Nechává si nějaká nevěsta své nehty bez gelů?

Profilova fotka
Ahojk holky chci se Vás zeptat, zda jste tu některá co by si nechávala svoje přírodní nehty. Připadá mi, že všichni mají gely, gelllaky či shelllaky :-) já mám svoje nehty celkem hezký, ale bojím se, že se zrovna předem zlomí a nebo odloupne, proto zvažuji jestli si kvůli svatbě něco na nehty dát. Prosím o rady a zkušenosti :-)
Odpovědět
1
2
@zuzanka238 já měla ziplac (tzn to pak jednoduše sloupneš dolů, je to jen pevnější lak na nehty), měla jsem tím udělanou francouzskou man., aby mi to trošku zpevnilo a upravilo nehty, protože sama je mám lámavé a nehezké...Kdybych měla pěkné nehtíky, tak si nechám taky svoje přírodní ;) je to i bezpečnější, tady ty různé nalepováky někde zatrhneš, odlepíš, oloupeš... a pak to bude vypadat hůř, než když si něco uděláš se svým nehtem a zabrousíš si ho:) a s tím gelovým už v den D vůbec nic nenaděláš..za mně ti v tom fandím:) navíc pokud na to nejsi zvyklá, tak tě to bude akorát za chvilku štvát..
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít taky svoje... nemám je nejpěknější, ale s umělýma bych se necítila :)
Odpovědět
Já měla jen obyčejný lak. Nechtěla jsem si zase nechávat dělat gelovky, kvůli jednomu dni. Lakovala mě paní, co právě ty gelovky dělá, a vydržely úplně v pohodě nalakované celý den. A nezlomené :) Ale je fakt, že mi je hodně zkrátila. Takže pokud máš svoje pěkné, asi bych gel neřešila. S gellaky, shellaky atd. nemám zkušenosti
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nemám v plánu žádné gely... nikdy jsem nic podobného na nehtech neměla a nechce se mi to zkoušet zrovna na svatbu a riskovat, že se s tím nebudu cítit dobře. Navíc taky myslím, že mám docela pěkný nehty a když najdu někoho, kdo mi je pěkně upraví, bude to super :-)
Odpovědět
Já mám celkem pěkné nehty, dlouhé a tak si je pouze ve svatební den ráno nalakuji jemně růžovým lakem. Na gely a takové věci moc nejsem a nechce se mi do toho jít kvůli jednomu dni.
Odpovědět
Tak já měla taky nehty bez laku. Měla jsem udělaný jenom P-shine - japonskou manikúru.Nehty se potom krásně lesknou a vypadají skoro jak s průhledným lakem na nehty. Na gelovky bych asi nešla, ale je to hlavně proto že mám docela kvalitní nehty.
Odpovědět
Já budu mít nehty svoje přírodní a na ně jen nějaký jemný lak. Gelovky nenosím, nelíbí se mi to a nechápu, proč bych si je měla dělat na svatbu, nebyla bych to já. Já si vlastně nehty ani nelakuji, protože pak mám problém s třepením.
Odpovědět
Já si taky chci nechat svoje. Jen si nechám udělat Shellac, obyčejný lak se mi z nehtů strašně rychle loupe. :-) Pokud bych je neměla před svatbou hezký, tak budu muset jít do gelovek, ale vůbec se mi nechce, bude to jen nouzové řešení.
Odpovědět
Profilova fotka
@digi94 a máš zkušenosti s tím Shellacem? já vůbec, je to jen nějaký trvanlivější lak? chtěla bych nějaké kamínky, to u toho jde? :-)
Odpovědět
@zuzanka238 nemám s tím zkušenost, ale holky ho tu na několika diskuzích doporučovaly. Prý to vydrží strašně dlouho. Koukala jsem na youtube, jak se to děla a není to nic drastickýho. Jen nalakují nehty speciálním lakem, který pak nechají zaschnout pod UV lampou. Potom ti to jednoduše odlakují, takže žádné odbrušování a tak. Kamínky asi jdou, ale nechci kecat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja som ma svoje, ostrihane uplne nakratko a bez laku :-D ked tak si daj len transparentny lak ked tak, nieco fakt jemne.. mne sa tie kadejake pazure strasne nepacia :-| sry...
Odpovědět
Mně se to třeba vůbec nelíbí, takže stejně jako @smea - budu mít svoje, krátké, přírodní. Když už něco, tak max ten P-shine.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@zuzanka238 shellac je lak ktery se zapeka pod UV, vydrzi tak 2 tydny, kdyz mi ho sundali mela jsem teda strasny nehty, pac to odmoci acetonem a pak seskrabou a zahladi jemnym pilnikem. Nepilujou ti nehty tak moc jako na gelovky ale stejne...radim aceton a nechat si to odmocit doma nebo pockat az se sam odloupne.
Odpovědět
Ja shellac mám, je to mám normálně na vaše nehty, jen se zapeka a vydrží tak 2-3 týdny. Mám ho zatím podruhé a nemůžu si ho vynachválit.
