Tip na dobrou floristku?

Ahoj, nemáte prosím někdo tip na šikovnou floristku v Praze? Chtěla bych kytici pro sebe a družičku, pro rodiče, korsáž pro ženicha a výzdobu na auto a do restaurace a nechce se mi za to dát úplně majlant... Předem díky za jakékoli tipy.
Odpovědět
Květinový ateliér Rosmarino-p.Keclíková. Sídlí na Smíchově a paní majitelka je hrozně příjemná a má super nápady! Cenově jaksi nemám porovnání, a navíc mám vybrané dražší květiny.
Odpovědět
Ahoj, doporučuju Zakázkový ateliér modrokvět (www.modrokvet.cz). Paní Koubínová je moc šikovná, vykouzlila ze mě i mých 2 kamarádek nevšední nevěsty..;) Svatební květiny jsme spolu vymyslely u bezinkové limonády v kavárně v centru Prahy..Fotky z mé svatby i svatby kamarádek, jsme poskytly k uveřejnění na jejich stránkách, takže tam kdyžtak najdeš více materiálu pro představu.. :-)
Odpovědět
@monca17 Dobr ý den rádi bychom nabídli služby našeho květinového atelieru. Pokud bytse měla zájem o nabídku, rádi se Vám budeme osobně věnovat. Samozřejmostí je výběr z katalogu květin, rozumné ceny a detailní kalkulace a individuální přístup. V případě zájmu nás kontaktujte na našem profilu nebo na www. Hezký den Mgr. Zdeňka Charbuská Flowers&More
Odpovědět
Profilova fotka
ja muzu jedine doporucit lucernicka flowers v pasazi lucerny, vcera jsem tam zrovna byla a jsem naprosto nadsena :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, velmi vrele doporucuji floristku kousicek za prahou, nam delala komplet vsechny kvetiny co na svatbe byly a samozrejme se drzela cenoveho limitu... na fleru ji muzes kontaktovat: http://www.fler.cz/kytka-design
Odpovědět
Profilova fotka
Naprosto mohu doporučit paní Renatu Jebavou z Prahy 4.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Dobrý den, pokud ještě nemáte vybrané květinářství, tak vyzkoušejte svatební ráj Barbucha, jsou sice z PH, ale květiny vozí zdarma po celé ČR, jsou spolehlivý a ceny jsou také super. Měla jsem od nich na svatbě v červnu květiny a byla moc pěkná.
Odpovědět
Květinový ateliér Rosmarino-p.Keclíková nedoporučuji! Byla jsem zklamaná ze svatebních kytic! Kytice se neshodovala s fotkou, na základě které jsem objednala. Kytice byla malá, barva neodpovídala a při focení po obřadu se rozpadla!
Odpovědět
@monca17 Já měla taky květiny taky ze Svatebního ráje Barbucha a byla jsem maximálně spokojená. Květinářka je šíleně milá a dělala, co mi na očích viděla. Naprostá spokojenost!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?