Co se dělá na manikúře?

Profilova fotka
Asi vám budu připadat blbá ale já nikdy na manikuru nešla a tak nevím co mám čekat, hlavně časově a tak, napíšete mí někdo jak to probíhá a co všechno dělá a jak dlouho to trvá a bolíto ? Chci jen normal manikuru(upravit nehty) a permanentně nalakovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,půl hodiny zhruba,teda alespon u mě vždycky,pokud jdu jen na upravení a nalakování a nebolí to vůbec :-) a když jdu na gelovky,tak cca 1 hodinu zhruba a taky to nebolí:)
Odpovědět
Ahoj, u mě to trvalo to většinou tak hodinu (úprava, lakování) a nebolelo to, jen mi bylo strašně nepříjemné broušení brusným hranolem (mám husí kůži jen když o tom píšu). Doporučuju zjistit si, jestli manikérka používá jednorázové pilníky - z mých zkušeností to řada nedělá a je to hlavní důvod, proč jsem se radši naučila dělat si manikúru sama. Ze stejného (hygienického) důvodu radím vyhnout se takovým těm levným salonům "American style" apod.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Aha, tohle vypadá jako diskuze pro mě! @double_gradient A jak poznám nehygienický levný salon nebo naopak dobrý salon? (Teda, dá se to nějak poznat nebo prostě jen na doporučení?) A ještě by mě zajímalo, pokud bych šla na manikuru, jakou dobu před svatbou se to dělá?
Odpovědět
Profilova fotka
Nehygienický salon poznáte předem asi jen na to doporučení. Ale koukněte na ceny, na fotky práce, pokud mají fotky salonu.... Pokud se vám bude zdát prostředí špinavé a budou podezřele nízké ceny, asi bych se salonu vyhnula. :-) Pokud budete mít nehty jen nalakované, nechala bych to na pátek, at si s tím nic neuděláte. Pokud manikúru s permanentním lakem (Shellak, gel-lak) tak můžete klidně i pár dní předem, uterý, středa, čtvrtek....
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně se vyhnout Vietnamcům. Je jedno jaký tam mají nátřesk a jak levní jsou. Šla jsem tam kráva jednou na pedikúru neb moje pedikérka nemohla. Ošetření šlo, nohy jsem měla krásně nalakované shellakem, ale o to větší překvapení, když jsem ten lak po 2 měsících sundala. Půlka nehtu tmavě modrá a kožařka hnedka indikovala na plíseň vodičku. Už to léčím 3 měsíce a mám odrostlé teprve tak 2/3 nehtu. Opravdu doufám, že to do léta bude ok a hlavně do svatby. Takže tam už NIKDY!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?