Odpovědět
Já jsem měla své nehty jen s bezbarvým lakem. Nic umělého jsem nechtěla, nemám s tím zkušenost a navíc manželovi se to nelíbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky nechci gelovky. Svoje nehty mám hezké a když je mám delší a nalakované, tak někdo ani nevěří, že to nejsou gelovky :-D Takže mám naplánované mít svoje nehty, ale v případě, že se mi těsně před svatbou zlomí nehet, tak půjdu na shellac nebo něco takové
Odpovědět
Profilova fotka
Jelikoz nemam barevnou kytici, budu mit zelenobilou, tak sem si vybrala tento pastelovy svetle zeleny lak a nebo jeste zvazuju jen pruhledny. Mne se gelovky nelibi. Navic mam miminko a tak ani dlouhe nepestuji. Mala je zivel a nerada bych ji skrabla.
Odpovědět
Já si myslím, že platit za gelové nehty a v případě některých méně kvalitních salonů si takto i nehty zničit kvuli svatbě je naprostá zbytečnost! Určitě bych nešla na obřad s hlínou za nehty, ale jinak?....kdo si jich vůbec všimne?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristy1990 s hlinou :D :D je to jen o jedne fotce. Takova klasika kdy maji manzele ruce u sebe a foti se prstynky. Ale my nikomu nerekli, jake budeme mit prstynky, takze pak je budou chtit vsichni videt. Tak si vsimnou i nehtu. Hlavne zensky, ty jsiu vsimavejsi nez chlapi :)
Odpovědět
@mona1986 Jojo:-) určitě jsou potřeba hezké, upravené a nalakované nehty...ale rozhodně né gelové/umělé. JInak ten Shellac, co píšou holky je fajn, nebo já mám z DM Sally Hansen gel-laky - koupíte si barevný podklad a pak přetřete gelovou vrstvou, bez zapejkání...a drží fakt skvěle! Oba dohromady jsou cca za 300 Kč, ale zkoušela jsem si koupit i obyčejný barevný lak třeba od Essence za 50 Kč a přetřela tou gelovou vrstvou od Sally Hansen a výsledek byl teda uplně stejný;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem měla svoje nehty, nosím krátké, ale výrazně nalakovane, na svatbu jsem měla myslím stříbrný lak. Dlouhé mi vadí a z umělých bych šílela :) žádnou fotku s rukama a prstynkem nemám a i kdyby, za krátké nehty se nestydim, nosím to tak celý život :)
Odpovědět
Taky si budu nechavat "jen" sve nehty s lakem. Gelovky jsem nosila nekdy pred 6 lety a nevypadaly spatne, ale kdyz jsem je pak po letech natrvalo sundala, tak mi trvalo mesice, nez se me vlastni nehty daly do poradku. Ted uz jsem navic co do vkusu nekde jinde nez pred lety a umele dlouhe nehty se mi nelibi, naopak jsem nadsena do kratkych. Na svatbu to podle stylu satu (ktere jeste nemam :-D) vidim bud na vyrazny (treba cerveny) anebo naopak jemny prirozeny kremovy/naruzovely lak.
Odpovědět
Profilova fotka
Budu mít „svoje“ :-) malinko je nechám povyrůst a zajdu si na manikúru a pedikúru a bude, nějaký jemný lak...gelovky jsem sice zvažovala ale kvůli jednomu dni si je dávat nechci i když je to tak významný den...hlavně by to neodpovídalo mě...umělotiny to není nic pro mě :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Budu mít taky svoje, nikdy jsem neměla gelovky, krom toho svoje nehty mám slabé a jen bych je gelem a podobnými divočinami zničila. Koupila jsem si v Rossmannu dva laky od Flormar, jeden růžově perleťový a pak vrchní s třpytkami, a přetřu drápky tím :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám svoje dlouhé a pěkné nehty, gel by mě asi ani nenapadl. Měla jsem světle růžový lak a vypadalo to moc pěkně.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja nakonec shellak a skvele! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@emendem měla jsem to úplně stejně. Prostě jen dvě vrstvy barvy, na to průhledný gel lak a bylo to moc hezký :)
Odpovědět
Gelovky nikdy :-D svoje kratke ptze dlouhe nesnasim, mozna je pretru bezbarvym lakem, toť vse
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
@kristy1990 Tím barevným podkladem pod gel-lak myslíte klasický lak na nehty? :) To co jste psala bych totiž ráda vyzkoušela. Po x pokusech totiž nemohu mít ani gelové, akrylové nehty dokonce ani shellac - do několika hodin od aplikace se totiž dostaví alergická reakce :( Moje nehty mám flekaté, vroubkované a lámavé celý život a jsem doslova zoufalá, jak nehty upravit na svatbu :( Klasické laky se mi hned poškrábou a odlupují. Poradíte mi více jak s těmi gel-laky z DM, prosím? :) Tato varianta je mi totiž nejsympatičtější. Děkuji :)
Odpovědět
tak já budu mít svoje nehty, bez gelu a jiných věcí a když se mi bude chtít tak si dám jen průhledný :-) nic víc :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?