Gel-lak, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky.Nemáte někdo zkušenosti s gel-lakem???? http://www.enii-nails.cz/gel-lak-kats... Že bych přestala chodit na gelové nehty a dělala si tyhle sama-celobarevné.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, já mám zkušenosti s gel-lakem, byla jsem na něm asi 3x, ale ne každý vydrží opravdu ty 3 týdny, jak uvádějí. Nejlepší zkušenost mám s gel-lakem od společnosti Jessica, sice je dražší, ale mají krásné výrazné barvy, neolupuje se a opravdu ty 3 týdny krásně drží.
Odpovědět
Já nosím metodu gel-lak Shellac myslím, že to je a vydrží cca dva týdny a výborné zpevňuje! Jo a hlavně mají dokonalé odstíny!
Odpovědět
Profilova fotka
@vienav @azizo díky za radu. Musím nad tím popřemýšlet. Asi by se mi totiž nevyplatilo dělat si to jenom sama sobě.
Odpovědět
Ahojky já měla gel-lak, ale nehty jsem po něm měla hrozně vysušený a ještě teď se mi loupou, nedoporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@sarriku DĚKUJI moc za info. Pořád nad nima přemýšlím. Mám gelovky a tak nevím jestli jít do toho. A drželo ti to?
Odpovědět
Profilova fotka
@vienav A to si je děláš sama?
Odpovědět
já chodím na klasické gelovky, moje manikérka ten gel-lak pořídila a zkoušela ho na nějaké zákaznici a prý jí vůbec nedržel, že ji hned slezl... sama však říkala, že si ho dává na nehty na nohy a tam jí prý drží v pohodě... prý je to o nehtech, na některých drží, na jiných nee
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl právě. já si to taky myslím že někomu drží a někomu ne
Odpovědět
Ahoj, já za sebe můžu jen doporučit, byla jsem moc spokojená a vždy mně vydrží 3-4 týdny a nejsou oprýskané, ba naopak, pořád krásné:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radmilka28 a ty si je děláš sama?
Odpovědět
@lucicek1992 Ahojky, to ano, první týden to drželo, ale pak nehty začaly odrůstat a gellak se začal loupat. I s vrstvičkou nehtu, je to na prd, fakt teď mám nehty hrozně poškozený.
Odpovědět
@lucicek1992 Nee to ne, já jsem na tohle lempl :D Chodím do salonu, ale pokud na to někdo je zručnej, tak je to ještě jednodušší, než gelovky myslím. Jen lakuješ a vytvrdíš no :)
Odpovědět
Článek se načítá
@sarriku fakt se to musizkusit no, moje známá nemohla mít nikdy nic, pač nic nevydrželo ani dva dny a jedinej Shellac ji vydrží tři týdny no... Je to individuální :)
Odpovědět
měla jsem gelové nehty a taky gel-lak a s obojím jsem neměla a nemám, žádné trápení. Ono je to nejspíš podle typu nehtů, jak se komu mastí. Někde jsem četla o tom pro které nehty jsou vhodné které prvky zdobení. Jako gelové nehty, akrylové atd. Už si nepamatuji přesně co tam bylo psáno. Nemůžu odkaz na ten článek najít. Tady jsem našla něco o gel-laku http://az-nehty.cz/gel-lak-novy-trend... No, snad po zadání nějakého vhodného klíčového slova najdete další info o tom proč Vám třeba gel-lak nikdy nebude držet. Hodně štěstí.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahojky, gel lak používám v praxi už od začátku co se u nás objevil na trhu a za tu dobu sem vyzkoušela téměř všechny značky:) Pravdou je, že záleží na kvlitě nehtů především, gel laky drží na zdravých a nejlépe sušších nehtech, záleží ruka od ruky, nicméně obecně je vždy dobré pokud podlak a nadlak jsou zvlášť a ne 2 v 1. Za ta léta mohu potvrdit, že nejlépe drží značka jessica, tak obecně nejépe drží. Řekla bych že tak v 70% gel laky vydrží bez problémů 14 dní, pokud jsou dobře nalakovány a zbytek má prostě problémy s olupováním ať dělám co dělám. Krásný den, klidně se ptejte, pokud budu moci poradit, budu se snažit:) PS. Osobně jsem přešla z akrylových nehtů na gel lak kvůli času,nestíhám:)) a jsem max.spokojená, je to pohoda:)
Odpovědět
