Umělý svatební kytice ano nebo ne?

Profilova fotka
Holky uvažujete některá také o umělé kytici,nebo s ní už máte zkušenost??? Myslela jsem třeba látkové květy,u některých skoro není poznat, že nejsou živé :-)
Odpovědět
Já už jsem se i pro umělou rozhodla :-D A co mě k tomu vedlo - dají se sladit s celou svatbou, nemusím řešit vyzvedávání, vadnutí a další problémy živých kytic například když je venku velké teplo, cena je taky přijatelná (když si jí ještě vyrobíš třeba sama doma) a vypadají parádně. A to nemusí být ani z látky...výborné album má @vendina Já budu mít sice jinak laděnou svatbu, ale ze všech co jsem viděla mi leží v hlavě tato... (Jestli někdy... v dalším životě :-D budu mít svatbu tak jdu do ní :-D :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
Také budu mít umělé. Ani nevím jak bych živé uchovávala.
Odpovědět
Já zvažuju umělé tulipány. :-) ale konečné rozhodnutí ještě nepadlo.
Odpovědět
Neříkám, že některé nevypadají hezky, ale živá kvetina je o něčem jiném. Je to každého věc, ale já bych umělou nechtěla...
Odpovědět
Profilova fotka
Umělé kytice jsou aktuálně velmi v kurzu. U některých nejde ani poznat na první pohled. že je umělá. Hlavní výhodou je, že Vám doma zůstanu už napořád. Nabízíme výrobu umělých kytic.
Odpovědět
@leontynka1 Mate nejake fotky tech umelych vyrobenych ve skutecnosti? diky
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka ja si puvodne vyrobila kytici ze satenovych a organzovych ruzicek a pericek, ale nakonec jsem ji na svatbe vubec nemela. Zvolila jsem ruzi kovanou, ta k nam krasne ladila. Svoji puvodni kytici mam ale schovanou a maminky maji ty sve vystavene :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka http://www.beremese.cz/blog/vendina/a...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se právě včera rozhodla a objednala si tuhle.. Setkala jsem se s názory od naprosto kladných až po rozpačité, ale myslím, že jsem udělala dobře.. Ještě bude trošku poupravená a v korsáži bude kvítek, ale v podstatě bude tahle.. Jen musím vymyslet co maminkám. Možná jim každé nechám udělat kytičku s květem bílé živé orchideje...aby ladily.. http://www.fler.cz/zbozi/set-kytice-n...
Odpovědět
Profilova fotka
Přikládám pár fotek mých neživých kytiček "v akci" :-) Opravdu ani jedna není z živých kytek. ;-)
Odpovědět
kyc jak bic, pardon :) proc bych mela mit něco jako kvetiny, když muzu mit kvetiny? kdo tohle zase vymyslel...
Odpovědět
@livia7 protože ne vždycky ty živý květiny mít můžeš ;-)..já třeba zvažuji, že si nechám umělou udělat, protože se bereme v Řecku a opravdu nebudu dávat 4,5 tisíce za pár kytek kvůli tomu, že se tam musí dovážet prakticky každej kus na objednávku..byť bych živý opravdu ráda, ale za tolik peněz mi to fakt nestojí :/ @lioness vaší tvorbu sleduji na fleru a musím říct, že patříte mezi moje horké favority ;-)..máte tulipány i v sytě modré barvě? :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@lioness když už umělou kytici, tak hlasují alespoň pro takovou, která si nehraje na živou. To už mi připadá lepší třeba kvetina z novin, kovu nebo nějakých broží, která si nehraje na něco, co není. Mmch., fotka s tou nevestou, která si privonela k umělé kvetine, mi připadá docela zvláštní, ale to je jen můj pocit.
Odpovědět
Profilova fotka
@mish_ka Děkuji, ano, i modré tulipány mohu nabídnout.
Odpovědět
@mish_ka samozrejme, ale to jste trochu jiny pripad :-) většina nevest to ale tak komplikovane nemá :-)
Odpovědět
@livia7 tak moje sestra, co se vdává tady v Čechách, taky chce umělou, aby si ji mohla schovat na památku :-)
Odpovědět
@mish_ka ale jo, vzdyt me nemusíte presvedcovat...evidentne to ted frci, je pravda, ze to muze byt prakticke třeba z toho duvodu, co jste psala, jinak se mi to nelibi a navíc je to dle me hodne drahe.
Odpovědět
@bramblerose taky bych chtěla umělé tulipány:-) bojím se aby kytička nebyla moc široká když ji budu držet
Odpovědět
@monikaaaaaa z toho mám právě taky strach :) zkusím se na to zeptat nějaké květinářky, třeba mi poradí..:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já Vám nenabídnu květiny umělé, ale stabilizované, což jsou květiny živé, jen napuštěné speciálním stabilizačním roztokem aby vydržely (vydrží minimálně dva roky v plné kráse, nicméně i 10let není problém, když se nezapráší :-)) A protože jsou to květiny v podstatě živé, nikdo nepozná, že je doma na památku budete mít vlastně na věky!
Odpovědět
Profilova fotka
A já vám nabídnu fotky "mojí" nejkrásnější nevěsty s umělou....
Odpovědět
Profilova fotka
@ewee89 pokud chceš aby to vydrželo šla bych do "živých" stabilizovaných jak nabízí někdo výše.. koupila jsem před několika lety bílé růže stabilizované jako kytici známým k vánocům a vypadají stále jako čerstvé, ne se musí sem tam oprášit. Určitě bych nešla do látkových a plastových atd... fujtajbl :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ps a ty stabilizované skutečně docela voní, ne jako čerstvé ale je to cítit to květinou. Určitě nejsou hezké fotky kdy nevěsta čichá ke kusu plastu, mám divný pocit, odmala jsem zvyklá že plastové květiny patří na hrob.. Co se týče papírových, fimo, knoflíkových atd tak to je zas něco jiného...
Odpovědět
Profilova fotka
@martina_matflowers můžete mi to pošty poslat orientační ceny? Případně www stránky??? Děkuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?