Manikúra bez gelových nehtů

Holky, jak resite manikuru, kdyz nevolite gelovky? .. Aby vytvoril lak pevne cely den? Diky :-)
Odpovědět
No normalni lak :) Kdyz se udela poradne, s podlakem a dve vrstvy laku plus pripadne nadlak, vydrzi uplne bez problemu nekolik dni.
Odpovědět
Tak to jsem asi nemela stestni nikdy na poradnou manikuru :(
Odpovědět
@katuska2217 Nevim, jakou barvu zamyslis, ale ja muzu doporucit Essence (ackoliv bych nikdy neverila, ze levna kosmetika muze byt I kvalitni). Po vsech OPI, Zoyach, Essie a dalsich drahych znackach, ktere mi na nehtech bez chybicky vydrzely maximalne dva dny, jsem vyzkousela Essence - Na jedne navsteve Ceska jsem rychle potrebovala hezky lak a nechtela jsem utracet majlant, tak jsem v prvni drogerce sahla po levnem, prvnim, kterem jsem videla s tim, ze ho pouziju jednou (na tu prilezitost, na kterou jsem zamyslela) a pak ho zrejme vyhodim, protoze jsem nepredpokladala zadnou echt vydrz nebo kryti. Dopadlo to tak, ze je to ted muj nejoblibenejsi lak a mam ho na nehtech v podstate kazdy den uz nekolik mesicu. Je to Caring Ridge filler z te jejich 'Studio nails' rady (jestli to pisu spravne), dve vrstvy (bez podkladu ci nadlaku) udelaji krasny pesteny vzhled, ktery mi vydrzi I 6 dni uplne bez poruseni (a to delam opravdu vsechno, mam kancelarskou praci, takze mlatim prstama do klavesnice 8 hodin denne a lak se ani nehne). Rikala jsem si, ze kdybych se vdavala, tohle by byl muj vybrany lak na svatebni manikuru.
Odpovědět
Je to tento: http://www.essence.eu/uk/products/nai...
Odpovědět
@zanett Děkuju :) .. urcite vyzkousim :) .. ja uz vyzkousela vsechny mozne znacky.. ale jednou umyju nadobi.. a hned se mi to opryska..
Odpovědět
@zanett a nedavas si zadny podkladovy lak? Nebo vrchni drzici lak? Jen ciste tento? :)
Odpovědět
Určitě shellac. Vřele doporučuji ;)
Odpovědět
@katuska2217 ne, nedavam ani podlak, ani top coat. Neni to treba, protoze je urcen k naneseni primo na nehet. Hned po zaschnuti vypada jako podkladovy lak, ale hned kratce na to se zacne krasne lesknout a ten lesk trva v podstate celou dobu, co ho mam na nehtech ( narozdil od jinych laku, ktere po par dnech zacnou ztracet lesk). Jeste bych ti doporucila si nehty pred nalakovanim nekremovat, olej zabranuje tomu, aby ten lak hezky prilnul k nehtu. A taktez dost zalezi na tvaru nehtu. Kdyz jsem kdysi driv mela modni 'hranate' nehty, lak se mi zacal loupat driv, ale ted je mam v prirozenejsim zaoblenem tvaru a laky drzi dele. Myslim, ze je to tim, ze ty hranate okraje se jakoby vic 'opotrebovavaly'.
Odpovědět
Profilova fotka
@katuska2217 já jsem měla na svých nehtech gelový lak - vydržel mi 10 dní :)
Odpovědět
@zanett Jj děkuju moc za rady.. a jde ten lak koupit i u nás v česku? .. ještě jsem na něj nenarazila..
Odpovědět
@katuska2217 Jj, ja jsem ho v Cesku kupovala, ted si presne nepamatuju tu drogerku, ale byla to jedna z tech retezcovych.....ted si nemuzu vzpomenout, jaky drogerky v Cesku jsou, tusim, Dm a Teta, myslim, ze ten jsem kupovala zrovna v Tete...
Odpovědět
Profilova fotka
@katuska2217 presne tak..mam stejny problem... a gelove fakt nechci :(
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
Oživuji téma, jak si upravit nehty pokud nechci gelove nehty. Prosik poraďte přesný lak . Nebo je lepsi zajit na manikuru a nechat si udelat tam? Moc děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?