Jaký tvar nehtu jste měli na svatbu????

Holky už týden řeším jednu věc... Jestli mít na svatbu klasické hranaté nehty s francií nebo ty co se teď nosí do tvaru mandlí... Lehce do špičky... Měla jste některá takové nehty?? Mohu foto?? Většinou jsem viděla jen klasiku, ale přeci jen ty mandle mě nedají spát :-D Mohu kdyžtak vaše nehtíky jako inspiraci??
Odpovědět
Profilova fotka
řeším tu samou otázku :D
Odpovědět
já nosím jedině do tvaru madlí, hranaté jsou nepřirozené :-)..na netu je fotek spousta :-)..navíc tento tvar prodlužuje prsty a vypadá prostě dobře :-D
Odpovědět
Nojoale na netu nesplnuje nic mé představy.. Jsou přeplácané všechny :-(
Odpovědět
tak vzhled si můžete najít i na hranatých nehtech a pak jen manikérce říct, že tento styl, ale v tvaru mandle :-)..jinak já budu mít asi pro klasiku :-): https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/...
Odpovědět
Já jsem ráda, že se vrací do módy přirozený tvar nehtů, tedy mandlový. Na ten hranatý jsem si nikdy nezvykla, prostě to bylo mc nepřirozené a za mně nehezké. Takže já jsem pro mandlový.
Odpovědět
Tak to jste me udelali radost :-) asi do nich pujdu. Nehty si dělám sama tak to rozhodování je ještě těžší :-D
Odpovědět
Přemýšlím to této kombinaci
Odpovědět
Profilova fotka
@antenka0909 Měla jsem klasické mandle, jako nosím vždycky... Hranaté jsou pro mě nepřirozené, bojí mě při z nich i prsty při psaní na klávesnici..
Odpovědět
Také asi zvolím mandle.. Již mě přišly nové tipy tak to prubnu s tím vzorem co jsem dávala již nahoře.. :) Co na to říkáte?? Mám velké romantické šaty to by šlo ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@antenka0909 Na mě je to moc zdobené... Ale v tomhle jsem hrozná konzerva, vadí mi i jinak nalakovaný prsteníček (uniká mi i smysl),
Odpovědět
Je to jemné rozbití tradiční francie
Odpovědět
@antenka0909 Framcie má symulovat jakýsi ideál přirozené krásy nehtu. Tohle nemá s francouzskou manikúrou nic společného, je to nepřirozené od tvaru přes přechod po zdobení. Neberu ti, jestli se ti to líbí, jen to s tou francií nemá vůbec nic společného. Za mě je to teda takový pravý český kýč.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@antenka0909 vypada to krasne a at se povedou. Ja taky budu mit mandle, ktere si delam uz nejakou dobu. A premyslim co na nehty. Ve stredu si je budu delat. Ja zase nesnasim na nevestach nehty udelane do placek nebo bambule nebo francii pres 3/4 luzka. To je otres :-p
Odpovědět
Já si je udělám raději ve čtvrtek :-D Chtěla jasem jen něco jemného a toto myslím,že splnuje vše.
Odpovědět
Já bych chtěla takoveto
Odpovědět
A mandle ikdyz semi nelíbí,tak maximálně takoveto
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám dlouhý a tenoučký prsty, takže jsem volila takovou hranatější verzi. Prostě něco mezi :-D Nicméně nemám gelovky, jen svoje potažený gel-lakem.
Odpovědět
Tak o mandlích slyším poprvé. :-D Já měla úplně přirozený tvar nehtů, něco jako @hanickaroj. Jinak pro info: já měla pouze na levém prsteníčku lak ozdobený kamínky na vyžádání od mého manžela (jinak podobné ozdoby vůbec nenosím). Bál se, že mi kvůli nervozitě bude strkat prstýnek na jiný prst. :-D Takže i to může být ten důvod. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?