Gelové nehty - jak dlouho před svatbou?

Ahoj holky, kolik dní před svatbou jdete na gelové nehty? Jak dlouho myslíte, že zdobené nehty vydrží, aby na svatbě vypadaly ještě pěkně? Děkuji za názory a zkušenosti :)
Odpovědět
Profilova fotka
@blackkitten zalezi na tom, jaky je chces mit :-) pokud celonalakovany, tak bych driv nez 4 dny pred svatbou nesla - zacne to odrustat a nebude to pekny (zalezi samozrejme na tom, jak rychle ci pomalu ti nehty rostou)...pokud budes mit neco na zpusob francouzske manikury (at klasicka bila, nebo barevna, trpytky ci do ztracena) tam bych si troufla i tyden pred svatbou (ty odrosty nejsou tak videt)...ja si normalne nechavam delat ala francie a vetsinou chodim na obnoveni az po 4-5 tydnech a i po te dobe je to uplne v pohode (akorat uz jsou moc dlouhy a zblizka ty odrosty samozrejme viditelny jsou)...na svatbu planuju celolakovany a to bych sla rada tak ctvrtek (svatba je v sobotu):-)
Odpovědět
@blackkitten Já jsem se radila se svou manikérkou a ta mi doporučila 2 - 3 dny před svatbou. Prý je to optimální - nehty ještě neodrostou, ale na druhou stranu se stihne zahojit podrážděná kůže kolem nehtů.
Odpovědět
Profilova fotka
Já šla dva dny před svatbou, je to nejlepší, aby byly hezky lesklé, neodrostlé :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?