, že tam jsou zatím jen o víkendy...a když jukneš na facebook mají tam víc ukázek výzdoby svatební tabule...
Odpovědět
Profilova fotka
Super :) právě jsem ve fázi objíždění na motorce a zjišťování. Když kouknu tady na svatby v našem okolí, tak to jsou právě samé Hořovice a to já prostě nechci. Nechci ani přesuny, protože pocházíme z Litoměřic, takže celá rodina už tak pojede velký kus cesty. I když dle mého názoru jeden den to nikoho nezabije :) a kdo chce, tak si čas udělá :)
Odpovědět
Profilova fotka
@adush09 ještě moc hezký to je U přívozu ve Višňové, je to u řeky...http://uprivozu-visnova.wstranky.cz/fotogalerie/f/nova-slozka/restaurace-u-privozu...ale tam chce rezervovat víc jak rok dopředu :D je tam spousta školení...jednou sem tam byla na narozkách dobře tam vaří...To je nevýhoda když se přestěhuješ, no...ale přesně jak jsi psala, kdo chce tak si čas udělá :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad venku na nádvoří Točníku a pak hostinu v Berouně U Štiky, což je krytá zahrádka u Berounky... Autem je to kousíček :) Jinak jsme se kdysi byli kouknout i v Hořovicích tady: http://hoteluparku.cz/ , bylo to tam moc hezký, dělají i na zahradě obřady, ale pro nás tam bylo málo místa na hostinu.. Máme víc lidí, než by se tam vešlo.. Pak jsme ještě byli tady: http://www.rybarskypenzion.cz/, to je kousek od Komárova.. Je to tam božský, penzion, obří zahrada, taky se tam prý dá udělat obřad, rybník k tomu.. Nádhera.. Akorát tam není restaurace, takže jedině všechno jídlo a pití zařídit sami... To jsme původně mysleli, že uděláme, ale nakonec jsme to přehodnotili :) ale krásný to tam je, to jo :)
Odpovědět
My původně chtěli obřad a vše kolem ve Století v Loděnici, ale nakonec Praha vyhrála... jinak tam skvěle vaří a jsou vstřícní :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucciis Století je krásné, ale malé nooo a takové u silnice chtěla bych víc v přírodě.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla svatbu v našem penzionu. Sice to není přímo v okolí Berouna, ale třeba Vás penzion zaujme :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáte někdo zkušenost se svatbou ve Žlutých lázních v Praze? Na fotkách to vypadá krásně, ale taky to asi bude stát...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už jsem zjistila, že tam může i veřejnost a tak, tak to asi nic. Prosím dejte mi ještě nějaké tipy :) ať se tam můžeme jet s přítelem podívat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?