Máte už jen 30 dní do svatby a chcete mít dokonalou pleť?

Profilova fotka
Každá nevěsta si chce svůj den D pamatovat na celý život, chce být tou NEJ a vypadat prostě dokonale. Aby i vaše pleť byla dokonalá, potřebuje čas připravit se. Pak může zářit zdravím a krásou. Alespoň měsíc před svatbou je důležité věnovat pleti potřebnou pozornost. Ráda Vám poradím, ptejte se ;-)
Tyhle stránky byly moc dobré, dokud se do fóra nesměly dávat reklamy. Maximálně kontakt na nějakého konkrétního člověka. Teď, když reklama diskuse i zakládá je to opravdu hodně pod úrovní.
No... myslím, že pokud o sebe žena nepečuje, tak jí asi bude jedno, jestli na svatbě bude mít krásnou pleť, nebo ne... její chlap si jí chce vzít a vzhledem k tomu, že neměla hezkou pleť ani předtím, tak mu je to asi jedno... O pleť je třeba pečovat neustále a ne jenom měsíc před svatbou :-D
Přesně tak, to zní jako kdyby o sebe žena měla začít pečovat jen měsíc před svatbou, a hned po svatbě s tím zase přestat.. Pokud se chci líbit svému příteli, pečuju o sebe přece pořád a ne jen kvůli svatbě :-) Navíc přítel mě miluje takovou jaká jsem celou dobu, co jsme spolu. Ne proto jakou pleť budu mít ve svatební den. ;-) A mimochodem - mě všelijaké věcičky na pleť vždycky jen přitížily, čím víc jsem patlala vodičkami a krémy, tím to bylo horší. Pak jsem zjistila, že pleť hodně ovlivňuje to, co jím a v jakém stavu je můj organismus - např. čokoláda, alkohol, menstruace - to jsou zaručené zhoršovače pleti. Můžu se mazat jak chci, ale dokud moje tělo nebude správně zdravé i vevnitř, zdravou pleť nebudu mít nikdy ;-)
Já bych to hned tak neodsuzovala. I když se o pleť starám a myslím, že ji věnuji dostatečnou péči, tak prostě jak píše wallflower, mají na to vliv i jiné věci. Takže pleť nemám vždy podle představ, ale na svatbě bych ji samozřejmě chěla mít pěknou. I když mému příteli se líbím taková, jaká jsem, jde i o můj vnitřní dobrý pocit.
Profilova fotka
Ahoj dámy :-) . Díky za reakce... Byla jsem nevěstou před 4 lety... Jsem ráda, že se tu rozvířila tato debata :). Momentálně jsem částečně na mateřské a kdyby si mě manžel vzal jen proto, jak jsem vypadala v den D, tak už se mnou asi dávno není :-D. Se dvěma dětmi, tak snad ani každý den vypadat nemůžu ;-) . Kromě zdravého životního stylu (pohyb, strava, dostatečný pitný režim), je důležitá i pravidelná péče ;-)
Profilova fotka
tak hlavně v dnešní době, pokud provoz fora hlavně platí reklama, tak si myslím, že ty z nás, který to nezajímá to můžeme vesele ignorovat a ty z nás, co ani netušili, že taková značka existuje se zas třeba dozví něco nového. Z něčeho je třeba provoz domény, hostingu atd platit a pokud to, že máme takovéhle forum znamená, že tu bude 120 témat od reklamy, tak je to lepší, než 120 urážek od slečny, co se tu nudila o víkendu...
Profilova fotka
@murinam Ahoj, děkuji za reakci :). Dívala jsem se, že se vdáváš 19.10., věnuješ pleti nějakou speciální péči či ji jinak připravuješ?
Profilova fotka
Dnes soutěžíme o revitalizační MATRIX krém Matriciane Multi- Défense ;-) . Zapojit se můžete tu: http://www.beremese.cz/fotoblog/biode...
Profilova fotka
Pravidelne kazdy tyden pouzivam pealing,jenze mam aknozni plet s hodne suchymi misty.Akorat odlicovani mi neustale dela problem.... ;-(
Profilova fotka
@ladus88 Ahoj, v čem přesně máš s odličováním za problém? Mohla bych Ti doporučit micelární vodu, přečíst si o ní můžeš tu: http://www.beremese.cz/fotoblog/biode... Buď Sensibio H20 nebo Sebium H20. Pokud raději volíš mycí gel, pak je výborný Sebium mussant. Píšeš, že máš suchá místa, i u aknózní pleti je důležitá hydratace. Vybrat by sis mohla mezi Sebium Hydra nebo Matriciane Multi-Défense ;-)
Profilova fotka
@bioderma_jana S tim abych se k tomu dokopala:-D Dekuji za radu,kouknu:-)
Článek se načítá
@bioderma_jana Čistím čistícím krémem, tonikem a mastím krémem s SPF 30 a to ráno i večer. Večer teda i odličuji a 1x týdně nějakou masku. Všechno mám bez alkoholu, ale já mám s pletí problém pořád, ono je to prý i dědičné :-|
Profilova fotka
@murinam Ahoj, tím problémem myslíš akné?
ano, sem tam se udělá. Někdy víc, někdy míň. Základ je to asi nedrápat, ale.... :-N Před svatbou jsem zkusila jinou kosmetiku a docela mi vyhovuje. Je to lepší, ale jak říkám, je to i dědičné, tak nikdy nebudu mít pleť jak "děckou prdýlku".
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?