Zkouška manikúry??

Zdravím všechny, někde jsem se dočetla, že se dělá i zkouška manikúry, chtěla jsem se zeptat, jak jste to měly vy a jestli je to opravdu nutné. Dále bych se ještě chtěla poptat. Nikdy jsem na manikůře nebyla a před svatbou bych si chtěla nechat udělat krátkou francouzskou manikúru (viz foto). Můžete mi poradit jak dlouho před svatbou na ni zajít a jestli jí běžně zvládají i vietnamci? Předem děkuji za Vaše odpovědi
Odpovědět
@kjirina Já jsem na zkoušce byla dva týdny před svatbou. Slečna mi upravila moje nehty, takže akorát do svatby trochu dorostly, a pak už stačila jen drobná úprava. Měla jsem taky krátkou francouzskou udělanou shellacem. Byla jsem v normálním salonu, takže s vietnamci zkušenost nemám.:-)
Odpovědět
@kjirina já jsem byla měsíc před svatbou na zkoušce, protože předtím jsem chodila jinam na nehtíky. A podle té jsem se rozhodla že začnu chodit k té nové paní. Ano běžně ji zvládají i vietnamci ale já tam nechodím za první jsou drazí a za druhé já u své manikérky se cítím příjemně jak s kamarádkou.
Odpovědět
Profilova fotka
@kjirina Pokud bys chtěla k vietnamcům, asi by to zkoušku 1,5-1 měsíc před svatbou chtělo.
Odpovědět
Profilova fotka
nechceš jít radši k normální manikérce? Já bych k vietnamcům nešla...
Odpovědět
@kristynka111 Uvažuji o tom také, ale jak říkám, nikdy jsem nebyla, tak se bojím, že u normální manikérky nechám majland, proto jsem se ptala na ty vietnamce, páč tady u práce za rohem to mají za dvě stovky :-D
Odpovědět
@kjirina Já jsem dala za úpravu nehtů, francouzskou manikuru shellacem a dvě kytičky na prsteníčky 450.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kdybych mohla vrátit čas, tak bych bývala na zkoušku manikúry určitě šla. Byla jsem u manikérky den před svatbou a byla jsem z nehtů strašně nešťastná, že jsem celé předsvatební odpoledne probrečela. Pokud ale chceš jen klasickou francouzskou manikúru na svých přírodních nehtech, tak to by snad neměl být žádný problém.
Odpovědět
Profilova fotka
@kjirina zkousku jsem nemela, protoze chodim kazdy 3 tydny na gelovky, takze jenom jsem si termin nechala dva dny pred svatbou. K vietnamcum bych nesla, precetla jsem si par pribehu o kvalite provedeni a pouzitych materialech, takze sve ruce mam rada, chci aby vypadaly dobre, takze tam ne, cena proste neni vsechno. Radsi si vyber ceskou manikerku, se kterou si i pokecas a uzijes si to jako relax :-) a majlant u nich take nenechas, pokud teda nepujdes do nejakeho top salonu v centru prahy.
Odpovědět
Profilova fotka
@kjirina K větvím určitě nechoď! Nemám z nich vůbec dobrý pocit a těch příběhů, co jsem slyšela o plísni na nehtech od větví... Tak pokud chceš být v klidu, tak si na zkoušku zajdi, pokud chceš upravit svoje nehty, tak si myslím, že to žádná finanční zátěž v podstatě není..Za ten klid to asi stojí! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kjirina Pokud váháte, tak bych si určitě na manikúru "na zkoušku" zašla. Uklidníte se a zase všechno půjde jako po drátku ;-) Koukala jsem a svatbu máte v Brně. Pokud jste odsud (já v Brně bydlím) tak mohu doporučit slečnu Evu Pirnusovou, tel: 720 197 999, sídlí na Kotlářské 29, v kadeřnickém studiu HK. Chodím k ní už 5 let a jsem spokojená :-) Je mladá, šikovná, kreativní a dá se s ní domluvit na čemkoli...
Odpovědět
Já taky na zkoušce manikúry nebyla, ale to proto, že svou manikérku znám, takže mi nehrozilo žádné překvapení. Ohledně manikúry za dvě stovky bacha, může jít i o zdraví a za to to nestojí.
