Svatební kytka ze slunečnic. Proč jste si ji zvolili?

Profilova fotka
Jsem jednou z moha nevěst, která uvažovla a měla svatební kytku ze slunečnic. Zajímalo by mě, proč jste si taky zvoliy tuto květinu a co si myslite o tom, ze slunečice jsou jen pro "prostorově" vyraznejsi nevesty... ja jsem odpurcem tohoto tvrzeni. nemyslim si, ze bych byla az tak ...jsem zvedava na vase nazory a postrehy.
Odpovědět
1
2
ahoj kami, tak za prve ty rozhodne (!!!) nepatris do kategorie: prostorove vyraznejsi, koukala jsem se ti do albicka, tak kytka byla krasna, ja mam slunecnici moc rada a nevim, jestli by me napadlo, ze muze fungovat i jako svatebni, ale jde to, byla jsi moc krasna, se svym manzelem se k sobe hodila, ta kvetina to jen stvrdila.
Odpovědět
Profilova fotka
kami - a tos slyšela kde prostorově výraznější :-N moje spolužačka je na své svatbě měla a to je o hodně droboulinká než ty a vypadalo to perfektně, takže proč ne - navíc proč to řešíš když už si je na svatbě úspěšně použila :-D
Odpovědět
To slyším prvně, že by byla jen pro tlustý nevěsty. Já budu mít taky slunečnice a to mám velikost S a jsem vysoká. Vybrala jsem si je proto, že máme s manželem oba krásný vztah k přírodě a po celou dobu chození jsme často chodili na dlouhatánské procházky do lesů a do polí tady na jižní Moravě, kde byly slunečnice často naseté. Jednou jsem zmínila, že se mi líbí a tak jsem často dostávala kytice z voňavých malinkatých slunečniček, co vyrůstaly na okraji pole. Voněly sluncem a přírodou a to miluju. Zatímco kytice za tisícovku z obchodu voněla akorát tak chemikáliema :-| A tak proto, že máme blízko k přírodě, nemáme rádi nic umělého ani falešně nablýskaného a falešného (v čemkoliv v životě) - budeme mít slunečnicovou svatbu, aby nám i za dvacet let fotky připomínaly, že jsme se brali mladí a z čisté lásky :-) Prostě ty kytiny korespondují s naším přístupem k životu. Samozřejmě, že je ale na svatbu budu mít z květinářství, páč ty z pole by bohužel nevydržely celý den.
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít taky slunečnice, protože jsou to tak neuvěřitelně optimistické kytky :-) A taky si nepřipadám prostorově výraznější s mou výškou 178cm a velikostí M...Dívala jsem se ti Kami do albíčka a kytka byla super, taky budu mít ty delší stonky, přesně tak jsem si to představovala... Holky - vy co máte slunečnice - budete mít celou svatbu jen do žluta? Kami to tak vlastně podle fotek měla...Já jsem tam právě připrcla ještě zelenou - koupila jsem třeba zelenou organzu na stůl, budou zelené ubrousky, ale doplňky na stole budou žluté - svíčky, "kapky rosy" atd... Teď si nejsem jistá, jestli jsem to neměla udělat jen do té žluté barvy, ale zdá se mi, že ta zelená k tomu celkem hezky ladí... Mimochodem i na oznámení máme slunečnice ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
evulilik ses uplne mimo tema =-) musis si najit diskuzi ktera se toho tyka....
Odpovědět
jinak ja myslim ze slunecnice muze mit kazda nevesta at je hubena nebo ne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Brum: ja to neresim, jen tak jsem to slysela a ptam se:)ja jsem mela slunecnice vybrane uz v 15 a to jsem nevedela, ze se nekdy vdam... jsem hodne vysoka a mala kyticka by se asi ztratila:) spis me zajimaloé, jak to vidite vy:) luciena: a proc ne, my do toho meli stribrnou a oranzovou, myslim si,ze to dopadlo dobre:)
Odpovědět
Profilova fotka
Kami, ta tvoje kombinace se mi fakt líbí, vypadá to skvěle...a naprosto dokonalý je ten smetáček s lopatkou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky měla slunečnice ;-) vybral ji vlastně manžel :-D protože jsem ji dostala jako první kytičku na prvním randeti x-) a já jsem byla moc ráda. Kytička byla nádherná, je netradiční a já nechtěla něco, co tu má každá nevěsta ;-) a spousta svatebčanů mi řekla, jak moc se jim to líbilo x-) Jinak svatbu jsem ladila do žluto-krémovo-bíla ;-) Ale na kytičce jsem měla zelenou stuhu a vypadalo to moc dobře ;-) (tak mi to udělali v květinářství, pro mě překvápko :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Luci. to byla nahodou, u nas v orlove jsem kupovala stuzky a vsimla jsem si toho, rekla jsem babi, ze to by byl uz ulet:)to, ze je smetacek on, na ktery jsem koukala, mi doslo az v sobotu po svatbe:)ted ma cestne misto na zametani v kuchyni:)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj kocky, ja jsem mela svatebni kytici take ze slunecnic - dokonce jsem mela s kami1984 naprosto stejnou predlohu kytky:-D prostorove vyraznejsi si taky nepripadam, myslim, ze kazdy si muze zvolit svatebni kytici, jakou chce! ja slunecnice miluju a ackoli jsem mela saty s ruzovymi kytickami, slunecnice k nim krasne sly. cela svatba pak byla lazena do zluto-ruzovo-zelena... a to prosim zadne pastelove barvy, mame radi barvy vyrazne! kostel byl cyzdobeny cely slunecnicema umelyma a bylo to naprosto dokonale! kdyz je sikovny florista, jde vsechno! ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky,já taky měla slunečnice a v době svatby jsem vážila 54 kg. ;-) Nechtěla jsem klasiku,tj růže,bílé šaty atd...A slunečnice miluju. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kropinka: prvni veta mluvi za vse:)
Odpovědět
ja take mela slunecnice a vsichni mi rikali jak vypadaji super jako kytice..... a vazila jsem 60kg.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ted prisly profi fotky a jsem nadsena, slunecnice jsou nadherne...
