Nevíte o dobré nehtařce nebo salónu v Hradci Králové?

Zdravím všechny slečny i vdané paní.. Chtěla jsem se zeptat, zdali nevíte o nějaké dobré nehtařce či salonu, kde dělají opravdu pěkné a pevné nehty, které alespoň ten měsíc vydrží... Dvakrát jsem byla na nehtech na dopoučení u jedné nehtařky a teď podruhé už zdaleka nebyly tak pěkné, jak bych si přála.. Takže pište pište, určite se to nehodí jenom mě.. Díky moc..
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, mám jednu kolegyni v Pardubicích, pokud to pro Tebe není moc daleko. V případě zájmu piš do vzkazů. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Znám nehtařku Valentýnu je to superrrrr paníí milá ukecaná příjemna a dělá nehty opravdu kvalitně a krásněěě. A hlavně ty nehty opravdu drží Umí vytvořit všelijaké kresbičky, dle libosti zákaznice, číslo napíši do vzkazů v případě zájmu. Uvidíš že nebudeš litovat. Dělá nehty v Hradci Králové. Paa Vladka
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Holky, kdysi jsem chodila k Markétě Hamáčkové do Habrmanky, pak jsem přestala a jelikož mi bylo trapný ji volat ted pžřed svatbou, šla jsem k jiné nehtařce, co chodila kámoška...a katastrofa! prsty mám jak bambule....francii jak kdybych si dělala sama a strašně silný gel....takže jsem přijela domu a zavolala Markétě, nebrala tel, poslala jsem ji sms, kde jsem ji vysvtělila, že jsem k ní chodila před cca 3ma rokama a zda by mě vzala, trochu jsme si sypala popel na hlavu, ale ! chci k ní - byla na pohodu, čímž mě potěšila a řeknu Vám, že tak super nehty jako dělá ona jsem nikde jinde neměla a ani je na nikom neviděla - jsou pevné, ale nejsou silné a krásně maluje, barví....za mě jednozančně k ní a narovinu, už nikdy jinam....je fakt moc šikovná.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahojky, taky sháním kvalitní nehtařku dostupnou v Hradci Králové. Chtěla bych mít hezké upravené a tedy nejspíše gelové nehty. Ráda bych si na ně zvykla, tak bych si je nechala udělat už teď. Můžete mi tedy prosím někoho doporučit? :-) Díky moc M.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Můžu doporučit skvělou nehtařku v Hradci Králové, sama k ní chodím už pár let. Jediná vada je, že může pouze dopoledne :) Může to být i jednorázová návštěva z důvodu svatby. V případě zájmu mi napište do zpráv a pošlu Vám číslo.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?