Nehty si na svatbu upravím sama - inspirace

Ahoj holky, je tu nekdo, kdo si nehty na svatbu upravoval sam? Ja mam opravdu hezky nehty samy o sobe, na svatbu jsem si koupila svetlounky lak jen aby se srovnala barva. Myslim si, ze vypadaji dobre. Ted me ale zase znama lanarila, ze bych si mela dojit na manikuru, ze to bude lepsi.. ale ja tam parkrat byla a musim rict, ze nic moc a nehty se mi pak jeste zacaly trepit( a to mi je jen lakovala a pilnikem upravila tvar). Mate fotky? Diky
Odpovědět
@petromilka15 Myslím, že mám svatbu až po tobě, ale přemýšlím, že se na manikůru taky vyprdnu a nehty mi nalakuje kamarádka (chtěla bych klasika francouzskou manikůru, možná s nějakou světle modrou vlnou, aby to ladilo k šatům). Sama bych do toho nešla, jelikož mám obě ruce levé a navíc jsem si nelakovala nehty snad 6 let už (partnerovi se líbí přirozené). Ale také mám sama poměrně hezké a pevné nehty, takže bych po manikérce přesně chtěla jen zarovnat a nalakovat, tak mi přijde zbytečné za to utrácet peníze.
Odpovědět
Zdravím :-) Byla jsem se ptat na manikuru u 2 manikerek a vsude mi cpou gelove nehty, coz rozhodne nechci, jedna dokonce ani obycejny lak nedela. Jen na prirodni nehty zapece gellak, ze to vydrzi 14 dni... Takze si budu nehty taky delat sama :-) A kamaradka byla v patek pred svatbou na manikure a francii, vecer sli dochystat dekorace... Drbla do stolu, nehet si zlomila, takze manikura k nicemu. Vsechno si pak odlakovala a prelakovala perletovym, aby mela vsechny stejne.
Odpovědět
Osobne jsem to pred svatbou strasne resila,pak mi ale deti udelaly casovy deficit,takze mi nezbylo nic jinyho,nez si udelat nehty sama a klasicky jemnym lakem...a muzu rict,ze ucel svetil prostredky.Na fotkach vypadaji upravene a hezky a z blizka ti ruce nikdo studovat nebude (napr. zaderka).Odporny gelaky ani omylem.
Odpovědět
Presne. Jde o to, aby byly nehty a ruce trochu upravene, ale nemusi to byt zasadne rukou manikerky.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budu manikúru řešit sama. Mám doma zapékačku na gel lak, zvládám si udělat jemňounkou a vkusnou francii sama, tak buďto udělám tu nebo dám jen průhledný lak a zapeču. Ještě ale přemýšlím nad tím, že jestli budou mé nehty v dobré kondici (nezadrhnu si nějaký nehet, nebudou roztřepené), udělala bych si jen japonskou manikúru (P-shine). S tím jsem totiž spokojena nejvíce - nehty vypadají nádherně, upraveně a maximálně přirozeně, přitom mají hezký lesk. Na gelovky bych nešla ani za zlaté prase (svoje vlastní nehty mám hezké a nenechám si je ničit) a asi bych se jen tak někomu nesvěřila, protože jsem stejně nejvíc spokojená s tím, když si udělám nehty podle svého.
Odpovědět
Ja mela naplanovano, ze mi nehty nalakuje segra:) ale jak byly fofry den predem i o svatebni den, tak na to ve finale nebyl vubec cas...takze jsem mela nehty tak jak mi narostly:)) a myslim ze to bylo vsem jedno, nehty byly to posledni co nekoho zajimalo
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem přemýšlela, jestli si zajít před svatbou (poprvé v životě :D) na manikúru, ale nakonec jsem to zavrhla. Došlo mi, že to doopravdy nechci a dělat něco jen proto, že budu nevěsta, to se mi nechtělo. Mám taky pěkné svoje nehty, normálně si je vůbec nelakuju a rozhodně jsem nechtěla gelové nehty atd. Ale před svatbou jsem se teda "rozšoupla" :-D Koupila jsem si bílou tužku, tou nehty zespodu podmalovala a nehty přeskakovala jen bezbarvým lakem a výsledek předčil má očekávání :) Byla jsem za to rozhodnutí moc ráda. Myslím, že i na fotkách to vypadalo moc dobře :)
Odpovědět
@petromilka15 jako inspiraci doporucuji pinterest.com tam toho najdete mraky a to i v prirodnim stylu nehtiku ne jen gelove
Odpovědět
Holky, sem rada, ze v tom nejsem sama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem si taky nehty delala sama, obyc francii, ale gelove. Vlastni nehty mam od malicka mekke a lamave, takze normalni lak nema cenu, hned se zatrhnou a znici. Delala jsem si je asi dva nebo tri pred svatbou, mozna i dyl, to uz si nejsem jista a vydrzely krasne i pres libanky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?