Odpovědět
já jsem na "zkoušce" byla také. Ale nenazývala bych to vyloženě zkouškou. Nechávala jsem si dělat gellak. Tak jsem chtěla zjistit, jak je mnou vybraná paní šikovná (normálně si je dělám sama doma, ale chtěla jsem to mít hezký, tak jsem chtěla profíka :) a hlavně, jak mi budou držet, člověk ikdy neví... (záleží na nehtech, na přípravcích na šikovnosti...). A dobře jsem udělala. Byla jsem pak v klidu, že mi nehty nikde neodpadnou a neobouchají se hned druhý den... Paní je velice šikovná, tím že jsem šla cca 3 týdny před svatbou, měla čas namyslet, co mi s nehtíky provede (zdobení...). Jinak na nehtech jsem byla tuším v úterý před svatbou a vše bylo ok. Za svatební nehtíky jsem dala 350Kč (zahrnuto sundání předešlého gellaku, nový gellak, manikůra + zdobení). Pokud ale plánujete jen francii (manikůra + obyč lakování) raději bych se objednala až co nejvíc před svatbou (klidně až na pátek) - ať to nemáte poničené. A pokud půjdete jen do laku, pak si myslím, že zkouška není nutná. A můžete se odvážit i k "normální" manikérce. Předpokládám cenu kolem 150Kč. Kdybyste měla zájem můžu vám poslat kontakt, kde jsem byla já. (je to centrum Brna - Starobrněnská)
Odpovědět
Článek se načítá
Ja jsem si na zkoušku před svatbou taky zašla,proč potom riskovat, že se mi to nebude líbit a co s tim potom?Jsem z Prahy, nevím odkud vy teda, každopádně tady bych Vám doporučila jeden skvělej salon na P5 ulice Grafická 6. Byla jsem strašně spokojená. Chtěla jsem manikúru a lakování taky francie,slečna mě nakonec ukecala do toho shellacu a ještě že tak.. vydržel mi pak ještě asi dva týdny po svatbě a vypadalo to pořád krasně a hlavně i cena,myslím,že kolem pětistovky to bylo, což je krása.. Ja byt Vámi,tak k vietnamcům určitě nechodím. Přeju hodně šrěstí při výběru nehtařky a krásnou svatbičku :-)
Odpovědět
@majda010 A jak se to tam jmenuje, prosím?
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bych to u sebe nenazvala přímo zkouškou, ale chci jen svoje nehty potáhnout gel lakem (dělám si doma nehty sama tou sadou od Essence, ale na svatbu jsem se radši svěřila profíkům) a tak jsem tam šla před třemi týdny, abych viděla, jak to drží od mojí manikérky a jak to vypadá. No a mám je teď díky tomu už na mě moc dlouhý a fakt se těším, až mi je ve čtvrtek zkrátí :-D
Odpovědět
@simone5 Dobrý den, omlouvám se za zpoždění s odpovědí, je to salon Dolce Diva a myslím, že mají pobočku i na P4. Určitě si tam zajděte,já byla moc spokojená. Snad jsem to stihla ještě před Vaší svatbou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jdete na gelovky, určitě doporučuju zkoušku. kamarádka šla na gelovky poprvé před svatbou a vůbec nebyla spokojená a nedalo se s tím nic dělat... Mi se gelovky nelíbí, navíc mám pevné nehty svoje, takže si je žádnými gely neničím. Jdu na klasické lakování - bílá francie + zdobení prsteníčků asi... kdyby se něco nepovedlo, odlakuje se to a udělá znovu :-)
Odpovědět
Také jsem byla na "zkoušce", ale z podobných důvodů jako holky výše. V té době jsem si občas nechala dělat gel lak a moje stávající manikérka mě zklamala a hledala jsem novou... a proto jsem šla k té jedné asi 3 týdny před svatbou nejprve, abych zjistila, zda je to ok. Francii doporučuji a miluji, ale určitě doporučuji gel lak (shellac), je to ideální kompromis mezi obyč lakem a gelovými nehty a nemusíte se bát, že se vám někde něco odloupne jako obyčejný lak. S cenou na slevových portálech se dostanete někam ke 3-4 stovkám. A pokud jde o vietnamce. Já fakt předsudkama netrpím, ale na základě zkušenosti nedoporučuji. Kdysi jsem byla právě na francii obyčejným lakem. Lak ze všech prstů mi odpadl po 1 dni (nekecám, nastříkali mi na nehty jakési narůžovělé barvivo a po něm to zřejmě sjelo), ale hlavně mi skoro na všech prstech vyrašilo něco jako záděry, ale v takovém množství, že to vypadalo jako světlý mech... fakt zlé. (nicméně teda mám blbou zkušenost i s českou manikérkou, proto bych před svatbou skutečně vyzkoušela, pokud nemáte někoho osvědčeného z dřívějška)
Odpovědět
Děkuju všem. Nakonec jsem na zkoušce nebyla. Dva dny před svatbou jsem si nechala udělat shellac francii a jsem nadmíru spokojená. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?