Testování a soutěž!

Profilova fotka
Zapojte se do testování a můžete vyhrát! Milé nevěsty! Připravili jsme pro vás zajímavou akci. Můžete si vyzkoušet odličovací micelární vodu SENSIBIO H20 a zároveň vyhrát. Věděli jste, že každých 8 vteřin se ve světě stává někdo jejím majitelem? Jestli chcete mít tuto vodu také ve své kosmetické výbavě, čtěte dál. Deseti z vás pošleme domů produkt Sensibio H20 250 ml. Po dobu několika dní se s ním seznámíte, vyzkoušíte ho a napíšete nám, jak jste s ním spokojené. Zároveň se tím zapojíte do soutěže o kompletní řadu Hydrabio v hodnotě 3300 Kč. Co je pro to nutné udělat: 1. Do tohoto fóra s názvem „BIODERMA: Testování a soutěž!“ mi napíšete, proč máme vybrat na testování právě Tebe. Klidně jen jednou větou. 2. Do tohoto fóra pište vaše odpovědi do 5.9. do půlnoci. 3. Zástupci společnosti BIODERMA vylosují 10 z vás, které budou zapojené do testování. 4. V tomto fóru pod názvem: „BIODERMA: Testování a soutěž!“ dne 6.9. do půlnoci zveřejním jména těch, které budou testovat Sensibio H20 250 ml a pošlu jim IP. 5. Nejpozději do čtvrtka 12.9. bude testujícím doručený produkt Sensibio H20 250 ml. Co bude úkolem testujících: 1. Co nejlépe se seznámit s Sensibio H20. 2. Vytvořit zajímavou fotografii z testování 3. V době od doručení kurýrem do 19.9. vytvoří článek u sebe ve fotoblogu s názvem "Bioderma: Vyzkoušela jsem Sensibio H2O", kde nám napíší svoje zkušenosti s produktem, včetně přiložené fotografie. Text není limitovaný počtem znaků. Uveřejnit můžete jen jednu fotografii. 4. Linku na článek zveřejní ve fóru: „BIODERMA: Testuj a vyhraj“ Co se bude hodnotit? 1. Hodnotit se bude nejkreativnější text a fotografie. 2. Dne 20.9. do půlnoci vyberou zástupci společnosti BIODERMA jednoho vítěze, který získá balíček BIODERMA – kompletní řadu produktů Hydrabio v hodnotě 3313 Kč. Tento balíček obsahuje Hydrabio legere, Hydrabio Riche, Hydrabio serum, Hydrabio H20, Hydrabio maska, Hydrabio peelingový krém, Hydrabio mléko, Hydrabio musse. 3. Balíček výherci zašleme do 10 dnů od vyhlášení výsledků. Držím palce!
1
2
Pouzivala jsem z teto rady odlicovani mleko, ale s miceralni vodou Sensibio H2O zkusenost zatim nemam a proto rada vyzkousim. S odlicovanim mlekem jsem totiz byla velmi spokojena a je to presne rada pro mou citlivou plet. 8-)
Profilova fotka
Chtěla bych vyhrát, protože mám velmi citlivou pleť a navíc slavím zítra 30. narozeniny, takže by to byl pěkný narozeninový dárek :-) .
Chtěla bych vyhrát, protože je bioderma micelarni voda pro moji citlivou pokožku ta nejlepší a třeba by mi pomohla být pro mého ženicha ta nejkrásnější nevěsta :-D
Chtěla bych vyhrát, protože je bioderma micelarni voda pro moji citlivou pokožku ta nejlepší a třeba by mi pomohla být ta skoro nejkrásnější nevěsta :-D
Již dělší dobu je mým koníčkem líčení. V tuto chvíli dávám dohromady seznam nejlepších, nejšetrnějších a zároveň nejúčinějších výrobků, ať už se jedná o oblast líčidel, přípravků na vyčištění pleti a odstranění make-upu,........ S touto minerální vodou a celkově se značkou BIODERMA zatím nemám žádnou zkušenost, ale její popis je velice působivý a nebylo by špatné mít možnost tuto kosmetiku. :-)
Profilova fotka
Protoze moje plet je zrovna ted jedna velka katastrofa a opravdu potrebuji kvalitni peci, abych mela nadherne svatebni fotky :)
Chtěla bych vyhrát, protože mám dnes narozeniny a byl by to pěkný dárek :))) A hlavně ráda vyzkouším novou kosmetiku a třeba se stane mou nejoblíbenější :)
Profilova fotka
Protože na sebe nerada patlám deset tisíc věcí a ráda bych se odličovala pouze jedním výrobkem. S šamponem Bioderma jsem spokojená, ale ráda bych otestovala ostatní výrobky. Přeci jen na vyzkoušení je to balení docela drahé, pokud by mi nevyhovovalo.
