Umělé nehty kůli svatebnímu dnu? Dát si ich udelat?

Profilova fotka
Ahoj. Ráda bych věděla, jestli si necháváte dělat umělé nehty jenom kvůli jednomu dni svatby, nebo jestli si necháte udělat něco hezkého ze svojich. Já volím druhou možnost.
Odpovědět
1
2
krupinka, já jsem si "vypěstovala" svoje a nechala si den předem udělat profi manikúru :-) umělé nehty (gelovky) jsem jednu dobu měla, ale pak jsem se vrátila ke svým a znovu jsem umělé nechtěla (trvalo hrozně dlouho, než se z toho ty moje vzpamatovaly)
Odpovědět
Profilova fotka
Já určitě budu mít svoje nehty. Umělé nehty se mi nelíbí. A myslím, že ani s tou manikůrou to nebudu přehánět - buď jen průhledný lak, možná francouzská manikůra, ale určitě ne žádný perličky, kytičky atd.
Odpovědět
tady máš ještě jednu hoooooooooooooodně starou diskuzi o nehtech třeba ti taky pomůže se rozhodnout http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
já jsem původně chtěla francouzskou manikúru, ale manžel mi řekl, že se mu moc nelíbí, takže nakonec jsem měla takový světlý perleťový lak a na oba prsteníčky mi manikérka udělala ozdůbky oranžovým a hnědým lakem a zlatými třpytkami - výsledek je u mě v albíčku ;-)
Odpovědět
Já jsem pro přirozenost. Takže doporučuji vypěstovat své vlastní. Věř, že to vypadá líp. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mám svoje dost kvalitní tak zůstanu u svojich...:-) Měla jsem jednou na jednom prstě umělý nehet a až odpadl, tak se mi do původní podoby nikdy nedostal.. je takový vlnkovaný..:( takže už nikdy.!!!
Odpovědět
ked umele nechty nevyužijete, je lepšie si nechat upravit svoje vlastne. ved nieje pravidlo ze nevesta musi mat dlhe nechty , tak ako aj kratke vlasy sa daju upravit na svodob. učes, tak je to aj u nechtov.
Odpovědět
Já bych si klidně nechala nazdobit jen svoje, ale občas se mi některý nehet ulomí, a jak znám zákon schválnosti, bude to před svatbou :-( A co pak s tím?
Odpovědět
no ak tvoje nechty nebudu prilis dlhe, tak sa to da schovat. mne sa zlomil necht na svadbe ked som krmila manžela polievkou. ale nejak mi to neprekazalo až tak. už bolo po foteni, gratulaciach takze to bolo jedno
Odpovědět
Profilova fotka
zkus nějaké vitamíny, co se prodávají v lékárně. Určitě ti poradí a nehtíky se hezky zpevní :-)
Odpovědět
Ale já nemluvím o zlomení na svatbě. Myslím zlomení třeba 2 dny před. A jak ho pak nazdobíš? A co fotky s prstýnkem?
Odpovědět
ja som mala svoje. mozete pozriet v mojom pripravnom albume "predstavy vs. realita"
Odpovědět
Článek se načítá
Tak tohle téma mě taky zajímá, stejně tak jako hanu-r ;-( Přemýšlela jsem o gelových nechtech jen na svatbu, tak aby vypadaly přirozeně, protože když to zrovna potřebuju, tak se mi ty moje zlámou a vypadá to fakt blbě 8-(
Odpovědět
Nojo, Luciferova, ale tak dlouhé nehty, jako máš ty, jsem si nikdy narůst nenechala :-o Ani je takové nechci. Vadí mi to. Takže bych chtěla jen něco pár dní před svatbou na fotku a pak s tím zase dolů.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla gelové nehty jen na svatbu. Ale chce to nechat udělat tak min. týden před svatbou. Člověk na to není zvyklý a navíc se může stát, že do druhého dne všechny upadnou. Není to tím, že by to bylo uděláno nekvalitně, ale prostě to někdy vlastní nehty "nepřijmou". Já, když jsem je měla udělané, jsem si ani nedokázala 1. den pořádně zapnout kalhoty :-D , ale pak si člověk zvykne. Po svatbě jsem je nechala postupně odrůst. Až ty poslední jsem si tak nějak odlupovala.
Odpovědět
hana_r - ja som si ich nechavala len kvoli svadbe. je tu vela albumov, v ktorych maju kocky jednoducho upravene svoje vlastne nechtiky. takze sa nemusis vobec stresovat, aj kratke nechty sa daju krasne upravit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj...pokud chcete gelovky jen na svatbu a pak je sundat...existujou nezapékací gely...které jdou snadno odstranit a neponičíte si tím své!!!! Ale já zůstanu u svých i když krátkých!
