V jaké výšce držet svatební kytici?

Profilova fotka
Napadla mě otázka, v jaké výšce je dobré držet svatební kytici, aby byla kytka dekorace a nezakryla nevěstu? Na spoustu fotkách jsem si všimla jak nevěsty drží kytku dost vysoko, někdy skoro až pod bradou. Je to asi přirozený reflex, ale pak je dobré možná myslet i na to. Co myslíte?
Odpovědět
Teda, tohle mě před svatbou ani v nejmenším nenapadlo řešit :-D nicméně když tak koukám na naše fotky, držela jsem ji ve většině případů někde v úrovni pasu a to proto, že mi to tak bylo pohodlné a přirozené :-) že by některá držela kytku pod bradou? To jsem tu ještě vážně neviděla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak pak je to dobře. Myslím, že tak to má být. Já tu viděla, no, minimálně na úrovni hrudi. A tak mě to praštilo do očí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teda,já už vážně nestačím koukat,co se tady všechno řeší. Tohle mě fakt nenapadlo se tím zabývat,prostě jsem to beala nějak za automatické a nepřišlo mi,že bych nad tím měla extra přemýšlet. Nejlepší je to dělat tak,jak je ti to přirozené a je to :-)
Odpovědět
:-D :-D :-D Pardon, ale tohle mě rozesmálo :-D
Odpovědět
:-D
Odpovědět
@misuele Nemohu si pomoct, ale tohle téma mě fakt dostalo. Tohle mě v životě nenapadlo řešit, ani se tím zabývat. Ono za mě totiž svatba není o držení kytice, ale o mě a mém miláčkovi. To bych na to musela myslet celý obřad a celé focení, aby kytici držela 30cm od brady a 10cm od pasu......... :-D Ale teď vážně. V daný den jsem myslela na ten krásný okamžik a ne na držení kytice. Nemyslím to špatně, ale jsem si 100% jistá, že jsou v daný den důležitější věci.
Odpovědět
:-D :-D :-D Tohle ale fakt už není ani k tomu smíchu .....
Odpovědět
Profilova fotka
.. ehm :D:D .. všimla jsem si, že na jedné fotce mám nevědomě kytice blíž u brady :D... ale jinak jsem nad tím nepřemýšlela ;-)
Odpovědět
@misuele no asi jsem resila jiné věci, nez jak drzet kytku.. proboha, když uz se vdavas, tak snad mas dostatek rozumu a umis drzet kytku tak, aby te nazakryvala :-D :-D to je mazec.
Odpovědět
Myslím, že až to nastane, tak nad tím přemýšlet nebudeš, prostě ji vezmeš a jdeš:) na fotkách, to někdy může být záměr fotografa, aby kytku nevěsta držela tam, či onam, ale jestli můžu poradit, kytkou se rozhodně nestresuj a užij si to:) a kdyby přeci jen, tak můžeš být bez kytky úplně nebo ji mít na zápěstí:)
Odpovědět
Profilova fotka
105 cm od země :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nad hlavou asi :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak tohle uz je fakt drsny :D
Odpovědět
Profilova fotka
@becicka @dance01 :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Já se musím tazatelky trochu zastat, holky. Kromě toho, že mě tu dostávají jiné dotazy, tak když jsem byla u floristky, tak mi říkala jak vždy vídá fotky, kdy nevěsty drží kytičku opravdu nízko či vysoko. Aniž bych se na to ptala! A aniž bych se ptala, tak mi ukazovala kde se má správně držet, aby to nevypadalo blbě. Možná to tazatelka myslela spíše takhle. A na některých fotkách je opravdu vidět, že to drží před sebou jak pochodeň.
Odpovědět
Profilova fotka
No to je zase husťárna. :-) :-)
Odpovědět
No vzhledem k tomu, že tu dost nevěst na fotkách drží kytku jako koště-zvlášť na obřadu holky!!! Tak dobrý dotaz :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem byla rada,ze ji udrzim,meli jsme pekny vichr... To taky dost ovlivni..A fakt nebyl cas nad tim premyslet.No a na fotky si te opravdu nastylizuji.;-)
Odpovědět
pro @misuele a pro ty posměváčky tady :-D Ke správnému držení svatební kytice. Doma před zrcadlem si vyzkoušejte správné držení. Kytici chytněte oběma rukama, nebo pouze jednou rukou, tak aby Vám byl vidět pas. Na fotografiích budete vypadat štíhle a kytice vynikne. Vyvarujte se tendence držet kytici nad pasem!!! S výběrem kytice je vhodné nechat si poradit od profesionálů, kteří doporučí typ vazby nejen k vašim šatům, ale vysvětlí vám i to, jak svatební kytici správně držet. Ušetříte si zklamání, že vaše překrásná kytice působí na fotografiích doslova jako neforemné koště.
Odpovědět
To by mě zajímalo, jak vypadá držení kytky, jako když se drží koště. Můžete mi sem, prosím, dát ilustrační foto?:-D
Odpovědět
Jinak to vidím tak na 20-ti stupňový úhel směrem ven na pravoboku nevěsty;-) A ve výšce přesně 75cm nad zemí a běda, jak to bude míň nebo víc... ]-( 8-)
Odpovědět
Jako koště většinou drží kytice udělané z kal. Kaly jak mají dlouhý stonek , tak nevěsty neví jak s tím , a ve finále drží kytku kolmo vztyčenou před sebou , jako by měly v ruce svíčku , nebo koště. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že to vůbec není dotaz od věci. Mělo by to vypadat dobře a mám osobně zkušenost, že pokud bych měla něco napravit, bylo by to asi právě tohle :-) I když se z toho nestřílí. Těsně před odjezdem na obřad jsem si držení kytky ozkoušela, ale......... Prostě při obřadu a tak dál je člověk jaksi v jiné dimenzi a plno věcí přestane vnímat a soustředit se na to. Je plno jiných podnětů - abych stála rovně, opomíjet pocit, že mi je pod tou dlouhou sukní šílené vedro a plno dalších. No - každá nevěsta má něco :-) Taky běžně nechodíme celý den s kytkou, že! Čili na fotkách prostě držím tu kytku příšerně. Na druhou stranu, jestli je to jediná věc, co se úplně nepovede - čert to vem!
Odpovědět
taky mě napadla otázka: mám říct oddávajícímu ano nebo ne? :-D teď vážně...děvčata proboha nedělejte z té svatby kovbojku..máte si ten den užít v pohodě a ne se pořád hlídat, jestli děláte to a to správně nebo špatně, jestli při tom vypadáte bezchybně atd. ..ten den hrozně rychle uteče, tak si to nekazte takovými nesmysly
Odpovědět
@82ifka nechtěj vědět, který otázky napadaj mě! :-D
Odpovědět
@82ifka @pupickova jak navrhuje Pupí, založíme si téma: Nedržela jsem kytku ve správné výšce, platí moje manželství? :-D :-D :-D
Odpovědět
Možná trochu mimo...ale jakej je rozdíl mezi normální českou květinářkou a floristkou? Já jen, že nikde jinde než tady jsem se tímto výrazem nesetkal a přijde mi, že je to tu čím dál častější...
Odpovědět
@duschan floristka je asi lepší :-D
Odpovědět
@duschan jaký je rozdíl mezi holičkou a kadeřnicí? :-D
Odpovědět
@lady_giraffe špatný příklad: to by bylo květinářka a rostlinářka, fakt :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?