Umela svatebni kytice

Ahoj, dneska jsem ovdrzela objednanou kytici... Jo, trosicku pomuchlana dopravou, ale... Co si o ni myslite vy? Chlapovi se strasne lidi, ja ted jak ii vidim nazivo tak si nejsem moc jista...dik za nazory
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já taky chtěla umělou, na fotkách jsou všechny jak živé, ale na živo se mi pak taky moc nelíbí. Ale ta Vaše se mi líbí, pěnová, že? Jen bych osobně oddělala ty kuličky a kamínky, to se mi moc nelíbí, ale jinak myslím, že je pěkná, já bych si jí vzala. Ale záleží i na tom jestli se kytka hodí k šatům a k celkovému ladění svatby :)
Odpovědět
Také nepotěším, nelíbí.
Odpovědět
Pěnové růže opravdu nevypadají moc jako živé, pokud to ovšem není záměr, že kytice nemá imitovat živou...Taky jsem umělou zvažovala, ale sehnat opravdu krásné umělé květy je docela problém a navíc to ve finále vyjde fin.dost draho. Nevím, ale šla jsem nakonec do živé a nelituju toho.
Odpovědět
Profilova fotka
Ani mě se nelíbí. Fotka může klamat oproti realitě, ale fotograf s ní pak asi také moc nesvede ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já miluju umělé svatební kytky, protože mi dělá radost do teď... Myslím, že u tebe je problém v tom, že je to celé z jednoho materiálu, že to není nakombinované třeba s látkou... přikládám fotku mojí květiny
Odpovědět
Mně se umělá kytka pro nevěstu nelíbí a ta tvoje bohužel ani není udělaná hezky. I na mě působí kýčovitě....Vůbec se ti nedivím, že jsi na rozpacích. A chlapi v tomhle obecně moc nemají vkus. Zkus si ji nechat jako kytku házecí, pokud tedy chceš na svatbě házet kyticí. Ale jinak - jdi do živé a nebudeš určitě litovat! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam od Kultbizu z fleru viz foto v mem albu a jsem spokojena ale ta tva je podle me take neautenticka :( ...
Odpovědět
Proti umělým kytkám nic nemám, ale tato se mi na fotce nelíbí a ta modá s bílou takto navázase na mne působí divně.
Odpovědět
Profilova fotka
já jinou než umělou nechtěla a pěnový růže se mi líbily hned...ale ta tvoje je taková nepodařená :-/
Odpovědět
http://www.svatbysandra.cz/luxusni-sv... A co s objednat tuhle, když nechceš živou?
Odpovědět
No, jako házecí mi bude úplně k ničemu. Na svatbě budeme jen my a svědci a naše dcerka. Moji rodiče mi oznámili, že mi na svatbu nepůjdou (vzhledem k postoji k celé svatbě ze strany mé budoucí tchýně, která prostě odmítá jakékoli naše názory ohledně naší svatby a plánuje si ji podle svého (i když ví, že my prostě chceme svatbu podle svého a platíme si ji sami, tak začala, že tam prostě musí být sourozenci a že musí si ourozenec, který nově nastoupil do Práce a žije v zahraničí a nedostane volno, to volno musí udělat a bla bla bla), budem dělat svatbu úplně jinou, než jsem původně chtěla). Tak asi i proro objednal tuhle obyčejnou... já bych objednala úplně jinou, ale třeba ji nějak zachráním... :)
Odpovědět
Článek se načítá
přijde mi fakt strašidelná
Odpovědět
ja mela na obrad zivou kytici a na hazeni jsem mela z kousku latek byla krasna ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si původně také objednala umělou, na fotce krásný a když přijela, tak nenastal ten wow efekt. Maličko jsem z ní byla zklamaná, ale moc peněz jsme neměli, trakže jsem o nové neuvažovala. Nakonec jsem se rozhodla jí dodělat. Oškubala jsem mamce orchideje a hortenzie a dolepilje tavnou pistolí a nakonec se všem moc líbila a chválili ji. Vlastně ani nepoznali, že základ je umělý. Zkus jí maličko předělat a pokud pořád budeš smutná a nebudeš se s ní cítit dobře, tak si nech florističku v záloze. Házecí kytici jsem nejdříve nechtěla, ale nakonec jsem si natrhala luční kytičku a všechny házení potěšilo a bylo jedno čím jsem házela ;-)
Odpovědět
@hiuhi A co třeba ty růžičky použít na nějaké dekorování svatební tabule a zkusit objednat nějakou profi, přeba z fleru. Když máte tak skromnou svatbu, tak si nějakou dražší můžete snad dovolit. Krásné má třeba na kultbizuterie.
Odpovědět
@hiuhi Upřímně?? já bych jí viděla na - to by byla využitá - osobně chci mít na házení také umělou kytici ;)
Odpovědět
@aechmea spíš ji nejdřív zkusim upravit... :) divně vypadá jen z blízka, takže všechny kytičky sundam, upravim a zase si je tam nalepim, případně si tam dodám nějaký živý na podtržení. Sice skromnou svatbu máme, ale peněz na ní moc ne,.....
Odpovědět
Profilova fotka
Tyhle jsou třeba taky umělé ....http://www.fler.cz/zbozi?ucat=187754
Odpovědět
Nelibi. Ziva kytka je proste ziva kytka. Ty umele, at uz jsou zpracovane sebelip, jsou porad umele a mne prijdou echt kycovite, notabene pokud jsou 'ozdobeny' perlami, strasovymi kaminky atd - to teprve udela ten pravy WTF efekt :-D
Odpovědět
@kultbizuterie Ve vsi ucte; proc jsou nektere ty kytice ozdobene perlami? Umela kytka ozdobena umelymi perlami....na me to ze vsech stran krici fake fake fake =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zanett nekomu se to libi....tobe ne, ale spouste lidem jo....holt (nastesti) maji ruzni lidi ruznej vkus :-)
Odpovědět
Mě se naopak líbí. Každému je jasné, že jsou umělé, ale nehrají si na živou a proto jsou tam i patřičné bižu ozdoby a dekorace a dodávají té kytce právě ten šmrnc. Navíc tyto umělé květiny jsou krásně vyvedené. Já bych se toho vůbec nebála! Proč nezkusit zase něco jiného a originálního....a navíc vám zůstane napořád. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zanett ...protože se to nevěstám líbí a chtějí to :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?