Vázali jste si kytici sami?

Profilova fotka
Ahojky, chci se zeptat zda je tu nekdo kdo si vazal svatebni kytici sam. Popr. jestli mate nejake fotky :)
Odpovědět
@tygrice69 Dobrý den, možná by Vám pomohlo projít fórum, téma i s obrázky určitě najdete :-). Jinak pokud se do vazby chcete pustit sama, nedoporučuji nechat vše na poslední chvíli, určitě vyzkoušet předem, ale počítejte s tím, že jedno uvázání na nácvik nestačí (tedy tak, aby kytice vypadala jak má), není to taková legrace, jak se zdá (to neříkám za pro, ale vím od samotných nevěst, které absovovaly kurz a do svatebky si netroufnou :-) ).
Odpovědět
já jsem pomáhala vázat kytici kamarádce :) koupila si několik kytic růžiček v Lidlu a během dopoledne jsme je uvázaly jen tak dokulata :) měly jsme je převázané saténovou stuhou :) paní na úřadě jí moc chváli a ptala se kdo ji dělal :D , byla hezká :) ale já se přiznám, že si představuju něco jiného a nechám to na foristce :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem nad tím hodně přemýšlela a určitě si to vyzkouším nejen na růžích :), vím že to není "hračka" ale ta kytice stejně uvadne a proto za ní nechci dávat 1000kč a víc, jsou prostě veci za které mě nevadí šetřit, a navíc mi je pak těch kvítků líto, proto nechci ani nijak velkou ... A hlavně to bude dle mých představ, spíš mě zajímaly ty fotky :)
Odpovědět
Vázala jsem sama kulatou kytici, sice k narozeninám, ale mohla by být i jako svatební. Nebyla to taková hrůza, ji udělat, ale je třeba si neustále hlídat při přidávání květin ten tvar, aby nebyla šišatá. Byla s růží a chryzantém-santinek z Lídlu. Doporučuji si to napřed několikrát vyzkoušet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?