Francouzská manikůra

Profilova fotka
Ahoj holky, můžete mi poradit nějaké dobré laky na francii? Pokaždé, když si ji udělám, tak se mi ještě ten den začne loupat. Ráda bych si nehty na svatbu udělala sama, gelovky nechci každopádně. Koupila jsem si i gelové laky od essence, ty které se vytvrzují v LED lampě, ale po vytvrzení se laky zkracují, nevím čím to. Díky za tipy
Odpovědět
@tanulinkaaa Nemáš odmaštěný nehet, proto se ti to "scvrkává". A ještě jeden zlepšovák - jakmile si potřeš nehet bází a necháš vytvrdit, tak je dobré výpotek setřít bezprašnou buničinou. Pak ti jde francie líp nakreslit a "neutíká" ti. Jinak laky na francii jsou super např. OPI - hledej s tenčím štětečkem. Které vydrží víc tak např. Vinylux od CND.
Odpovědět
Profilova fotka
@kekita Odmašťovač používám... Narazila jsem na laky od Cedro Four seasons, konkrétně vytvrzovací lak. Nemáš s němi zkušenost? Na internetu mají poměrně dobré hodnocení.
Odpovědět
@tanulinkaaa To neznám-nezkoušela jsem, ale pokud si dobře pamatuju, tak cedro patřilo k těm levnějším a kvalita nic moc... A ten odmašťovač používáš prep nebo cleanser?
Odpovědět
Profilova fotka
@kekita Je to 2v1 cleanser a pimer od essence.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?