Hezké nehty na svatbu, poradíte něco jiného než gelovky?

Profilova fotka
Ahoj holky, ač je to sice dosti neobvyklé, nemohu mít gelové nehty, protože se mi skoro po dvou letech objevila alergie, tudíž už gelové nehty mít nemůžu a to se mi muselo objevit zrovinka před svatbou :-S Trochu jsem s tímhle nepočítala a tak teď řeším jak mít pěkné nehty na svatbu, když nemohu mít gelovky a moje nehty jsou úplně šílené!? :-( Mám hrozně křehké lámavé a třepící se nehty a když jsem byla mladší, tak sem si nehty i kousala a taky to teď tak vypadá :-| Poradíte mi tedy prosím jak jinak ošetřit svoje nehty, aby byly na svatbu a fotografie pěkné? Díky za každou radu ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahoj, zkusila bych vitamíny, které podporují nechty atd. v lerkárně ti určitě poradí :-) jenom dej pozor, že ty nejdražší nemusí být nejučinější klidně levnější vitamíny na zkoušku a po jídle většina vitamínu je lepší brát po jídle , zkušenost má i dcery ;-) , taky bych navštívila salon na manikůru nejlépe v nějakém zdravotnickém zařízení na poliklinikách tam bývá zkušený personál a taky by ti poradili. ;-) a můj názor když se budeš jako nevěsta cítit štastná, svatba bude taková jakou si přejete mít s partnerem, nemusíš mít nehty ani nalakované , co takhle rukavičky , ty zakrejí vše , jenom vybrat kvalitní material ohledně tvé alergie. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
v drogeriích prodávají spec.laky na nehty který ti nehet zpevní...Bohužel teď nevím název(ale je od více firem) opravdu pomáhá a lak mě kdysi stál nějakých 60 korun. Ale pak jsem přešla na gelovky takže lak už nemám... ale na internetu jsem našla, že je prodávají i v lékárnách... http://www.anpro.cz/produkty/pece-o-n... http://www.lekarna.cz/laky-na-nehty/ zkus mrknout...mohlo by ti to pomoct docílit "tvrdých" nehtíků :) a potom už jen nějak pěkně nalakovat, v tom případě bych pak zašla do nějakého salonu kde dělají gelovky a nechala bych si je od nich aspoň nalakovat (protože kdybych já si měla sama lakovat nehty tak by to dopadlo katastrofálně :D Jinak ještě jsem slyšela, že nehtařky dělají i metodu lak-gel. nalakujou ti tvoje nehtíky a to se přetáhne tenkou vrstvou gelu(lak se nebude odlupovat) ale v tvém případě nevím jak by to bylo s tou alergii...sice to nemáš přímo na nehtíku ale asi bych to raději neriskovala :( tak snad jsem aspoň trošku pomohla ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, díky moc! Já jsem si na doporučení dermatoložky koupila toto http://www.rychlalekarna.cz/sililevo-..., ale teď čekám až mi úplně odrostou ty poslední gelovky. Taky jsem četla o P-shine, máte s tím někdo zkušenosti? Já mám bohužel prsty jako "paličky" takže pokud lakování, tak jen nějakým perleťovým nevýrazným lakem, abych na svoje ošklivé prstíky ještě nepřitahovala pozornost :-D Jsem dost zklamaná, protože jsem si na gelovky zvykla a nezbývá mi nic jiného než teď před svatbou s tím honem něco rychle udělat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tynka26 já mám taky prsty jak paličky :D proto mám gelovky a nevypadaj tak šíleně jako bez nich ... pokud nechceš čekat než ti gelovky odrostou skoč do salonu kde ti je dělaly a tam ti je sundaj... o p-shine jsem sice slyšela ale zkušenost nemám...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj P-shine jsem zkusila. Mohu jen doporučit.Krásně ti to zpevní a vyživý nehet.A nakonec ho budeš mít i moc hezky lesklej a upravenej. Zkusila bych ho na tu svatbu. Je to dobrá varianta místo gelovek.
