Vřes jako svatební kytice, máte zkušenost?

Nemáte někdo zkušenost s vřesem? Neznáte někoho kdo by mi udělal takovou kytici? Olomouc a okolí, díky ;-)
Odpovědět
zkusešnosti bohužel nemám, takže neporadím, ale vím, že vřes se dá usušit a zůstává pořád stejně krásný, takže pokud si chceš nechat svatební kytici na památku, potom je to, z tohohle pohledu, určitě dobrá volba ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít vřesovou, ale bohužel neporadím s vazbou, protože mi stačí jednoduchá a na to nepotřebuju floristu. Co třeba vřes někde nasbírat, usušit a donést do květinářství k dalším úpravám? Teď ještě kvete a do října určitě vydrží. Můj je utržený skoro čtvrtý týden a nezpozorovala jsem na něm žádnou změnu oproti prvnímu dni.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý deň, vres sa dá do kytice určite použiť, vydrží veľmi veľa a je krásny. Zohnať ho by nemal byť problém, ak vašej floristke dopredu poviete, určite má možnosť ho objednať. Ja osobne ho veľmi rada používam :-)
Odpovědět
vřes je nejlepší nadrátkovaný a do toho třeba jemné květy též nadrátované, určitě vydrží a není problém si kytku usušit, jinak bych do svatební kytice dávala jedině čerstvý vřes, sušený může být až potom ;-)
Odpovědět
děkuji za názory.. po poradě s květinářstvím vřes přeci jen bude aspoň jako doplnění :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžeš místo vřesu použít Veroniku, já jsem ji vázala do svatební a bylo to netradiční :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@rosaline a dá se sehnat květoucí vřes i v srpnu? V květinářství mi řekli, že nedá a chtěli ho nahradit ěnčím s podobně malými kvítky, ale už nevím čím :(
Odpovědět
Profilova fotka
Jednoduchá...
Odpovědět
saruska80 Dobrý den, v našem květinářství již vřes prodáváme a je moc pěkný. Zdenka Flowers&More
Odpovědět
Profilova fotka
Sušený bych do kytice nedávala, celkem opadává, takže rozhodně čerstvý a po té, kdyby jste ho chtěla sušit, zalakovat, květy pak tolik neopadavájí. Vřesové kytice jsou nádherné, a navíc ve výzdobě samotné je vřes skvělý, dají se s ním přímo vykouzlit krásné detaily.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?