Červené nehty

Milé nevěsty, měla některá z Vás červené nehty? Je to dost odvážné na svatbu, ale červenou mám moc ráda :-)
Odpovědět
Jdi do toho :). Já je budu mít fuchsiové / tmavě růžové :).
Odpovědět
Jestli máte výzdobu v červené tak proč ne :-) Určitě to bude hezčí než klasický francouzký co si některé nevěsty nechávají dělat :-) Nic proti nevěstám co je měli :-D
Odpovědět
Ahoj ja som tiež za.A cervene budem mat tiež teda az na prstenik,ten bude biely ☺
Odpovědět
Pokud máte svatbu do červené barvy, tak mi červené nehtíky přijdou v pohodě :-)
Odpovědět
Proč by jako nevěstiny nehty měly ladit s výzdobou, ježiš :-O :-D Já na tom nic odvážného nevidím, pokud to máš ráda a běžně je nosíváš, tak proč ne i na svatbu. Já měla jasně červené nehty, červenou rtěnku a myslím, že to celému tomu líčení a stylu dalo velký šmrnc. Holčina co mě malovala, ze mě byla úplně nadšená, že konečně nevěsta, co se k tomu odhodlá, přitom jsem si nepřidala nějak výrazně přelíčená. Je pravda, že jsem měla ještě i tmavě červené šperky ve stříbře - granáty a tmavě červenou v podzimní kytce. Takže i když to nebylo vůbec plánované a většina byla improvizace na místě, sedlo si to všechno spolu skvěle.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nechápu proč by nehty měly ladit s barvou svatby :-D Za mě (krátké) červené jednoznačně ANO! Sama plánuji také výraznou barvu, zatím mám v merku tuto (ve variantě gellaku) a také bych ji chtěla doplnit rty v podobném odstínu https://www.google.cz/search?q=china+...
Odpovědět
My žádnou barvu svatby nemáme a nehty budu mít buď ty v profilu a nebo taky červené... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nosím červené pořád tak budou i na svatbu, možná že s nějakými bílými kamínky :-)
Odpovědět
Mně to taky nijak extra odvážné nepřijde, já červené nehty nosím běžně a na svatbě mi to přišlo úplně přirozené. :-) @julie_t @poinsettia Taky mě zarazilo ladění nehtů s výzdobou aneb ladění ad absurdum. :-N
Odpovědět
já budu mít červené nehty ;-) a vůbec jsem se nepozastavovala nad tím, že by to mělo být jinak. Bílé nechci.
Odpovědět
Děkuju za názory. Já právě nosím červené nehty, ale myslela jsem , že na svatbu se příliš nehodí. Právě mě přijde francie strašně nudná a jsem ráda, že je vás tu tolik, co ji mít nebudou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s příspěvkem výše. Červené nehty nosím běžně, vlastně buď mám nehty přírodní nebo červené, přes to nejede vlak. Ale na svatbu mi to přijde moc. Červené nehty jsem měla na zkoušce a moc mi k těm mým šatům neladily. Ráda bych si pořídila nějaký jemně růžový pudrový gel-lak, ale objednávat na netu se bojím neb ty barvy pak vypadají naživo většinou jinak. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ja bych sla do cervenych v pripade,ze mas cerveny kytky nebo neco. Jinak jakkakoliv vyrazna barva mi k satum prijde dost do oci bijici, ale kdyz se ti libi tak proc ne?
Odpovědět
Do očí bijící to určitě není, pořád to zůstávají jen nehty. ;-) Naopak to působí elegantně, pokud to teda nejsou nějaké šílené umělé drápy.
Odpovědět
@simone5 Mně naštěstí byly dány do vínku krásné, přírodní nehty a nikdo mi nevěří, že jsou moje :-) My budeme mít právě bílo- tyrkysovou svatbu, tak právě váhám, zda to nebude příliš...
Odpovědět
Já je měla,doporučuji 😉
Odpovědět
@lilie01 Já měla červené nehty,krvavě červený odstín,a na to jsem hodila ještě průhledný lak se stříbrnými glitry.
Odpovědět
@weruberu Ty bláho,s tím se asi nedá mýt nádobí co? Ale hezká barva :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 já s tím dělám všechno :-D nádobí úplně v pohodě, klidně i přesazuju kytky a rýpu se v záhoncích :-) jsou to moje nehty s gel-lakem, vydrží pěkné cca tři týdny pak se zas musí přelakovat :-)
Odpovědět
@weruberu Gel-lak je skvělý,mně taky vydrží celkem dlouho :-)
Odpovědět
@lilie01 Přiznám se, že je nad mé chápání řešit barvu nehtů s barvou svatby, takže v tomhle asi neporadím. :-) My jsme třeba neměli jednu barvu svatby. Výzdoba byla laděná do čokoládově hnědé a zlaté a my se oblečením ladili do navy blue (respektive ženich, svědci, družičky a z hostů, kdo chtěl). Já byla v bílém, měla jsem kytici s bílými květy (název už si nepamatuju, ale byly to nádherné něžné květiny a akorát rondo kytice bylo tmavě modré), stejně tak korsáž, květiny v mých vlasech a květinová výzdoba. Takže z popisu to musí znít, že těch barev bylo příliš, ale ve skutečnosti se to krásně doplňovalo. Je asi na zvážení, co všechno bude v tyrkysové a jak moc křečovitě budete vše ladit, ale pokud to nebude ve stylu "vše je bílo-tyrkysové od výzdoby, květin, přes oblečení až po líčení", tak v červených nehtech nevidím problém.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?