Areál pro pořádání svatby

Ahoj všem, po zoufalém hledání a pátrání bych se ráda zeptala na vaše typy na pořádání svatby ve Středočeském kraji,konkrétně buď okolí Praha-východ či okolí Milovic. Zámků,hradů,resortů a restaurací by bylo víc než dost,ale sháníme místo ve stylu rekreačního areálu či nějaké klubovny, cca pro 50 lidí,místo kde si můžeme sami zajistit raut,zábavu,výzdobu i obřad. ¨ Děkuju moc všem za nápady :)
Odpovědět
@veronikamic Ahoj také to řešíme :) máš výhodu že máš míň lidí ;) kdy má být svatba?
Odpovědět
Strážiště- ale u Mnichova Hradiště (bývalá škola ale byla jsem zde na svatbě) Zdětín- myslivecká chata Benátky ty půjčují sály a zde taky myslivecká chata Horka nad Jizerou ale po dobu prázdnin ne a dál zatím zjištuji ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, pridávám se k Vám. Hledám pro kamarádku, měla mít v myslivne u nás, ale to padlo. Můžu se prosím zeptat, jak toto vychází cenově a zda víte zhruba s obsazenosti? Moc děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v Praze-východ zkuste areál v Zápech, Sportovní areál na Šancích u Hostivařské přehrady, nebo trochu dál od Prahy směrem k Mělníku by Vás mohl zaujmout Starý Mlýn u Byšis, na jih Barokní statek Benice. Pro více inspirace se můžete mrknout na naše webové stránky. Pevné nervy při hledání toho pravého místa. Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
@eventino Dobrý den, Zapy a Bysice na příští rok už beznadějně plné, ale moc díky za ostatní tipy ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den nevěsty, zkuste také kempy, vycházejí velmi vstříc, ale předpokládám, že v červenci a srpnu to bude složitější. Pokud nějaké místečko najdete a nebude tam moc místa, pak vám mohu nabídnout náš party stan s baldachýnem, který z jakéhokoliv místa udělá tu pravou svatební atmosféru:)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji relevant.cz
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?