Vínová Hortenzie

Nevíte některá, jestli se dá sehnat vínová Hortenzie na přelomu dubna a května?
Odpovědět
Ahoj, já se budu vdávat na konci května, budu mít v kytici hlavně hortenzie a květinářka říkala, že to není vůbec problém, tak snad na začátku května to není takový rozdíl :-)
Odpovědět
@radkaskr ja mela hortenzie loni v kvetnu.....ale barva bude tezsi ovlivnit....tyden pred svatbou jsem sedela u pocitace a jak mi kvetinarka zavolala tak mi posilala fotky barev co v tu chvili nabihali na trh v holandsku a ja rikala kterou ano a kterou ne.....a podle toho se objednaly, takze ja vedela barvu tyden pred svatbou (ale me to nevadilo, ja na zadne netrvala). ale my jich potrebovali hodne i na stoly, takze i v tom jsem to kvetinarce ztizila....takze pokud chces jen do sve kyticky tak to problem nebude....
Odpovědět
@lulucina @simona007 Díky, původně jsem chtěla modré hortenzie (@simona - máš krásnou kytku), ale koupila jsem dceři šaty s vínovou mašlí, tak jsem se rozhodla pro vínovou. Budu podle toho kupovat vývazky a organzu a nerada bych měla každé v jiném odstínu. ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
umělou.... :-)
Odpovědět
s kvalitou hortenzie v tomto termínu bude problém, nemusí být vyzrálé a mohou zavadat. Vínovou hortenzii asi neseženete.
Odpovědět
@radkaskr no vsechno do stejneho odstínu vinove asi stejne nesladis....nevis jak moc tmave kytky prijdou..... jo a kvetinarka z tech hortenzii mela strach jak zvladnou zmenu pocasi....ono nejlepsi bude zajit se zeptat k vam do kvetinarstvi a uvidis :-)
Odpovědět
Taky má strach, ale mám je vzít v květináči a ona je dá do kytky tak, aby je udržely ostatní, kdyby náhodou uvadly. Tobě @simona007 vydržely krásně celý den?
Odpovědět
@radkaskr v kvetinaci??? To budou daleko drazsi ne???? Ty co byly na stolech ve vode vydrzely krasne cca 5 dni (a to se s nimi furt šibovalo), moje kytice byla po foceni v cca 16:00 totalne mrtva :-) kvuli te dlouhe trave nebyla cely den ve vode (ale to jsem vedela ze to tak bude)...jak ji zenich rano vyzvedl tak mela takove ty zkumavky s vodou, ale nez mi ji predaval tak se sundali, protoze byly jen na prevoz....takze od 9:00 nebyla ve vode. A jakou mas predstavu kytice?
Odpovědět
V květináči stojí 100kč. Kytku asi takovou, jen místo růžové by měla být vínová.
Odpovědět
@radkaskr nevyznam se v tom,ale jen aby ty v tom kvetinaci nebyly malinkate a nepozrebovala jsi treba tri kvetinace. kyticky pekna :-)
Odpovědět
@simona007 Díky, začínám se přiklánět k tomu, že budu muset vybrat náhradu za hortenzii. Abych se musela bát, že bude vypadat hrozně, to radši ustoupím :). Díky moc za rady
Odpovědět
@radkaskr ja se sice bala ale ustoupit jsem nechtela a udelala jsem dobre.....byla jsem nadsena :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@simona007 Já radši ustoupím a najdu jinou, ze které budu nadšená. :-D
Odpovědět
@simona007 nejen, že květy hrnkové hortenzie budou pravděpodobně menší, ale navíc k řezu se moc nehodí, nemají takovou trvanlivost
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaskr mela jsem hortenzii take v kytce a manzel v korsazi a odpo uz kvitka byla "unavena". S barevnosti modra/fialova je problem, je u nich siroka skala barevnosti a netrefis ji k ostatnim doplnkum. Jinak se jukni do meho alba najdes tam fotky kytek.
Odpovědět
@delafleur @marketaaj Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?