Areál pod sklepy, Kostelec

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda nemá někdo zkušenosti s organizováním svadby (hlavně s úrovní kuchyně) v Areálu pod skledy v Kostelci u Kyjova. Moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme tam měli mít hostinu, ale museli jsme to kvůli špatné domluvě zrušit. Vzhledem k počasí 15.5. jsem tomu opravdu ráda, nevím, co bychom dělali namačkaní v tom malém sklepě. Takže o kuchyni ti bohužel nic nepovím. Podle fotek to vypadá dobře, ale ceny byly nad naši úroveň. Byli jsme spokojení jinde.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Je tu někdo, kdo to tam zná?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
TAk zatím jsme tam byli na zkoušku a všechno klape jak má
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Byli jsme, zažili jsme, opravdu nedoporučuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@leny82 můžu vědět, proč nedoporučuješ..? uvažujeme o tom místě také, tak bych ráda znala názor.
Odpovědět
@efffie protože nás strašně podvedli. 1) změnili hlavní jídlo -bylo fakt hnusný!, 2) podávali pití, které jsme jasně zakázali, 3) v době, kdy jsme s manželem už byli najedení, tak teprve obsuhovali zadní část hostů, 3) naši polévku si slečny lili před hosty do svých termosek 4) zbytky svatební hostiny si prostě slečny nakradli domů 5) obsluha šílení amatéři 6) měli jsme objednaíno x pokojů a přesto jsme ve 3 ráno řešili, že tam spí někdo jinej a spousta dalších drobností. O tom, že nám slíbili vyzdobit svatební pokoj a nic nebylo už ani nemluvim. Prostory jsou fakt pěkný a nic nebyl při domluvě problém, ale ve Váš velký den jíst uhomáčku s kaší, to jsem fakt nečekala. Sice jsme dostali pak nějakou drobnou slevu za nepříjemnosti, ale to že ve svůj svatební den jsem řešila, že jsem po jídle a farář ještě ne a že děti mi tam cucaj fantu ve třetinkách, když jsme koupili sud kofoly, to jako ne.
Odpovědět
Uf, tak to jsem teď na vážkách... moc se nám tam líbilo a do teď se zdálo že máme rozhodnuto, teď jsem na velkých pochybách... chjo
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Nemůžu souhlasit s tímto názorem....byla jsem tam již na dvou svatbách a byla jsem neskutečně spokojená a myslím si, že byli spokojení i svatebčané a nevěsta s ženichem taktéž. Je tam velmi příjemná obsluha, dobré jídlo a nádherné prostředí. Krásné prostory na svatbu, takže nemůžu jinak, než doporučit. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?