Beltine Ostravice

Chtela jsem se zeptat, zda se zde najde nekdo, kdo planuje nebo nedavno mel svatbu v hotelu Beltine v Ostravici? Na prohlidce se nam hotel moc libil, ale na beremese jsem nasla pouze spatne komentare a zkusenosti, i kdyz vetsina z nich byla starsiho data. Rozhodli jsme se tedy pro uplne jine misto, ale stejne mi ten Beltine porad lezi v hlave... Najde se nekdo s cerstvymi zkusenostmi??
Odpovědět
Najde se nekdo ??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
ahoj, taky tam plánuju svatbu... napadlo mě jediné a to, že o této recenzi poinformuju paní, se kterou svatbu řešíme... požádám, abychom do smlouvy zahrnuli i kvalitní a dostatečnou obsluhu, a že v případě, že se nám nebudou dostatečně věnovat, budeme žádat nějakou kompenzaci... nechám si to vysvětlit přímo od ní..jinak mám dortové studio a znám hodně nevěst, podle fotek, co mi v hotelu ukazovali, se jedna z nich vdávala u nic-poznala jsem svůj dort :D takže ji poprosím o vyjádření :))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jaké máte čerstvé zkušenosti se svatbou v Beltine, četla jsem mnoho recenzí, ať už byli kladné či záporné, tak bych ocenila vaše vyjádření. Nám se to tam zdá krásné, prostorné, ale trošku dražší. Přemýšlíme aj o Sepetné, máte stímto místem také nějaké zkušenosti ? Díky za pomoc
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?