Výběr svatební kytice. Vybírá si nevěsta nebo ženich?

Profilova fotka
Ahoj holky, zakládám nové téma, možná už tady někde je, pokud jo, tak se omlouvám, že jsem si nevšimla a pokud ne, prosím o radu. Vybíraly jste si samy kytku nebo jste to nechaly na partnerovi???
Odpovědět
Ahoj, vyberu si ji sama, na partnerovi nechám pouze její vyzvednutí v den D. :-)
Odpovědět
Kytku si pokud vím vybírá nevěsta. Pokud je ale ženich kreativní, nevidím nic zlého na tom, když ji vybere on. Já bych si do toho ale moc mluvit nenechala. Každopádně měla jsem ho v květinářství s sebou a domluvili jsme se oba.
Odpovědět
Profilova fotka
aha :-D nevím proč, myslela jsem že to je práce ženicha... ale je pravda, že bych se asi hrozila co mi vybere (i když má dobrý vkus, tak není nad to vybrat si ji asi sama) ;-)
Odpovědět
Jde o to, že ženich většinou nemá potuchy o tom, jaké máš šaty. A to by měla být první věc, kterou chce květinářka slyšet. S ním se pak jen domluv na korsáži nebo na kytkách pro maminky.
Odpovědět
Je fakt, že kolegyně momentálně žení syna a jeho nastávající si nevybírala kytici a nechala to na něm. No na něm, vybírali jsme ji s kolegyní v práci a ona ji pak jela zamluvit. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
? no tak to jsem ani nevěděla že se kytka dává podle šatů, já myslela že si vybereš jakou chceš ty....
Odpovědět
Jo, já jsem řekla svou představu a on se mě první zeptala na šaty. Chce vědět barvu i střih, podívá se, jak si vysoká, jestli k tobě půjde spíš převislá nebo kulatá atd. Ony to mají květinářky v oku. Teda aspoň ta moje měla. Proto doporučuju vybrat si co nejkvalitnější květinářství. Já jsem byla naprosto spokojená až překvapená tím zájmem a nápadem a naprostým vyhověním mi ve všem.
Odpovědět
Profilova fotka
aha, tak to je fajn, to jsem třeba opravdu nevěděla...ono je pak asi dobré, vzít ji možná ukázat fotku těch šatů... A jak dlouho dopředu sis kytici zamlouvala, myslím že měsíc bohatě stačí, nebo ne?
Odpovědět
Přesně, fotka šatů je nejlepší. A stejně tak ke kadeřnici a vizážistce. Já jsem se byla v květinářství před svatbou ptát a řekli mi, že jim stačí měsíc předem. Ale každé květinářství to může mít jinak, tak se tam skoč raděj zeptat.
Odpovědět
já si kytičku vybírala sama, ani by mě nenapadlo chtít to po ženichovi, ten je bude akorát vyzvedávat. Tuším, že kdybych to nechala na něm, koupí karafiáty :-D, které jsou u mě pohřební kvítí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
rezetka: pokud vím, kytka je na ženichovi, nikoli na nevěstě - dle tradice ale já si vybrala kytky - kaly, přítel barvu - oranžovorezavou, a kamarádjka květinářka udělá kytku podle své úvahy (a vše osatní taky)
Odpovědět
kytka je na ženichovi co se týče placení a vyzvednutí ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tak je to na ženichovi...přece jen jsem si to nemyslela jen tak, ale v dnešní moderní době si holky co neuděláme samy, to nemáme :-D znáte to.... Barvu bych na něm nenechávala, budeme to muset sladit ke košili a ke stolům atd., takže se budeme muset oba dohodnout i když, když jsem se ho ptala jestli barvu rudou, nebo žlutou nebo oranžovou či modrou...tak mi řekl že to je ještě brzo atd.... Takže na chlapovi něco nechat.... ]-( radši neee...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
U nás to bude úplně jinak. Květinovou výzdobu budu mít od sestry zahradnice jako svatební dar. Spolu vymejšlíme i kytku. Ženich se v tom vůbec neangažuje. Přemejšlím o tom, že se mu v šatech a s kytkou ukážu až před obřadní síní. Jako překvapení. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
No a co? Mě taky ženich kytku nedával, viděl mě až v kostele.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Vždyť jo;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, tak s placením je to docela jedno, protože my už spolu 2roky bydlíme takže je celkem jedno jestli to zaplatí on nebo já...stejně na to budem muset šetřit... ]-( Já svatební šaty taky ženichovi neukážu, až když si pro mě přijede... ;-)
Odpovědět
Ahoj já jsem si kytku vybírala sama, jelikož to samé květinářství nám dělalo i květinovou výzdobu, tak jsem měla kytku už v pátek v hotelu, kde byla celá svatba. Kytku jsem pak ráno měla nachystanou na recepci. Manžel jí viděl i se svědkyní večer, když se vázala i včetně výzdoby, spíš pro maminky to bylo překvapení. Švagr když se ženil tak zapomněl vyzvednout kytku a musel se vracet 20 km do květinářství, ale bohužel to zjistil až když se nevěsta zeptala kde má kytku. Protože odprošoval rodiče a už se mělo vyjíždět na obřad, takže docela chaos, ale lepší ještě bylo, když se vdávala švagrová a zapomněli doma ženicha.
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
vybrat muže nevěsta, zenich by jen tezko odhadl, co se bude hodit ke svatebnim satum nevesty. a plati a vyzvedava je zenich :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, kytku by měl snad správně vybírat ženich a měl by i všechny květiny dovézt. Ale asi jako každá, jsem to na ženichovi nenechala :-D :-D Veškeré květiny jsem si vybrala na netu, vytiskli jsme je a pak manžílek vzal ty obrázky do květinářství a že takové hodně podobné chceme, to už tam byl sám :-D A v den "D" přivezl úplně ty samé kytičky jako byly na obrázku :-D Takže spokojenost s květinářstvím byla veliká :-) :-)
Odpovědět
sama jsem si ji vymyslela a společně předali k udělání, vyzbvedávali jsme den před svatbou, taky společně.... nějaký ty řeči jakože nemám vidět kytku před svatbou....na to se u nás nehraje :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem si kytku vymyslela a objednala a zenich ji vyzvednul a zaplatil..... rovna delba prace :-D
Odpovědět
Ono jde v dnešní době jen těžko dodržovat tradice a každý si to usmylí jinak a navíc jedn anevěsta chce dostat kytičku, druhá nechce být spatřena vůbec takže je to šumák :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já si kytku zařizuji sama, jen jsem řekla představu a on chtěl hned vědět, jaké budu mít šaty, jak vlasy, prostě bude jakoby na míru.
Odpovědět
Profilova fotka
já ještě představu nemám, všechny jsou krásné :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Kytku jsem objednávala já sama, páč než bych tomu svýmu vysvětlila, co a jak chci, tak bych vyrostla. A zaplatili to mý rodiče. Já myslím, že je to úplně jedno, kdo to objedná a zaplatí, hlavně aby se kytička povedla/líbila. ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?