Protoze jsem jeste zadny vyrobek od Biodermy nevyzkousela.
Protože mi všechno vadí, na vše jsem alergická, mám toho doma tuny :) Třeba mi ukážete, že tato kosmetika je konečně to pravé a já budu moci konečně něco používat :)
Protože jsem ještě žádný výrobek Bioderma nevyzkoušela a ráda bych to změnila. Pak bych samozřejmě mohla svým kamarádkám na základě zkušeností s Biodermou doporučit/nedoporučit tyto výrobky. A že jich mám hodně :)
Profilova fotka
Proč vyhrát? Protože miluju zejména líčení očí, a když příjdu v noci z práce, potřebuju něco, co odlíčí rychle, spolehlivě a zanechá to moji pleť v nejlepším pořádku po celou noc, zatímco já budu v klidu spát :-)
Článek se načítá
Profilova fotka
Ráda zkouším nové výrobky a hledám pro sebe to nejvhodnější. Se Sensibio H20 ještě zkušenost nemám, takže velice ocením možnost vyzkoušet a pak i doporučit dále, pokud bude vyhovovat...
Protože mám nápad na zajímavou fotku :-D
Profilova fotka
Protože nevěřím kosmetice prodávané v drogériích a navíc je tato voda vhodná jak na odličování očí, tak i obličeje (jestli se nepletu) a já mám prostě ráda funkční věcičky :)
Profilova fotka
používám zelenou řadu a můžu jen doporučit. Takže kdo nevyhraje, ať přikoupí. Byla to moje nejlepší investice, výrobky ala drogerie leží na poličkách v koupelně a už jsou zralé na vyhození. Bioderma zatím vede
Používám řadu Matriciane a micelární vodu z Avene. Ráda bych sjednotila kosmetiku :) a taky, vzhledem k tomu, že jsem podstatně starší, než můj přítel, potřebuji velmi pečovat o pleť a pokusit se ji udržet v co nejlepším stavu ;-) a vím, že hydratace mi dost chybí..
Profilova fotka
Na Biodermu si dlouho brousím zuby. Hlavně na řadu Matriciane, tak bych to mohla odstartovat právě micelární vodu, kterou jsem na odličování ještě nezkoušela. A můžu slíbit, že budu svědomitě vše pečlivě zaznamenávat :-)
Profilova fotka
Protože jsem věrná značce bioderma a pravidelně dělám nálety na lékárnu, abych doplnila zásoby :-)
Protože je Bioderma kvalitní kosmetika (spousta lidí ji doporučuje), kterou bych ráda vyzkoušela, tak proč nezačít právě minerální vodou :-)
Profilova fotka
Protože používám řadu Sébium a nejsem si 100% jistá jestli bych neměla vyzkoušet řadu Sensibio :) a hlavně jsem strašně pečlivá, takže se mnou bude testování paráda :)
Protože jsem si doposud myslela, že jsou to pouze reklamy, které nemohou nikdy fungovat. Proto jsem žádný výrobek od Biodermy nevyzkoušela. A na základě otestování bych chtěla říct že jsem neměla pravdu a výrobek Bioderma bych zařadila mezi základ péče o svou pleť. ;-)
Profilova fotka
Nevěstičky ;-) , už známe seznam vylosovaných výherkyň! Jsou to: @princeznaj, @kristinasaxi, @zdenulee, @luca133133, @sara6, @chris_n, @sarinkaa23, @amy80, @talidai, @cerlada, Ostatní nesmutněte, mám připravené ještě další soutěže a málo jich nebude ;-) .
Profilova fotka
Známe jména vylosovaných v TESTOVACÍ SOUTĚŽI! Jsou to: @princeznaj, @kristinasaxi, @zdenulee, @luca133133, @sara6, @chris_n, @sarinkaa23, @amy80, @talidai, @cerlada, Pokud chcete i vy něco vyhrát, sledujte můj fofoblog. Soutěžní otázka je vždy pod článkem. Pěkný den :)
Profilova fotka
Juuu, to je super :)
Profilova fotka
@bioderma_jana jééééé to je super :-)
@bioderma_jana děkuji moc :-)
Profilova fotka
@sarinkaa23 ;-)
Profilova fotka
@kristinasaxi ;-)
Profilova fotka
@luca133133 ;-)
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?