Vázala jste si některá svatební kytici a korsáž sama?

jak koukám na ty ceny, tak jsem opravdu v takovém rozpoložení, že bych si jí nejraději udělala sama. Moc se mi líbí hortenzie. Klasickou kulatou kytku + do ní něco bílého....dole se ováže ozdobnou stužkou, šoupne se tam nějaká perlička a je to :-D A korsáž? To budu muset něco vymyslet :-| Tak co? Vázala nebo nevázala....vzručná na takové věci naštěstí jsem ;-)
Odpovědět
Pokud se na to cítíš a budeš mít na to čas, tak proč ne. Raději bys sis ji měla napřed uvázat na zkoušku abys vychytala všechny mouchy .
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem si delala kytku sama:) Podle videi na youtube.
Odpovědět
Taky jsem už koukala....asi skočím sousedovi přes plot a zkusím si to teď :-D
Odpovědět
já si vázala sama..
Odpovědět
Ano, já si vše dělala sama... ale jsou neživé...jukni do alba :-)
Odpovědět
Ta moje teda taky není živá...
Odpovědět
Já sice moc zručná nejsem, ale koupila jsem si letos ze stejného důvodu cibulky lilie :-) Koupím ještě tak 2 balíčky, ať se mi aspoň něco chytne (protože zahradník jsem taky na houby :) ) a třeba se mi povede taky něco splácnout. Jesti vůbec vyrostou, když budou zasazené poprvé. Dívala jsem se schválně, holky, že mezi 7.-20.6. lile zrovna kvetou. Teď jedou slunečnice, v květnu (půlka května) šeříky. Uvidíme, kdyžtak květinářství 13.6.2014 to jistí ;-)
Odpovědět
já dělala kytky pro nevěstu, pro ženicha do klopy, na auto, pro maminky, drůžičky, babičky ...do kostela - nevěstě http://www.beremese.cz/fotoblog/syroo..., neboj se toho...a taky jsem s tím neměla zkušenosti. Vše bylo z pole a ze zahrádky a kolem silnice, koupila jsem v květince jen pár zelených listů.
Odpovědět
Díky za podporum, že se to dá zvládnout i bez specialistů. Bohužel není nazbyt moc penízků, takže budu muset udělat spoustu věcí sama, ale taky doufám, že se to víc ocení :-) napsala jsem to špatně, penízků je dost...přítel chce velkou svatbu, ale nechce do toho moc investovat. nevím jestli přispějí něco i rodiče, ale i přesto se raději chceme spoléhat sami na sebe. naštěstí na přípravy je ještě dost času. :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@shantule Dobrý večer, pokud byste chtěla, pořádáme květinové kurzy, kde se naučíte vazbu kytice. Pokud by pro Vás byla Praha daleko, poradím Vám po telefonu. Můžeme Vám dodat květiny za ceny velkoobchodu, aniž byste musela mít minimální odběr jako mají velkoobchodníci. Určitě si ale vazbu zkuste s předstihem. Napište, pokud budete potřebovat. Hezké přípravy Michaela Pokorná Svatba-stylově
Odpovědět
@shantule delala jsem si ji sama a uz bych to nexhtela jinak. Zvolila jsem kaly, ktere vydrzi, takze jsem si ji udelala v klidu ve ctvrtek, v patek jsem mela cas na jine veci a v sobotu byla krasna iplne stejne. Teda ona je stejna jeste dnes. Doporucuju zajet do velkoskladu, podivat se co vsechno tam maji. Jestli nechces nic sloziteho, tak za 500 mas krasnou kytku. Komplet.
Odpovědět
Mám také v plánu dělat si sama, pokud člověk není vyloženě nemehlo tak si myslím že by to neměl být problém a navíc ji ještě budeš mít naprosto podle svých představ ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já si vázala sama a bylo to vůbec poprvé, co jsem vázala nějakou kytici a dopadlo to dobře a bez zkoušky (na tu nebyl čas:-) ). Vázala jsem i kytičku pro naši Verču a pro maminky a babičku a korzáž pro ženicha. Korzáž buď přidělávají na spínací špendlík nebo je taký držák na korzáž, já ho kupovala na netu za pár kaček. :-) Jukni ke mně do alba. Od svatby vážu kytice pro celou rodinu, kdo potřebuje.:-) Mám za sebou i kytici z 90-ti růží pro prababičku k narozkám (ostatní kytky mám v albu na modré střeše).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?