Gelové nehty kvalitně v Praze, prosím o kontakt

Mohla bych vas prosim pozadat o kontakt / kontakty na dobrou manikerku co dela kvalitne gelove nehty, v Praze? S kym mate dobre zkusenosti? Idealni je pro me okoli namesti Miru, I P Pavlova, na Praze 5 u Andela, ale vlastne kdekoliv, dekuji moc predem ! :-)
Odpovědět
Doporučuju salon Nikol, manikérku Jitku Petříkovou https://www.facebook.com/pages/Jitka-... :) Chodím k ní a jsem moc spokojená :)
Odpovědět
Profilova fotka
napsala jsem ti SZ :-)
Odpovědět
můžu také poprosit? mám stejný problém :) děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dporučuji Hanku Světlíkovou, dělá vlasy i nehty.Chodím k ní již 7 let a jsem maximálně spokojená. Skvělý přístup a dobré ceny :-)
Odpovědět
zdenička šerclová praha 9 čakovice globus...jinak sem chodila na palmovku k vietnamkam a byla sem vzdy spokojena..ale zdenicka je super a moc sikovna :)
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, nabízím gelove nehty, shellak, striplac na ruce i nohy. Salon mám na I.P.Pavlova. Jukněte na profil. Těším se na vás. Lucie
Odpovědět
Nikdy jsm si zatím nehtíky nenechala dělat, nevíte, na co si mám dát největší pozor při výběru salonu? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kvalitní nehty dělá slečna Veronika z fymc tecka cézet na harfě (metro českomoravská), přímo v tom obchodním centru. Vystudovala obor kosmetička manikérka a je to na kvalitě opravdu znát. Chodím tam ráda a mohu doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
@anetavlasova Urcite bych upravu nehtu vyzkousela co nejdrive. Ne tri dny pred svatbou. Rozhodovala bych se podle toho, co chcete. Bud prodlouzit nehty - gelova modelaz, prirozeny vzhled, kratke nehty - shellac, gellak. I gelova modelaz jde udelat prirozene, ale mate nehtiky na delsi dobu. po sundani jsou oslabene. Shellac, gellak je na kratsi dobu a jde odstranit setrne. Nehtiky nejsou znicene. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucuji Salon Sofie na Praze 10, kousek od edenu. Jde najit na netu. Slecna pecliva, velky vyber zdobeni a barev, precizni prace a drzi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízím své služby nehtové modeláže, manikúry, p-shine, zdobení, lakování, gellak, rocklac...Praha 6 a přijatelné ceny. Pro více info mě kontaktujte přes zprávu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
pani Alena Sedlackova, studio Mani-Pedi, chodim k nej uz 6 rokov, doporucujem, aj ja budem mamt svadobnu manikuru od nej
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, taky jsem chodila k Jitce Petříkové a super, ale bohužel teď skončila a já marně pátrám po jiné dobré manikérce na gelové nehty. Nemáte prosím nějaké nové tipy? Děkuji moc!! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, prosím o kontakt na kvalitní manikerku v Praze, nejlepe Praha 4 a okolí :-) co dělá hezké gelové nehty. Za tipy děkuji, hezký den všem!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Taky bych potřebovala někoho sehnat. Moje nehtařka je zrovna na dovolené. Nejlépe někde blízko Zbraslav případně Praha 5. Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?