Svatební výzdoba z květin, na kolik vás vyšla?

Profilova fotka
Na koľko vás prosím vyšla výzdoba z kvetov?Mne prišiel dnes rozpočet za kyticu pre nevestu,3ks korsáže(ženich+2synovia),2náramky z kvetov pre svedkyne,kytica pre maminku,menšia dozdoba z kvetov do reštaurácie na skoro 13tis.Kč!Mám vo výbere pivoňky,astilbe,ruže David Austin...mala ste niektorá použité tieto kvety?
Odpovědět
Profilova fotka
@luciiaa23 Dobrý večer, je pravdou, že austinovi růže i pivoňky patří mezi dražší květy. 13tisíc mi ale příjme opravdu hodně. Pokud budete chtít, zkontaktujte mě vnitřní poštou a já Vám květiny nacením. S tímto rozpočtem pak můžete jít za svou květinářkou nebo Vám květiny uvážeme my. Naši práci najdete zde v porfesionálech nebo na našem facebooku https://www.facebook.com/SVATBASTYLOVE Kdy a kde máte svatbu? Hezké přípravy! Michaela Pokorná
Odpovědět
Profilova fotka
@luciiaa23 To je opravdu hodně, zkus se pozeptat jinde. Já měla poměně velkou kytici, 1 menší pro svědkyni a pak 4 pro maminky a babičky. Zároveň jsem měla výzdobu na stůl jednu větší a dvě menší. 1x korsáž pro ženicha. Celkově to bylo za 5.500Kč. Můžeš si to prohlédnout v mém albu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?