90 hostů, do 1,5 hodiny u Prahy, přírodnější svatba ?

Přeji hezký den milé již vdané paní a budoucí nevěsty, hledám místo do max 1,5 h jízdy autem od Prahy dle následující představy: hostina pro max 30 lidí, následně raut pro max 90 lidí, možnost jak vnitřního tak venkovního vyžití. Přespání by mělo zahrnovat v daném místě min 40 lidí s tím, že bude možnost postavit stany, nabídnout alternativní ubytování v blízkosti. Nehledáme hotel, ale něco, co je hodně do přírodního stylu, kde je třeba i možnost sportovat či jen tak odpočívat- tudíž se nebráníme ani rekreačnímu zařízení :) Je mi jasné, že s termíny červenec a srpen asi nemám šanci, proto se přikláníme i k září. Pokud byste měla některá zázračné doporučení, budu ráda za jakoukoli radu. Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla naše prostor. Máme restauraci s pensionem 4km za hranicí Prahy, ve vesničce Jinočany. Díky členitosti prostor, si dovoluji poznamenat, že by to mohlo splnit Vaše požadavky - velký sál s tanečním parketem, zimní zahrada (- prostory kde i po 22 hodině můžete hlučet jak chcete :-) ), venkovní zahrádku v uzavřeném dvoře (- není neobvyklé, že si zde svatební hosté dávají odpolední fotbálek), a zahradu se svatebním altánkem, houpačkou... ( ideální místo k posezení, focení, příp. je zde možné i přespání ve stanech - zdarma ( platí pouze v případě naplnění celé kapacity pensionu - 35 lůžek)). Volné termíny v srpnu 2016 - 5. a 6.8. V září - 2., 23., a 24.9.2016. V případě zájmu prohlédněte naše stránky, je tam i krátké video o našich svatbách.
Odpovědět
Profilova fotka
my to budeme mit v cervenci na Bolevaku ( Plzen) Autocamp Ostende :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám nabídneme náš pension v Křivoklátských lesích kousek od Prahy. Máme i volné termíny v červenci a srpnu, září je plné více. Máme zahradu,přilehlé dětské hřiště a asfaltové hřiště na fotbálek či tenis. Stany nejsou v zahradě problém. Můžete se podívat na naše stránky popř. kontaktovat na náš mejl :-)
Odpovědět
Podívejte se na stránky - Obecní úřad Mukařov (u Mladé Boleslavi). Podle Vašich požadavku je tam ideální prostor ( tábor). Často tam půjčujeme svatební stany. Jirka
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Děkuji všem za doporučení, prostor jsme si již vybrali.
Odpovědět
@amaryann a muzu se optat co jste vybrali?my mame svatbu az pristi rok...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Pro ty, kteří hledají něco podobného, mohu nabídnout prostory našeho mlýna,, půl hodiny od Prahy. Letos máme ještě nějaké volné termíny.
Odpovědět
Zkuste kouknout na Green Valley :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?