Babiččina zahrada Průhonice

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím o sdílení Vašich zkušeností (popřípadě informací) s Babiččinou zahradou. Moje představa by bylo vše jednom - obřad i raut (cca 40 lidí) na místě, plus ubytování pro mě a ženicha. Díky moc :-)
Odpovědět
Rada bych obnovila zalozenou diskuzi. Ma nekdo zkusenost s touto restauraci? Hlavne cenove me zajima. My cca 65 hostu. Diky za info
Odpovědět
Dobrý den, Babiččina zahrada byla první kam jsem psala o kalkulaci a informace - a když mi přišla odpověď byla jsem trochu v šoku-kalkulace se odvíjí od počtu lidí a toho, jak velký prostor chcete pronajmout. Cenu už si přesně nepamatuji, ale v porovnáním s ostatníma byla na to, že bychom při počtu 40 lidí neměli celý areál pro sebe byla dost vysoká. Shodou okolností jsem tam nedávno byla na pracovní večeři (a to byla moje první návštěva) a jsem upřímně ráda, že jsme našli něco jiného. Připadá mi to tam totiž dost neosobní a na to, jakým stylem je restaurace i ubytování zařízená, tak mi to tak útulné tedy nepřišlo. Personál a jídlo super, ale to je tak vše. Ale je to čistě jen můj osobní dojem:-) ale jsem ráda, že jsem nedala na první dojem a hledala dál:-)
Odpovědět
@sisakysela Dekuju za info. A muzu vedet, jakou jinou variantu jste si vybrala a jaky ste mela rozpocet? Jen pro predstavu.
Odpovědět
@lucinka2121 nakonec jsme vybrali Penizon v Polích v Malých Číčovicích-cenově to vychází podobně jako Babiččina Zahrada, ale ubytuji tam skoro všechny hosty, což bych v Babiččině Zahradě vzhledem ke kapacitě nemohla. Počítáme +/- 130 tisíc. Svatbu máme o víkendu, takže je to dražší než ve všední den-pokud chcete ušetřit, všední den se tam vyplatí. Ještě jsme se byli podívat v Yard Resortu, ale to mi na takto malou svatbu přišlo neosobní, ale zase Vám tam vše zajistí a reference jsem na to slyšela velmi pozitivní. Psala jsem ještě do dalších míst, z některých mi ani neodpověděli a z některých mi odpověděli už když jsme si místo zamluvili. Ale Penzion v Polích byla pro mě láska na první pohled:-)
Odpovědět
Penzion v polich jsem videla a je to moc hezke. Ale ja potrebuji misto bud v Praze nebo nejak smerem Most.. Pul lidi bude z Mostu a pul z Prahy. Dnes jsem udelala nezavaznou rezervaci v Yardu. Ted pocitam naklady +-. Nezda se to byt nejlevnejsi...
Odpovědět
Babiccina zahrada je krasne, ale podle me zbytecne drahe misto. Co takhle Hlinena basta? I kdyz taky nejsou nejlevnejsi
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?