Vhodná kytice k šatům s květinovým vzorem

Ahoj, potřebovala bych poradit, jaké květiny zvolit k šatům viz obrázek. Sama jsem vymyslela pouze anemonky (bílé nebo červené), ale nejsem si tím vůbec jistá, navíc svatba bude na konci června, kdy anemonky spíše nebudou než budou. Čii bych potřebovala potvrdit/vyvrátit anemonky a vymyslet plán B :)
Odpovědět
@thery123 ahoj, nejsem žádný odborník, ale hned jak jsem to uviděla, napadly mě kopretiny, vlčí máky a pár poměnek
Odpovědět
@tlamiska Děkuji za názor. Vlčí máky byla také moje první asociace, proto ty anemonky. Pomněnky mě také napadly, ale nevím jestli mají nějakou variantu, co vydrží :) S kopretinami si nejsem jistá...
Odpovědět
v barevnosti kytice záleží na tom, jak moc jsou celé šaty vzorované....pokud je výrazný vzor jen na spodní části, volila bych koncem června styl louky , v jednodušším provedení (modrá, žlutá, bílá) s případným drobným černým či červeným detailem.....pokud jsou šaty vzorované celé, bylo by vhodné zvolit jednoduchou a jednobarevnou kytici....
Odpovědět
@delafleur Děkuji za odpověď. Šaty jsou takto výrazně vzorované jen ve spodní části, ale v horní části jsou sem tam motýlci v barevné kombinaci jako dole. Momentálně mi ale spíše než o barevnost jde spíše o druhy květin, co budou dostupné v červnu, i když to samozřejmě souvisí.
Odpovědět
Profilova fotka
v červnu třeba hortenzie a lilie vše v jedné barevně
Odpovědět
Já bych volila něco ve stylu barevného lucniho kviti. Výrazně základní barvy na kremovo-zeleném základu.
Odpovědět
@thery123 dostupnost kvetin v jednotlivych mesicich najdete v mem clankuRekni, kdy ty kvety jsou... Jinak bych doporucila nigellu, tanacetum, hermanek, eustomu, chryzyntemky,astrantia, scabiosa , mathiola,.kontryhel - pro lucni styl.
Odpovědět
@barka14 @kacenkakaca @delafleur Děkuji za odpovědi, přeji příjemný víkend
Odpovědět
Profilova fotka
Motýlkovou ... :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@thery123 musím říct, že ty anemonky jsou hodně stylové. Kopretiny budou něžnější, ale anemonky ladí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?