3v1 obřad, raut a spaní v jednom místě v Praze.

Profilova fotka
Dobrý den, protože nechci jezdit z obřadu na raut a z rautu na ubytování rozhodla jsem se vše udělat na jednom místě. Přemýšlela jsem nad Chateau sv. Havel. Ale obávám se že bez agentury a nějaké od nich domluvené ceny mne to roztrhá rozpočet na cimpr campr ]-( Máte nějaký návrh? Cca 40lidí na obřad a hostinu a přibližně 10 až 11pokojů na spaní. Svatba bude v září takže bych byla ráda kdyby byla možnost být venku (zahrada) i uvnitř nějakého salonku nebo obřad v kapli apod. Předem děkuji za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim ze perfektni je Berchtold! My tam mame svatbu v srpnu a hlavne taky proto, ze vsechno muzeme "splachnout" na jednom miste:-)) A hlavne je to tam nadherny a event managerka je na jednicku:-))
Odpovědět
Profilova fotka
Co mě napadá: Hotel Svornost, Chvalská tvrz, Čertousy, Rychety, Mlýnský domov (ubytování je v okolních penzionech), Selský dvůr, Hlubočepský zámek, hotel na Zámečku (záběhlice), Toulcův dvůr.
Odpovědět
Profilova fotka
@alemar8 Děkuju. Zajímavý místo. Máte na svatbu nějakou koordinátorku nebo jste všechno zařídili osobně? Je to dost velký prostor a tak se ptám jak to tam máte v plánu organizovat. Aby nevěsta nemusela být vrchní velitel :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@danna987 Na zamku je event managerka, se kterou je od zacatku skvela domluva a myslim si ze ma i dost zkusenosti a ona bude v den D jako koordinatorka a protoze budeme mit vetsi svatbu (okolo 120 lidi) vezme si k sobe jeste jednu slecnu na pomoc:) Takze ja snad nebudu muset na nic moc myslet;)
Odpovědět
Profilova fotka
@danna987 zkus hotel čertousy v hornich pocernicich, provozni pani Alberovska byla velmi ochotna.
Odpovědět
budeme mít svatbu 5/7 v Pachtově paláci v Praze. zatím vše probíhá dle plánu a je dobrá komunikace jak s hotelem, tak i restaurací. cenově se to podobá Chateau Havel, respektive lepší cena. není potřeba žádná agentura, komunikuje se napřímo, což se určitě projeví i na ceně. Hledala jsme dlouho a zatím mohu jen doporučit. Místo je super, jsou zde dvě venkovní nádvoří, na tom druhém s kašnou budeme mít svatební obřad :-) určitě výborná volba pro vše v jednom v Praze.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mhpraha děkuju za typ. Vypadá to opravdu hezky.
Odpovědět
není zač, mně už se to krátí, dnes 25 dní do svatby :-))
Odpovědět
Profilova fotka
@mhpraha budu se potom moc těšit na fotky abych okoukla "místo činu" :-D Držím palce aby vše bylo podle představ.
Odpovědět
Profilova fotka
za mě pension Lony, ale je to kousek za Prahou, 15minut z Počernic!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem našla ještě nějaké hotely v "zámeckém" stylu tak snad...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla prostory Zámku Niměřice - pro obřad je možné využít zámecký park nebo vlastní kapli a několik variant pro hostinu a party. Vše najdete v našem profilu. Pokud Vás zaujmeme, neváhejte mne kontaktovat. S pozravem, Bára Heresová
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@zamek_nimerice děkuji za nabídku. Kvůli dopravě svatebních hostů zvažujeme zda volit Prahu nebo mimo pražské objekty.
Odpovědět
Profilova fotka
@danna987 Dobrý den, prosím podívejte se na profil hotelu GreenYacht..splňujeme Vaše požadavky:-). Napište nám prosím na email a rádi připravíme ukázkovou kalkulaci. Také se můžeme rovnou dohodnout na prohlídku prostor spojenou s ochutnávkou svatebního menu.. samozřejmě zdarma:-). Připravíme Vám kalkulaci a dále se rozhodnete již Vy. Přikládám na ukázku několik fotografií. Koordinaci Vám rádi zajistíme, v případě vlastních dodavatelů nemáme námitek, kromě jídla a pití Těšíme se Přemek :-) !!
Odpovědět
Profilova fotka
@alemar8 a cena toho hotelu i s prespanim Vas vysla na kolik?
Odpovědět
Profilova fotka
@zelvouska Kazdy si spani plati sam kdo tam chce spat a ceny dvouluzkovych pokoju jsou mezi 1300-2000 (zalezi jestli primo v hotelu nebo ve vile u zahrady) a potom zalezi, jestli chcete pronajmout na cely den jen zahradu nebo cely zamek taky, nahore jsou dva velke saly, myslim, ze je to jeden z dostupnejsich zamku, ale nejlepe kdyz kontaktujete pani Danielu Langovou, na strankach zamku na ji je urcite cislo a udela vam rozpocet :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme nabídnout vše na jednom místě během vašeho exklusivního svatebního víkendu na Statku Vletice. Od obřadu, přes hostinu, veřerní raut a zábavu a ubytování až po nedělní odpočinek u bazénu v místě s nezapomenutelnou atmosférou. Jsme necelou hodinu od Prahy.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, vše Vámi zmiňované můžete mít u nás, za velmi příznivé ceny! Hlavní sál s parketem, pergola s otevřeným krbem, zahrádka, zahrada - kde lze uspořádat svatební obřad. Ubytování až pro 35 osob. Prohlédněte si náš profil, je tam i krátké video o našich svatbách. Ráda si s Vámi domluvím schůzku, osobně Vás provedu a připravím kalkulaci dle Vašich požadavků.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@mhpraha Ahoj, můžu se prosím zeptat, jestli jste byli se vším spokojeni během organizovaní..Vaší svatby? To místo vypadá nádherně! A kde jste měli hostinu - v restauraci nebo venku? A na kolik to zhruba vyjde na člověka jestli se můžu zeptat? Díky moc :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?