Tip na květinářství v okolí LVA a na Mikulovsku, vhodná kytice na květen

Profilova fotka
Zdravím všechny nevěsty, poradila by mi prosím některá dobré a případně levné květinářství v Lednocko valtickém arealu, případně v okolí Mikulova? A ještě by mně zajímalo, jaké květiny mají v květnu sezonu-, Děkuji moc 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@piperw Ahoj, mně bude dělat květinovou výzdobu květinářství Hanke ve Valticích na Mikulovské ulici, mám s nimi dobrou zkušenost, nikdy mne nenatáhli a to už od nich bereme dlouhou donu květiny na výzdobu kostela a mohu říct, že jim plně důvěřuji i v oblasti vlastní svatby... a ceny u nich jsou přijatelné vzhledem ke standartu okolních květinářství většinou pokud uděláš větší objednávku, tak i paní vedoucí poskytne slevu
Odpovědět
Profilova fotka
@ejosefikova a co se týče nějakých internetových stránek nebo něčeho online, mají?
Odpovědět
Profilova fotka
@piperw ahoj poslalala jsme ti stránky do IP, nemají tam moc fotek ,ale když se u nich stavíš, myslím si, že ti paní vedoucí nějaké ukáže, popřípadě se s ní domluvíš na své představě a je ochotna i květiny upravit podle představ zákazníka a to i když už má kyticy uvázanou, zažila jsme, že mladá slečna, co jí tam vypomáha nepochopila zákaznici a květinu udělal jinak, no a zákaznice to tak nechtěla ,tak to předělala a bez potíží a hádek
Odpovědět
Profilova fotka
@ejosefikova Jasně, děkuji moc :-)
Odpovědět
Měla jsem tuto kytičku, nevím přesně jak se jmenuje floristka, ale byla zorganizovaná přes agenturu svatbypodlevas.cz z V.Bílovic. (foto: www.bilacerna.cz)
Odpovědět
Dobry den, pekna kyticka, ovsem v kvetnu na tulipany zapomente. Sezonnnost jednotlivych druhu kvetin najdete v mem clanku. Hezky den.
Odpovědět
měla jsem ty tulipány na svatbu 17.5. tohoto roku, takže zas takový problém to asi nebude :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?