Odpovědět
Profilova fotka
To je v pohodě, já počkám až mi odrostou (alespoň si je ještě chvilku užiju než se jich nadobro zabím :-( ) Spíš nevím co pak s nehtama na tu svatbu, když gelovky jsou pasé :-|
Odpovědět
@vercas01 volá sa to nail hardener. @tynka26 ako píše verča, utekala by som si ich chytro dať odstrániť, nech sa mi môžu moje vlastné revitalizovať. potom sa dopovala vitamínmi a nechtíky natierala všetkými možnými serepetičkami a robila na ne zábaly. vraj je na to dobrý zábal z hovädzieho vývaru - redukcie. pred svadbou by som šla na obyčajnú manikúru, nech sú nechtíky a lôžka pekne upravené a jednoduchý nevýrazný lak. tak :)
Odpovědět
a tiež už by som si žiadne chemikálie na tie nechty nedávala. tvoje telo ti nimi jasne dalo najavo, ako to myslí. ja myslím, že prirodzené nechtíky môžu byť krásne. ale zase chápem, že keď si bola zvyknutá na iné, že sa môžeš cítiť neisto, že to akoby nie si ty. no upravené prírodné nechtíky sú pekné a určite si do svadby zvykneš.
Odpovědět
Profilova fotka
@raverka Díky! Ráda bych svoje přírodní nehty, ale musím si je nejdříve dát do kupy. Na gelovky jsem šla proto, že moje nehty byly šílené, kraťounké, třepily se no prostě děs. A protože mám prsty jak paličky, gelovky je protáhly a vypadalo to mnohem lépe. Svoje nehty nemůžu mít úplně krátké, protože bych zase měla kulaté paličky, takže proto si chci dát nehty do kupy, abych i svoje mít trochu delší a vypadalo to lépe :-) Ruce jsou totiž pro celkový dojem velmi důležité! ;-)
Odpovědět
@tynka26 u maličkých prštekov áno, súhlasím s tebou. tak ti prajem, aby si sa do nich zaľúbila, poľutovala ich, aké sú nešťastné a postarala sa o ne :) veľa zdaru! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@raverka Jsem sama zvědavá. Díky za rady. Určitě dám vědět jak jsem na tom :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ja si koupila v lekarne obycejny Biosil asi za 50 Kč, puvodne proti padani vlasu a zlepseni jejich rustu a kvality a nejen ze mi prestali vlasy padat ale hrozne se mi spravily i nehty, ja mela vzdycky takove tenounke, lamave a ted jsou krasne pevne ;-)a taky coz jsem vubec necekala mi malinko porostly i řasy. Kazdemu zabira na neco jineho ale za me teda stoprocentni spokojenost.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak to já mám v plánu najet od GS na vápník, hořčík, zinek.. kamarádce to dost pomohlo jak na vlasy tak na nehty, takže si koupím to. A budu doufat no... Snad pomůže i to SILILEVO... protože pokud ne, tak asi nebudu mít žádné fotky prstýnků s mojí rukou :-D
Odpovědět
@tynka26 Jsem zastáncem názoru, že se mají řešit příčiny problému, nikoli následky. Tudíž dát dohromady své nehty (místo umělých), s nimi pak uděláš parádu i bez umělých, protože si je můžeš nechat i narůst a budou krásné :-) Podělím se o svoji zkušenost, nijak zvlášť drahou, ale účinnou, která nepodporuje farmaceutické firmy, ale vychází z možností, jaké nám dává příroda. Na nehty a vlasy se mi velice osvědčila pupalka dvouletá. Doporučuji koupit balení pupalkového oleje s vit. E a betakarotenem (50 ml cca 120 Kč, 100 ml něco přes 200 Kč), užívat vnitřně, podle návodu, dvakrát denně čajovou lžičku. Navíc si můžeš koupit klasickou kosmetickou vazelínu (v každé lékárně), dnes jsem kupovala 100 ml za 59 Kč a pravidelně o nehty pečovat (masírovat) směsí vazelíny a pupalkového oleje. Množství, které aktuálně spotřebuješ, třeba čajovou lžičku. Na doplnění hořčíku doporučuji zobat slunečnicová semínka, na doplnění zinku zase dýňová semínka. Je to přirozený zdroj těchto prvků, nikoli minimální množství, jako je ve farmaceutických přípravcích. A to by bylo, abys neměla do svatby krásné nehty! :-)
Odpovědět
Mně nejvíc na lámavé nehty pomohl P-Shine, krásně se mi nehty zpevnily a můžu je mít i delší nenalakované. To předtím neexistovalo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
P- Shine je dobrej. To co se vpravuje do nehtu je více-méně přírodní nehty se pak krásně lesknou ale tak 2 hodiny poté by sis neměla mejt ruce ale nedají se potom moc lakovat. Potom mám ještě dost dobrou zkušenost s gel-lakem neničí nehty jako klasickej gel spíš zpevňuje pčírodní nehty
Odpovědět
Profilova fotka
S lámavými nehty jsem se smířila, prostě jsem je nikdy neměla pevné a nevěděla co s tím. Paradoxně jsem začala brát panthenol tobolky na padání vlasů a ejhle, zabralo to hlavně na nehty, které jsem v životě tak pevné neměla :-) . Je to vitamín a stojí pár kaček :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka jaké přesně tobolky bereš? potřebovala bych taky něco takového
Odpovědět
Profilova fotka
@masim89 ALTERMED PANTHENOL forte. Nechci dělat reklamu, ale fakt to byl pro mě zázrak :-) a nedám na ně dopustit
Odpovědět
@tynka26 @zpevanda taky doporučuji Biosil, nedám na něj dopustit.
