Jaké zvolit nehty

Profilova fotka
Před chvílí jsem sice založila otázku, kam na gelové nehty ale teď jsem na vážkách, pročetla jsem si nějaké názory a diskuse a teď teda vůbec nevím. Svoje nehty nosím kraťounké, věnuju se hodně výtvarnu a taky pěstování...dlouhé fakt nenosím. Jenže na svatbu bych chtěla nehty trošku delší aby to hezky vypadalo. Svoje si ale pěstovat nebudu (sice je mám kvalitní, zdravé, nelámavé a pevné) ale sama vím, že stejně i když jsem se pokoušela ...tak si stejně nějaký zlomím...takže snažení je k ničemu. Jenže jaké mám tedy možnosti...některé z vás gel teda dost zatracují.... Díky moc za osvětu, vůbec se v tom nevyznám
Odpovědět
jako pokud netoužíš po ničem extra výrazném a stačí ti mít upravené nehty, doporučuju shellac (gel lak). Šikovná nehtařka ti nehty krásně upraví a nalakuje. Funguje to téměř stejně jak normální lak na nehty, ale vydrží až 3 týdny a nijak s tim neničí nehty.
Odpovědět
Profilova fotka
@maja91 Rozumím, díky... jen jsem je chtěla delší, protože sama „nosím“ nulovou délku skoro....
Odpovědět
Profilova fotka
Existuji i gely na nehty, kdy ti ke tvym vlozi sablonu takovou a tim gelem ti vytvori jakoukoli delku. Na tvuj nehet da pouze gel. Zadne lepene umele nehty. Ale nevim zda to dela kazdy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?