Fuchsiový lak, mrkněte

Holky budu mít svatbu laděnou do fuchsiovo zelení barvy, dneska jsem si koupila tento lak, ale to se asi moc nehodí , že? Asi vyberu decentnější růžovou
Odpovědět
Profilova fotka
Me ten lak prijde peknej a pokud je to ladeny do svatby tak proc ne....a pokud se na rukach bojis ze to bude moc,zak si z toho udelej jen francii fuchsiovou
Odpovědět
Profilova fotka
Na nohách 100% nechat a pokud se necítíte s rukama tak opravdu třeba tu francii do fuchsiova. Ale já myslím že to jde obojí dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
prosím kde a za kolik jste ho koupila. moc se mi líbí. je nádherný :-)
Odpovědět
Líbí se mi to... @haberda fuchsiovou francii? To trochu postrádá význam :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Proc?ty konce nehtu nebudou bily?ale fuchsiovy
Odpovědět
DM miss sporty, uz nevim asi 39,- ? :) možná by se mi na něm na prsteníčku líbila bíla kytička, no nevim, ale stejně mi to přijde na svatbu moc...ale díky za názory
Odpovědět
@haberda Protože smyslem francie je dosáhnout dokonalých, přirozených a zdravě vypadajících nehtů? Má to připomínat přírodní nehty v té nejhezčí podobě. Fuchsiové konce připomínají akorát to, že se nehty namočily do barvy, což mi jako hezký efekt fakt nepřijde.
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že na nohách je to pekné tak, ako to je, na ruky by som dala francúzsku manikúru (kasickú, nič s ružovou), je to klasika, aj o 20 rokov to bude vyzerať na fotkách krásne :) a nijako sa to s lakom na nohách "biť" nebude :)
Odpovědět
já jsem měla na svatbě fuchsiové nehty :-) a byla jsem spokojená, tak pokud se Vám to líbí, tak do toho jdětě, proč ne :-)
Odpovědět
Já si zas myslím, že takto barevné nehty se více hodí třeba na svatbu na pláži. Mně to přijde prostě moc. I když máte takovou barvu svatby, tak nemusí bít do očí na každém kroku. Stačí jen pár prvků v této hoodně výrazné barvě ,aby pak celé pojetí svatby nepůsobilo jak na pouti.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?