Atlantis nebo Fontána?

Profilova fotka
Brněnské nevěsty, které jste měly svatbu na Pryglu, pomozte mi se rozhodnout, obrad a hostinu v Atlantisu nebo ve Fontáně?
Odpovědět
Profilova fotka
@pavzal Neporadím ti úplně podle místa, neměla sem svatbu ani na jednom. Ale asi bych si nejdříve zjistila možnost termínů na obou místech, protože obecně o místa na přehradě je docela velký zájem.
Odpovědět
Profilova fotka
Zatím je volno, byli jsme v obou a máme předběžné rezervace, rozhodnout se máme do 14 dnu
Odpovědět
No já mám stejný problém. Od Atlatisu mě odrazují tyto věci : nemůžeme být v sále jak dlouho chceme, na zahradě jen do 10h a pak musíme být uvnitř, výzdobu mi neudělají v ceně pronájmu, svatební apartmá není, musím si zaplatit 50% z ceny pokoje nějakého... Takže taky přemýšlím a nevím :(
Odpovědět
Profilova fotka
Oba hotely jsou super. V Atlantisu Vám sice neudělají výzdobu zdarma, ale osobně si myslím že i kdyby udělali, mnohem lepší je nechat si udělat výzdobu na míru podle svých představ. Často to tam zdobí z nejkrasnejsi-svatba.cz Takhle to podle mě nenazdobí žádný hotel. Je fakt že večer musíte skončit myslím o půlnoci. Je to kvůli hostům kteří tam spí, trochu nevýhoda. Apartmá zdarma není. Nedivím se tomu, jsou většinou rok dopředu obsazení a nemají to zapotřebí.
Odpovědět
Profilova fotka
Z Atlantisu jsme byli nadšeni. Nadherne zrekonstruovaný prostory, komunikace s panem ředitelem perfektní, časové omezení nám nevadilo vůbec, máme 2 malé děti, ,takze neplánujeme žádný celonoční flám :-) Výzdobu si necháme dělat na přání, takže nevadilo ani to, ze není v ceně. Snad jen nápojový lístek mi přišel předraženy, ale to naše konečné rozhodnuti neovlivnilo. Svatba bude nakonec ve Fontáně, prostory jsou sice zastarale, ale zaujala nás hlavně zastřešena venkovní terasa a dětské hřiště hned u ni, radi bychom totiz byli hlavne venku.A svatebni apartmán je každopádně fajn bonus :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?