Vhodná kytice ke svatebním šatům, kterou byste volily?

Ahoj holky, jaký styl kytice i popřípadě které konkrétně byste volily k těmto šatům v šampaň barvě a bez pásku? Jsou totálně jednoduché, sukně je tylová.. Uvažuji nad nějakou menší kyticí, rozhodně ne kulatou, možná amaryllis ve smetanové barvě. Navíc by kytice musela být umělá a skladná, svatbu máme v zahraničí, takže ji potřebuji zabalit do kufru a bezpečně převézt :-)..Děkuji za rady!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, šaty jsou krásné, škoda, že nemají ten pásek, krásně by se k nim hodily anemonky. Dají se sehnat i umělé a jsou krásné :)
Odpovědět
@emma2005 Děkuji za radu, ty kytice vypadají nádherně obě. Pásek by se k šatům dal sehnat jiný, ale já mám ráda jednoduchost a čisté linie, takže jsem ráda, že tam vlastně není. Na ty anemonky se určitě podívám ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
anemonky neboli sasanky-přesně tuhle kytici mám vybranou-hrozně se mi líbí jaký to má ty kontrastní "oka" :)
Odpovědět
Prosím také o radu. Myslíte, že ke sněhově bílým šatům by se hodila kytice růží v barvě šampaň spolu s bílým nevěstiným závojem? Děkuji. :-)
Odpovědět
@renatinkam dobry den, zalezi na stylu vazby, jestlize by kytice byla gypsou prokladana ( ruze by nebyly "natezko" ) a omotavka by byla z ciste bile stuhy, nevidela bych v tom problem, klidne muzete takovouto variantu zvolit. :-)
Odpovědět
@ renatinkam Dobrý den, champane růže a nevěstin závoj určitě jdou k sobě a k šatům se díky bílé barvě gypsophilly také hodí. čistě bílou barvu kromě gypsophilly najdete např i u hortenzií, frézií ... Podívejte se na náš profil, najdete tam i ukázky letošních svatebních trendů a ceník který Vás možná mile překvapé :-) Zdeňka Flowers&More
Odpovědět
Profilova fotka
@renatinkam Pokud by jste chtěla opravdu sněhově bílé růže, doporučuji Ekvádorské typ Alba. :-)
Odpovědět
Jak moc musí kytice se šaty ladit? Já mám docela jasnou představu, jakou bych chtěla kytici, ale šaty budu vybírat až na poslední chvíli týden před svatbou, z důvodu pobytu v zahraničí :(
Odpovědět
emma2005 ta kytka z těch sasanek je krásná!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?