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka děkuji
Odpovědět
kamarádka vyzkoušela P-shine a hrozně si ho pochvaluje... měly lámavé, třepivé nehty, teď jsou v pohodě a celkem i narostou do hezké délky, např. na francouzskou manikuru... určitě se i s lakem dá udělat hezky nazdobený nehtík na svatbu, hlavně aby byly ruce a nehty zdravé a upravené, pak už toho není potřeba moc ;-) takže pěkně vitamínky, zdravou pestrou stravu, dobrý krém na ruce (a kůžičku kolem nehtů) a hurá na svatbu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tynka26 Zkus si je nekousat a den pred svatbou jdi na manikuru. Ja to taky tak mela, mela jsem kratke svoje UPRAVENE nehty a parada.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketajuppova Já už si nehty nekoušu několik let, ale mám je tím ještě poznamenaná a ošklivé :-(
Odpovědět
@marketajuppova přesně to plánuju :)
Odpovědět
@tynka26 Mám pro tebe jednu radu ohldně gelovek.. Kamarádka je dělá a je v tom fakt hodně dobrá.. Říkala mi, že kdo čeká na to, až mu gelovky odrostou, tak dělá strašnpu chybu a ničí si tím hodně nehty a hrozí prý i poškození lůžek, protože je velké riziko, že si ten nehet utrhneš.. Doporučuju ti, zajít si to nechat odstranit..
Odpovědět
Profilova fotka
Gelovky nebrat, je to laciný, ošklivý a úplně out. Navíc je to chemie a ničí to nehtové lůžko strašně....No offence vůči těm, které to mají rády, ale nevím, co tady teď všichni šílí s gelovkama....v zahraničí to nikdo nenosí....Nech si udělat dobrou a kvalitní manikůru. ne nutně francouzskou. Stačí o ruce trochu pečovat, manikérka ti je upraví, já nosím krátké nehty do obloučku, a ať mám barvu burgundského vína, nebo jemnou pastelovou růžovou, vždy vypadají krásně. Na svatbu jsem měla jemně růžovou s perleťovým svrchním lakem (vždy lakovat třemi laky, spodním ochranným, barevným a svrchním ochranným) - třeba YSL a Chanel dělají nádherné barvy, miluju řadu Vernis. Stačí trochu zapátrat a uvidíš, jaké budeš mít krásné ruce!
Odpovědět
Tak pokud mohu doporučit tak podle mojí zkušenosti není dobré používat P-shine po modeláži nehty jsou příliš oslabené- někomu sice pomůže, ale ve většině případů jsou pak nehty velice citlivé. Já mám dobré zkušenosti s homeopatiky. Mohu jen doporučit nosila jsem modeláž a nyní 3 měsíce po porodu je užívám také protože jsem měla nehty velice oslabené a lámavé. Homeopatika na nehty je Silicea 9ch. užívají se 1x denně 5 kuliček a min. 15min před a po nic nejíst a nepít !!! Držím pěsti ať najdete něco co pomůže a nehty se vzpamatují :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky díky všem za rady! :-) Mám koupeno spoustu přípravků a vitamínů. Nehty si dám do kupy a před svatbou zajdu na manikůru a uvidím co s tím tam vykoumáme ;-) Já nikdy neměla svoje nehty kvalitní. Mám je široké, prsty jako paličky, nehty tenké jako papír, hned se mi lámaly a třepily :-( Proto jsem zvolila gelovky, protože jsem se za svoje ruce styděla :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Já koukala na Ukaznehty tecka cz, bylo tam dost nehtů se svatební tématikou a nejednalo se jen o gelovky. :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?