Svatební kytka, ze kterých květin vyjde nejlevněji?

ahojda chtěla jsem se optat z jakých květin máte kdo svatební kytku.. spíše chci zjistit z kterých to vyjde nejlevněji.. se svatebníma příprvama jsme se rozjeli více než jsme očekávali a už do toho nechci vrážet mic peněz.. tak mi prosím poradte z jakých kytek to vyjde nejlevněji popřípadě přihodte fota vašich květin.. děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@telezska Dobrý den, jedna z levnějších květin je například karafiát ... sice má k němu hodně lidí předsudky, ale jeden květ výjde na cca 13 - 15 Kč, má spoustu barevných variant a pokud se doplní například krásnou stuhou či nějakou dekorací z drátku vypadá opravdu luxusně. Zkuste si zadat do vyhledávače svatební květina z karafiátů a vyjede Vám spousta krásných vazeb, pokud byste ráda hledala i na zahraničních tak zadejte - carnation wedding bouquet ;-)
Odpovědět
já měla karafiáty a kytka byla naprosto báječná. Nechávala jsem dělat pro mně , svědkyni, 2 babičky a 2 maminky, korzáš, do vlasů a vešla jsem se do 2000 Kč. Více fotek mám v albu.
Odpovědět
Ani já nechtěla investovat mnoho do květiny co brzy zvadne a také jsem se vdávala v tropických vedrech a ze zkušenosti mé kamarádky, které v teplu zvadla kytka za 1700kč hned po obřadu jsem zvolila kytku co nikdy neuvadne (tedy umělou) a sklidila velký úspěch....Po svatbě jsem se jí rozhodla prodat tady na beremku, aby se mi nějaké penízky vrátily.....
Odpovědět
Spousta nevěst si vyrobilo kytku ze sezoních květin (růže, tulipány, pivoňky, kopretiny,...) stačí kytici omotak stužkou, nalepit třeba nalepovací kamínky či perličky a kytka je hotová....Nebo zakoupit květiny přímo z květinových polí (vidím, že jste od Jičína, tak třeba v Paceřicích u Turnova pěstují květiny a prodávali loni 5kč/ks)
Odpovědět
Ja mela kyticku taky z karafiatu, mamka se bala ze to bude klasicka vazba jak za komunistu, a ak nechtela ani verit, ze jsou to karafiaty. Me vysla moje kytice a korsaz pro zenicha na 520kc. Mam ji ve svem albumu.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky doporučuju karafiáty, spoustu inspirace mám v albu... Jinak třeba nádherný a jemňounký jsou kytky z Chryzantém a taky za pár korun... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@telezska já měla kytku taky z karafiátů a pro zpestření v ní bylo pár růží a nějaké frezie, vypadala moc hezky a nebyla vůbec drahá...fotky pro inspiraci mám ve svatebním albu
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
To jsem taky slysela, ze karafiaty maji dlouhou zivotnost, ale ja se vdavala v sobotu a i prestoze pak byla kyticka porad ve vode, tak uz mi v nedeli zacala usychat. A gerbery, ktere jsou pry rychle vadnouci mi ve vaze vydrzely krasne tyden, tak nevim :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@telezska Doporučuji germíny, gerbery, frezie, karafiát...Pokud si budete přát, rpošlu Vám více možností a rádi se o Vás postaráme. Hezké přípravy! Michaela Pokorná Svatba-stylově
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?