"Umělé nehty", které lze lakovat i odlakovávat

ahojte, vzhledem k tomu, že moje nehty vzhledem k jejich tvaru vypadají pěkně pouze tehdy, pokud si nechám narůst dlouhé nehty, řeším ten problém, že bych je chtěla mít pěkné i ve svatební den.. ale obávám se, že se mi v plném proudu příprav mohou nehty zlomit a pak to nebude vypadat dobře. Což se mi občas stane, ale toto mít ve svatební den by asi nebyla ideálka... Chtěla bych se Vás optat, zda existují nějaké umělé nehty, nebo gel (vůbec tomu nerozumím, tak mě omluvte), které bych si po jejich aplikaci sama dle libosti mohla nalakovávat a odlakovávat a měla je díky té umělotině pevné a byla by zde jistota toho, že se nehty nezlomí a budou mít požadovaný tvar i v den svatby. Existuje prosím něco takového? Doporučily byste mi někoho kdo to případně v Brně za příznivé ceny dělá? Budu Vám moc a moc vděčná! Děkuji
Odpovědět
Ahoj, pokud chceš mít nehty pouze na svatbu, doporučila bych ti gel lak, ale ten se nedá doma odlakovat jako běžný lak, jde odstranit pouze speciálním removerem, ale musim říct, že barevné drápky se pak neuvěřitelně lesknou a nehet krásně zpevní. Výdrž je 2-3 týdny, kdy gel lak normálně odrůstá, ale je to individuální (např. dle toho, jak moc často mácháš ruce ve vodě apod). Jinak já si dělám nehtovou modeláž doma a pokud si nechceš nehty ničit tipama, tak ti doporučuji Uv gel na přírodní nehty, který má právě za úkol zpevnit přírodní nehty a dodat jim lesk. Nanést by ti ho měli v každém salónu, kde provádějí nehtovou modeláž. Pokud máš nehty pěkné svoje, tak bych ti doporučila ještě metodu P-shine. Jedná se o takovou pastu ze včelího medu a křemičité hlinky, která se zalešťuje do nehtu. Nehty ozdravuje, netřepí se, lépe rostou a dodá jim krásný lesk. Nehty se po této kůře doporučuje již nelakovat (ani to není potřeba). Kúra si aplikuje v rozmezí 2-3 týdnů.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak na gel laku jsem byla před 2 týdny.. spokojenost velika.. a dolů šel sundat v pohodě. . Sloupnou na 1 tah :-)
Odpovědět
a dá se ten gel lak jakoby nalakovat mym vlastnim lakem na nehty? nebo to uz je barva toho gelu, ktera zustane ty tri tydny stejna? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannia Barvu si vybereš jakou chceš... existuje opravdu široká škála odstínů a barev.. Myslím, že kdyby jsi to pak přelakovala vlastním "obyčejným" lakem, tak to ztratí ten efekt, že to už pak můžeš oťukat.. On je výborný především na to, že se nemůže oškrábat, oťuknout a tak.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
co je to ten gel lak? jak to funguje a přibližně cena? uvažuju o tom, protože bych ráda nehty zpevnila, je to něco jak p shine?
Odpovědět
Profilova fotka
@hannia Ještě si můžeš nechat nehty zpevnit jenom průhledným gelem a ty pak normálně přeláknout tvým oblíbeným lakem... :-)
Odpovědět
@bambulik Já teda nejsem odborník, ale na P-shine jsem chodila na ruce a gel-lak mám přes léto na nohou a je to podle mě něco jiného. P-Shine Ti jakoby vylepší Tvé vlastní nehty, kdežto gel lak je speciální lak, který se nanese na Tvé obroušené nehty a pak zapeče, takže to vypadá jako klasický lak, jen to vydrží třeba měsíc - pouze to odrůstá s nehtem (tuším, že pak rozdíl mezi gel-lakem a modeláží je, že se tam nedávají ty tipy - je to prostě na délku Tvého nehtu). Řekla bych, že na zpevnění Tvých nehtů je lepší ten P-Shine, ale jak říkám, třeba to chápu úplně špatně... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fallingstars myslím že to chápeš asi dobře spíš Ty :)
Odpovědět
@bambulik No, to není jisté, já si kolikrát vytvořím na něco nějakou svou zcela zaručenou teorii a pak se divím, jak to je ;-) :-D Jo a na ty nohy mě to stojí 300,- Kč, tak myslím, že ty ruce by mohly být nějak podobně...
Odpovědět
@fallingstars Úplně správně:) Ten P-shine je určo lepší varianta, jen to ten nehet nezpevní okamžitě jako gel lak. Já to mám obráceně, na nohy P-shine a na ruce gel:) Ale pokud člověk začne P-shine aplikovat pravidelně nějakou dobu, tak ten nehet je viditelně pevnější, zdravější a nádherně se leskne. Lakovat se neodoporučuje, jelikož je to přírodní péče, ale když už tak po 24 hodinách, ne dříve! Nutno dodat, že P-shine není vhodný pro extrémně zničené nehty. Kdy jít na další aplikaci poznáš většinou podle toho, kdy nehty začnou ztrácet lesk. Jinak za sebe můžu doporučit zpěvňující lak od Sally Hansen, je to zlatá lahvička a seženeš ho v dm drogerii. Používala jsem ho když jsem měla nehty slabé po sundání gelovek a je naprosto hvězdnej 8-)
Odpovědět
@xspencerx :-) Tak vida...já teda na ten P-Shine pak přestala chodit, protože mi bylo nepříjemné, jak tam jakoby tou silou zapracovává ten vosk či co to bylo (já jsem na tohle marná, na pedikúře mám celou procedúru zase stažené rty, protože jsem děsně lehtivá :-D ), ale nehty z toho byly krásné...laky od Sally Hansen taky doporučuju, mám podkladový (modrý) a krycí (bílý) a jsou fakt výborné :-) A jinak pokud by chtěl někdo pomoci nehtům (a pokožce a vlasům) zevnitř, tak jsem teď úplně náhodou začala kvůli něčemu jinému brát preparát z hlívy ústřičné se zinkem a selenem tuším a účinky jsou naprosto zřejmé, takhle pevné nehty jsem skoro neměla ani když jsem nosila gelové :-D ;-)
Odpovědět
@fallingstars Já mám teda tu P-shine sadu i na gelovky doma, protože já mám všechny tyhle serepetičky jako koníček:D Selen jsem začala brát loni na imunitu a teda taky mi přišlo, že mi rychleji rostou nehty i vlasy, ne že bych to se svoji dlouhou hučkou na hlavě zrovna potřebovala:D Ale určitě to nějaké účinky má
Odpovědět
Článek se načítá
@xspencerx Mně to taky baví, ale nejsem vůbec zručná, takže i kdybych to měla doma, tak levá ruka by ještě možná ušla, ale pravá by byla katastrofální (jsem pravák ;-) )...už i normální nalakování je nadlidský výkon :-D
Odpovědět
@fallingstars Já jsem levák a teda levá ruka mi trvá podstatně déle:D Hlavně francouzská manikúra je veselá:D
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?