Nehty v Praze, doporučte někoho šikovného

Prosim, prosim o kontakt na nejakou sikovnou nehtarku v Praze. Nehty jsem nosila 9 let (akryl i gel). Pred par mesici jsem navstivila tak "sikovnou" nehtarku, ze jsem je musela sundat a jeste mi ty hnusne nehty vadi. Na svatbu ale nehty chci. Shanim kvalitu, schopnost ozdobit vsechny nehty stejne a take ochotu udelat i nohy. Moc a moc diky.
Odpovědět
ahojky, šikovná nehtařka je v salonu moneka na stanici metra luka. Nevim, ale jestli děla nehty i na nohou, ale maji tam i docela sikovnou pedikerku.
Odpovědět
Posles mi prosim kontakt do zpravy, @ponyo ? Dekuji.
Odpovědět
a nezkoušela jsi vietnamce jak bývají v OC? kamarádka tam chodí a spokojenost, já se tam chystám příští týden, před svatbou, mají i super ceny, 350,- za nové nehty
Odpovědět
Zkousela. Francie perfektni, ale to zdobeni vetsinou tragedie. Co prst to original. To nechci. A spatne se s nimi domlouva co presne chces. Mam je jako "zalohu", ale radsi bych nejakou kvalitni zaruku. @aishenka29
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já chodím k Aleně, velmi šikovné a pečlivé Češce. Pracuje ve svatebním salonu Anet na Kloboučnické. http://www.svatbyanet.cz/services.html Já chodím na shlellac, ale dělá i umělé aj. Na facebooku nehty Ája, můžeš se podívat na ukázky práce.
Odpovědět
Pokud máš ráda svoje nehty .... nikdy ne Vietnamce :-/
Odpovědět
@kockant fakt? já to beru dle kamarádky která je spokojená, tak jsem si říkala, že pro jednou se prd stane..
Odpovědět
Já slyšela jiné příběhy ;-) nehty, co zežloutly, plíseň atd. .... a od svojí nehtařky taky ... každou chvíli jí tam přijde nějaká nová zákaznice s totál zdevastovanými nehty od vietnamců a chce je dát do kupy ... :( Taky za ty směšný peníze člověk nemůže čekat kvalitu ...
Odpovědět
@kockant ty pribehy znam taky. Ale zkusenost mam opacnou. U Vietnamcu vzdy vse v pohode a u Cesek neustale reklamace, dokonce plisen, kazdej jinej, trva jim to 2x tak dlouhou dobu... Atd. Ale vim, ze jsem mela spis vzdy smulu. Proto zadam radu.
Odpovědět
@mianna dekuji. Je to pres celou Prahu, ale na druhou stranu, pokud rikas, ze jsou fakt super, tak by mi to za to i stalo.
Odpovědět
neznáte nějakou na praze 8 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@Isvit S Alenou jsem maximálně spokojená, chodím k ní pravidelně od svatby, myslím, že se můžu snad zaručit :-D je opravdu moc pečlivá, kolikrát mi přijde, jak si s těma nehtama pohrává do detailů, je to paráda. Hlavně každá klientka je jiná, mně se líbí asi dost jiné věci než nevěstám, co tam chodí běžně a Ája má širokou paletu prostředků, co všechno se dá s nehtama dělat :-) Samozřejmě má kvalitní materiály, taky patří k těm, co jim občas přijdou fňukat holky se zničenýma nehtama od vietnamců. Je to kousek od ípáku, pankráce, tak snad to nebude taková štreka :-) Tak ať ti to vyjde nejen s nehty ;-) jinak našla jsi na ní kontakt? Na FB má telefon, ale můžeš jí napsat i zprávu, na facebook chodí...
Odpovědět
Článek se načítá
@mianna dneska ji zavolam. Termin uz se nechutne blizi.
Odpovědět
Profilova fotka
@Isvit kdy to máte? :-)
Odpovědět
@mianna za 18 dní :-)
Odpovědět
@mianna ale paní to zvládla ;-) Domluvily jsme se. Moc děkuji! Dám pak vědět, jak jsem dopadla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@Isvit jojo dej :-) neboj se zrealizovat svá přání, já tam chodím s obrázkem/představou, jak přibližně chci aby nehty vypadaly nebo vymýšlíme na místě a Alena je ráda, když se může vyřádit :-) óó, tak to je celkem za chvilku. jinak všechno máte?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Zdravím, svatbu máme příští rok ale chtěla bych mít jasno, kam jít na nehty...popravdě se v tom vůbec nevyznám, na nehty takhle nikam nechodím. Tak bych moc ráda, pokud by jste někoho doporučily, nejlíp Praha 1 nebo Praha 8. Díky moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám super zkušenost s Klárkou Fričovou, pracuje v salonu kousek od Tančícího domu http://klarafricova.cz/ měla jsem gel lak a vydžel mi tři týdny krásně :)
Odpovědět
https://www.facebook.com/VIPnehty/?fr... opravdu TOP!
Odpovědět
http://www.modelingnails.cz/kontakt-n...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, náš salon nabízí i manikúru a pedikúru s aplikací CND Shellac. Nejznámější značka na trhu :-) nejedená se o modeláž gelových nehtů, ale lakují se permanentním lakem přímo Vaše nehty, tudíž je úplně minimální poškození nehtu. A nehty vypadají krásně a přirozeně. Koukněte na naše webové stránky :-) Hezký den
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@evelina111 mohu se zeptat za kolik paní nehty dělá? Klidně do soukromé zprávy. díky.
Odpovědět
Dobrý den, mohu doporučit Moniku Charvátovou salon ma přímo na metru Budějovická. Je velice šikovná a každé nehty jsou od ní krásné. M.
Odpovědět
Profilova fotka
@muchala Dobrý den, neměla by jste prosím kontakt? Nedaří se mi najít. Děkuji :-)
Odpovědět
607247444
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, chci obnovit téma. Poraďte, kam na kvalitní gel lak, shellak, aby vypadal hezký, třeba i svatební zdobení...
Odpovědět
Nějaký tip, holky, osobní zkušenost, někoho mi doporučte? Moc se mi líbí babyboomer design....jde to udělat i s gallakem?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Neznáte a nemáte kontakt na někoho z Prahy, kdo dělá gelové nehty? Já si je lakuji sama, ale chtěla bych po letech na svatbu zase gel, ať vydrží, jen bohužel má manikerka již nefunguje. Budu ráda za jakýkoliv tip, ideálně osobní zkušenost. Svatba se nezadržitelně blíží a já všechno nechávám na poslední chvíli... :D Díky moc
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?