Živá nebo umělá svatební kytice, co myslíte?

Profilova fotka
Posledni dobou resim spor s mamou.Ta tvrdi ze jedine ziva,musi vonet,je to klasika atd.ja ji zas tvrdim ze u umelych to ani nejde poznat,na hazeni je lepsi atd :-D Hazeni kytice je pry americky zvyk dotazeny k nam aji hazeni podvazku.Co myslite?Zajmaly by me nazory ostatnich?
Odpovědět
Já myslím, že to je prostě na každé nevěstě, pro jakou kytku se rozhodne. Pokud si to chce komplikovat konzultacemi s okolím, tak musí počítat i s opačnými názory...:) Pokud jste přesvědčená o "neživé", jděte do ní, aspoň mamka přímo uvidí, že to může vypadat hezky. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@elyn Snad ano...kazopadne to bude jeste zajmave:-DD
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám umělou, taky jsem se dostala nazoru pro ne, ale je to muj den D :-) a navic mam i pro maminky a myslim ze je to pak pekny darecek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já budu mít také umělou - vytvořím si ji sama z korálků. U mamky jsem se také setkala s negativní reakcí... ona prý chce mít v ruce živou, takže ona bude mít živou, budoucí tchýně z korálků podobnou jako já (jen jednodušší a menší), ženich bude mít na klopě také z korálků, takže jedinou živou bude mít moje mamka.. chce to tak, hádat se s ní nebudu...
Odpovědět
@ladus88 Já mám kytici z pěnových růží i korsáž pro ženicha. Můžeš juknout do mého fotoblogu. Jednak mi je líto dát za živou kytici tolik peněz, když za pár dní odkvete. Tuhle mohu mít na památku nebo prodat dále........
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?