Odpovědět
No jo, ale co uděláš s nehtem, který se ti zalomí až ke konečku? Já bych si taky radši nechala jen svoje, ale z tohoto mám prostě strach.
Odpovědět
Profilova fotka
já je mám krátké a upravené...nic se mi zalomit ani nemůže... nenechám si je nikdy moc dlouhé narůst...za prvé se mi to nelíbí a ani to nesnesu...takže po problému!
Odpovědět
Ja som už rozhodnutá pre gelové. Našla som super nechtovú dizajnérku, s ktorou som spokojná. Robí pekne a kvalitne. Nechty sú krajšie ako vlastné ;-) Doteraz som ich nikdy nemala, tak som si ich dala urobiť v januári, aby som vedela ako sa s nimi zžijem :-) Vydržali mi super krásne aj s kresbou mesiac. Potom som bola na doplnenie a úpravu a držali ďalší mesiac. Teraz sa ich už pomaly zbavujem, pretože je pravda, že moje nechty trpia, sú slabé. Preto im chcem dopriať do svadby oddych :-D Dám si ich urobiť asi týždeň pred svadbou.
Odpovědět
saruna. suhlasim s tebou. ak neznesiete dlhe nechty a chcete si dat gel len pre svadbu je lepšie mat hoci kratke a uprevene, ako si dat gel a v pondelok po svadbe ho dat dole.
Odpovědět
kamoskina sesternica si kupuje umele v drogerke a lepi sekundovym lepidlom :-) ma ich fakt krasne, len co chudata vlastne... kuk aj sem www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThr...
Odpovědět
umele z jednorazova je to najhoršie riešenie. okrem toho že su lacne nemaju ziaden plus. odpadnu skôr ako sa zlomi vlastny, nechty su zničene viac ako po gele.
Odpovědět
Tak mi Kiki porad, co udělat, když se mi nehty občas zlomí, a může se mi to stát den před svatbou.
Odpovědět
já jsem se bála, že se mi nehty před svatbou odštípnou nebo rozštěpí, ale naštěstí se nic takového nestalo. Jednou mi jedna manikérka doporučila takový šikovný zpevňující lak na nehty s hedvábím, stojí asi 40 korun a ty nehty po něm fakt drží... takže jsem je pravidelně lakovala a bylo to v pohodě. Kdyby se mi některý uštípl, tak bych asi nechala zkrátit všechny, i tak můžou vypadat dobře :-)
Odpovědět
Ahoj holky, taky pořád přemýšlím na nehty...mám svoje delší (min.jako Luciferva na této fotce http://www.beremese.cz/album/view.php... ), ale jak píše Hanka, občas prostě nějaký někde zlomím, to žádné vitamíny neovlivní, prostě jsem třeba kolegovi s čímsi pomáhala odnosit a najednou koukoukám a nehet ulomený :-| Co jsou to ty "napékací" gely?
Odpovědět
hana. netrufam si radit lebo nechcem mat na svedomi ak to dopadne zle. ale musiš to zobrat takto. tak ako sa ti moze zlomit vlastny necht, tak mozes neštastne buchnut a zlomi sa aj gel. ak tužis mat dlhe nechty daj si gelove, ak ti na dlžke nezalezi nechaj si svoje a ak sa ti zlomi, skrat ich daj priehladny lak alebo perlet. riešenie sa stale najde.
Odpovědět
hana_r: no každýmu se občas nehty ulomí. I gelovky se občas ulomí. Když to přeženu, tak se ti může před svatbou stát cokoli, třeba se spálíš na sluníčku, udělá se ti vyrážka apod. Když budež uvažovat takhle, tak se zblázníš... V nejhorším prostě budeš mít jeden nehet trochu kratší... Jinak si holky hodně chválí p-shine - je tu o něm někde diskuze. Prý pomáhá proti lámání a třepení nehtů. Gelovky nejsou špatný, ale dávat si jen kvůli jednomu dni mi přijde zbytečný...
Odpovědět
Profilova fotka
dievcence, daju sa urobit aj jednorazovky gelove, ktore vam vydrzia zhruba 2-3 tyzdne. a netreba sa bat, ze sa vam do svadby , do dvoch troch dni poolupuju. ;-)
Odpovědět
k tomu p- shine. je to len naleštenie nechtov. ja som si to urobila prvy krat pred tyždnom. trošku sa mi začali štiepit tak som si včera na to dala protein. lak. japonska je pekna leskla a je pekna na kratke nechty takze ak sa ti hana polamu skus ju.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?