Odpovědět
Profilova fotka
tak já v době svatby vážila 57, ale to jsem byla ve čtvrtým měsíci těhotenství :-D záleží na květinářce, jak ty slunečnice uváže, může udělat mega kytku (ale to ze všech květin, nejen slunečnic), já měla takovou menší, lehkou a moc krásnou x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pandi- mela jsi nadhernou kyticku!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé, děkuji x-) já puvůdně chtěla podobnou jako jsi měla ty :-) x-) ale nakonec jsem to vyřešila ta, že jsem květinářce ukázala šaty, řekla že chci slunečnice a ona mi vymyslela jak to bude vypadat :-) takže pro mě malé překvápko. Ale byla jsem nadšená a vydržela mi ve váze ještě dva týdny po svatbě...To by růže asi nevydržely... :-S :-D
Odpovědět
Profilova fotka
me vydrzela 10dni, pak jsem ji sklopila:)
Odpovědět
ahojky holky no já měla taky slunečnice a vydržela 14 dní a ted už se suší ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj holcenky...touzim take po slunecnici jelikoz ji miluju:-)je to slunickova kyticka:-)akorat chtela bych se zeptat..chtela bych previslou slunecnicku...co myslite da se jeste nakombinovat s nejakou jinou kytickou?papalaaaa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vidím, že naposledy jste tu slunečnicovou kytičku řešily kromě dneška v den mé svatby :-) Virulicka - podívej se ke mně do alba, taky jsem měla převislou...byla jsem z ní naprosto paf ;-) Mně teda tak dlouho nevydržela...studanka - jak jsi to sušila, to si u slunečnic moc nedokážu představit...jedině snad mrazem...
Odpovědět
Luciena: Ahoj kocko...musim teda rict ze ta kyticka je boziiii a ty ses nadherna:-)moooc krasnyy..urcite si z tebe vezmu priklad a takhle nejak to predhodim v kvetinarstvi jako napad:-)uplne krasnyyy..a ty saticky podle meho gusta:-))suprrr
Odpovědět
Profilova fotka
luciena: krásná kytička x-) x-) x-) nikdy bych neřekla, že i slunečnice jdou převisle, ale jde to a výsledek je úžasný x-) x-) x-) :-) a slunečničky chválím, taky jsem je měla x-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky holky :-D No musím říct, že jsem si taky nejdřív nedokázala představit převislé slunečnice, původně jsem měla domluvenou "klasickou" kytku...jenže pak mi hráblo, asi 3 týdny před svatbou jsem měnila šaty, kadeřníka, líčení a taky kytku :-D :-D Asi jsem floristce i trochu zavařila, ale nakonec si poradila, je to fakt šikovná ženská a u nikoho jiného bych si kytku vázat nenechala... Panda - mně se líbí i ta tvoje kytka, jednoduchá, vkusná...moc hezká :-) Slunečnice mám moc ráda, je to zase něco jiného, než růže nebo kaly...když jsem někomu řekla, že budu mít slunečnice, tak většinou nic neříkali, nebo se divili, ale pak všichni hleděli, jak to může být nádherná kytka...
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji x-) :-) no reakce i u nás byla stejná :-D tedy žádná nebo divení a pak když svědek dovezl kytky, tak byli všichni nadšení, že i taková ,,obyčejná,, kytka může vypadat slavnostně x-) já chtěla původně tulipány, ale manžel navrhl slunečnici, že mi ji dal na prvním randeti :-D x-) a jsem moc ráda, že jsem je měla x-)
Odpovědět
Profilova fotka
vrulicka: myslim si, ze urcite da, dalsi kvety by mely byt ale mensi, decentni, zalezi na kazde floristce, jak je sikovna a ma to v oku:)
Odpovědět
Tak holky ja sem se rozhodla mit previslou slunecnici a nebudu to nejako kombinovat s jinyma:-)udelame svatbicku do zluta:-)jak tak koukam na vase fotky tak to vypada moc krasne:-))papala hezky vecer :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Viruli - máš recht :-D V té mojí byly přidané jenom ty maličké žluté chryzantémky a myslím, že to paní floristka celkově vymyslela skvěle...doufám, že pak uvidíme fotky :-) A měly ty slunečnice navíc (krom toho, že jsou nádherné) jedno velké plus - docela bylo v náš den D zataženo, ale kytka krásně ty fotky rozsvítila x-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?