3 týdny před svatbou restaurace nereaguje - co teď?

Hezký den všem, za necelý 4 týdny máme mít svatbu a ačkoli vše chceme pojmout nesvatebně, restaurace mi v podstatě nereaguje na zprávy a výzvy k domluvě na menu a dalších detailech. Nevratnou zálohu jsme zaplatili už v únoru a po pravdě řečeno vůbec teď nevím, co mám dělat, oznámení rozdáno, ubytování rezervováno, vše ready, jen s restaurací se asi nedá domluvit. Možná zbytečně panikařím, ale začíná mi to být dost nepříjemné... nemáte pro mě nějakou konstruktivní radu nebo něco?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, asi bych tam zasla osobně :-|
Odpovědět
To je nas aktualni plan, jen je to trochu mimo nasi beznou trasu, takze porad jeste doufam v nejakou odpoved, nez tam nakvasene dojedu...
Odpovědět
Profilova fotka
@lingvistka já si myslím, že to bude v pohodě :-) s náma taky pár týdnů před svatbou nekomunikovali nějak extra. Většinou je to proto, že nejvíc řeší akci, která je tam aktuálně. My jsme řešili jídlo asi 14 dní před a konečné počty i na ubytování až v týdnu před svatbou. Uvidíte že bude vše oka :-)
Odpovědět
Radu nemám, jen soucítím, byla jsem na tom podobně, během cca 5 měsíců plánování svatby mi z místa konání taky odpovídali dost zřídka a po několika urgencích. Jinak bych byla docela klidná, ale tohle mě dost znervoznovalo... Takže chápu, jak se cítíš. Zkoušela jsi volat? Já prudila po telefonu, mailech a v nejhorším osobně. Jestli tě to uklidní, nakonec všechno dopadlo dobře :-)
Odpovědět
@nikca92 co se jidla tyce, chceme to podobne, jak jste meli vy-polevka a pak uz, kdo co chce, jen nechci tradicni ceskou formu rautu, tedy rizkovy. V restauraci nejdriv nebyl problem, ale ted asi nastal...nebo netusim, co se deje.
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem pro zajet osobně. Jestli je to místo, kde se svatby konají často, pravděpodobně teď řeší tu aktuální, co je před vámi a nemají úplně čas odpovídat. Může se stát. Zatím bych nepanikařila :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Zkoušela jste i telefonovat ? Nebo jen píšete ? Přijde mi nepravděpodobné že by nebrali telefony.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?