@nehty_ronie Ahoj, mohla bych se tedy zeptat, přemýšlím, co se svými nehty na svatbu, hodně se mi lámou, nemůžu je mít moc dlouhé a nerada bych, aby se mi třeba den před některý ulomil, tak přemýšlím, jak je zpevnit. Umělé nechci určitě, tak přemýšlím o gel laku, ale jedna manikérka mi řekla, že se na moje nehty nehodí, protože je zapotřebí mít nehty delší, že prý se gel lak jakoby přetahuje přes konec nehtu až dospod...jak to tedy je? Nějaké tipy? Díky moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj anjulina. Na gel lak není rozhodně potřeba mít dlouhé nehty, gel lak stačí přetáhnout přes okraj, ale nelakuje se ze spodu jako klasický lak, gel lak drží dobře i lidem, kteří mají dlouhá lůžka a krátké nehty-tzn. pokud vám přesahuje kůžička zespodu:) Pokud se rozhodnete navštívit mě, velice ráda Vás přesvědčím o kvalitě gel laku Jessica, na svatby dělám velice často gel lakem francii, kdy bílý okraj je krajka pomocí razítka:) Krásný den Veronika
Odpovědět
Ahojky, potřebovala bych radu jestli správně používám gel lak(zn. Enii nails), pořád se mi odchlipuje a jde bez problému sloupnout.Začnu tím že zatlačím kůžičku, očistím cleanerem, zapiluju nehty do požadovaného tvaru, očistím blokem, a setřu štetečkem, nanesu Primer a pak nanesu vrstvu podlaku a nechám vytvrdit 2min. pak barevný gel lak a zase nechám vytvrdit a nakonec dám nadlak a zase vytvrdím a očistím cleanerem. Někdy zkouším ještěna to i top coat a dám to nachvíli vytvrdit, ale nejsem si jistá zda li to dělám dobře, protože pořád nemůžu docílit toho aby mi gel lak vydržel tak dlouho jak když jsem chodila k manikérce. Prosím vás o radu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj weunkaa, zkus místo štětce na čištění nehtů použít kartáček a důkladně nehty vydrbej, aby tam opravdu nezbyl žádný prach, nejdůležitější je ale správné lakování, tedy zalakovat celý nehet včetně hrany a přitom se nepřiblížit kůžičce natolik, aby gel lak do kůžičky zatekl-tedy lakovat malým množstvím gel laku.
Odpovědět
@vienav Ahojky pokud mohu doporučit tak gel-lak Shellac. Je to firma která tento způsob vyvinula a je nejlepší, nejkvalitnější pracovala jsem s jinými o něco levnějšími ale není to ono ! Tyto jsou nejšetrnější k nehtům a snadno se odstraňují. při aplikaci doma pak jedna uprava vyjde cca na 150kč což není tak hrozné , je v tom veškerý mat i org. polštářky na odstranění. Pořizovací cena není nejmenší ale vrátí se to.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja chodím k manikérce už delší dobu na gel-lak, bohužel značku nevím. A musím říct, že mi drží skvěle, tři týdny úplně v pohodě a nehty mám pořád krásně upravené. A když jsem jednou musela vynechat a víc mi odrostly, tak nemůžu říct, že bych měla svoje nehty poškozené nebo že by se mi sloupal ten gel-lak. Nedám na něj dopustit, jsem moc spokojená. Samozřejmě, že když mám dlouhou chvíli a rejpu si do nich, tak se olupují, ale za to nemůže ten gel, ale moje nenechavost. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@weunkaaa Ahoj, a necháváš dostatečně dlouho zaschnout primer? Pokud ne, může v tom být problém :-)
Odpovědět
Akce na gellaky na nehtyshop.cz. Kup 3 gellaky a dostaneš odstraňovač zdarma !!!
Odpovědět
Profilova fotka
Z vlastní zkušenosti můžu říct, že gel lak není pro každé nehty - mám slabé a lámavé nehty a i když jsem se snažila používat rukavice, prostě se mi lámaly i s tím lakem :-(
Odpovědět
ahoj :) gel lak jsem zkousela pred svatbou, vydrzel mi necele dva dny, pak zacal praskat, takze za me nee :-|
Odpovědět
Ahoj,mám výborné zkušenosti s gel lakem Jessica,dělají ho na Praze 2 modelaznehtu-praha.cz.
Odpovědět
Profilova fotka
Já zkusila gel lak, měla jsem ho na nehtu jeden den a začal se olupovat. Tak jsem to hned musela sundat, tedy zbrousit nehty a fakt mi to hodně ty nehty poškodilo. To mám ale své původní nehty pěkné a pevné. Mám je teď hrozné jako nikdy a dost dlouho je budu muset léčit aby byly tak pěkné jako předtím. :( Tak za mě gel lak už nikdy více :(
Odpovědět
Profilova fotka
Nemůžu na něj dopustit! Nechávám si dělat nechty již několik let a naprosto výborné! A to mám své taky dost lámavé . . . Za mě doporučuji!
Odpovědět
Profilova fotka
zkoušela jsem shellac, byla jsem 2x a v obou případech se mi začal po 5-ti dnech odlepovat. Chápala bych odlupování, prostě se s rukama něco dělá, ale mě se doslova odlepovala celá vrstva. Se mnou byla i maminka, též 2x a též naopak držel. Takže je to fakt o nehtech. Taky jsem měla v plánu se gel-lak zakoupit a dělat sama doma, tak si počkám tady na reakce, co mám vyzkoušet :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?