Svatební kytka a svatební studio ANET. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky, na základě referencí tady z beremka (díky moc holky ;-) ), jsem se rozhodla pro kosmetičku pí Miláčkovou z Prahy. Po jejím kontaktování mi paní ihned nabídla další služby (šaty, květiny, dort apod.). Chtěla bych využít její nabídky zajištění květin, ale když nevím, kdo je jejím dodavatelem, váhám. Nemáte prosím některá zkušenosti z tímto studiem, nejlépe s kytkou? Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak v líčení a česání jsem se taky rozhodla pro studio Anet. x-) Holky jsou moc šikovné, ochotné. Beru si přes ně i kytky, ale jaké budou, můžu dát vědět až po 11.9. x-) Každopádně jsem viděla desítky fotek práce paní květinářky a byly teda opravdu nádherné, takže doufám, že nezklamou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak to budu moc ráda za reference po 11.9. ;-) A pomohla ti pí Miláčková s výběrem podle šatů, účesu apod. nebo už jsi přišla s jasnou představou. Jinak přeji hodně štěstí, ať vám den výjde podle představ.
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty už jsem měla nějakou dobu vybrané, takže s těmi už mi moc nepomohla. Jinak já "patřím" pod její ségru - Romču Čížkovou (mimochodem taky skvělá mladá paní :-N ), co se týče účesu, tak mi jen řekla, jak by vzhledem k tvaru obličeje vybírala a já jsem jí pak na zkoušku přinesla obrázek, co se mi líbilo, a něco podobného jsme stvořily. Pokud bys chtěla vidět fotky ze zkoušky, není problém je zaslat. Nebo bych je mohla dát sem do galerky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty mám také již vybrané - bylo nečekané a rychlé rozhodnutí ;-) Ráda ybch tvé fotečky viděla, ale nechám to na tobě, zda to chceš dát sem nebo mi zaslat. pro druhou varinatu je můj e-mail: zaneta.baranova@centrum.cz. Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem nakonec fotky dala do alba z příprav, tak se můžeš juknout. :-) Fotku kytičky tam mám taky - aspoň takhle jsem zadala požadavek. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak účes je moc pěkný a sluší ti. Koukám, že to bylo i s líčením. ;-) Teď nelituji, že jsme se rozhodla pro pí Miláčkovu, respektive svatební salon Anet. Pořád jsem si nebyla jistá, protože se mí líbila ještě pí Dufková nebo Bártová, ale ta cena je min. 2 vyšší… Také bych chtěla poradit jaký typ účesu podle obličeje a šatů. :-) Budu se těšit na tvé zkušenosti s kytkou a průběhem přímo ve stavební den.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě dám vědět, jak do v sobotu dopadne. Pevně doufám, že dobře. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už se to blíží. Hodně štestíčka, předpověď počasí vám přeje ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, omlouvám se, že jsem se neozvala dřív, ale necelých 14 dní po svatbě byl hrozný chaos a pak jsme jeli na svatební cestu. :-D Takže k účesu - naprosto úžasný! Nalíčení to samé, vydrželo celou noc, účes taky, spíš bylo problém ho rozmotat. :-D Co se týče kytiček... no ta pro nevěstu byla bezva, z malých pro maminky a korzáže pro ženicha jsem už tolik nadšená nebyla. Sice byly podle představ, ale byly nějaké "pomačkané", takže k večeru už hnědly místy. Možná že při převozu ke mně upadly a zkrátka se pomuchlaly. :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já mám jako vizážistku také paní Miláčkovou, je hrozně ochotná. Už jsem si jí musela zamluvit, páč říkala, že už má docela dost svateb...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, jojo, holky toho mají opravdu hodně. Já sije zamlouvala asi v březnu na září a paní Miláčková už měla plno. Ještě že má šikovnou ségru. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak hlavně že jsi byla s účesem a namalování spokojená. Hodíš nějaké fotečky do albumu? Mě říkala pí Miláčková, že už kytičky nebude dovážet, že si je možné tuto službu ale zaplatit. To trochu kazí tu službu :-( Jinak samozřejmě přeji hodně štěstíčka a spousty krásných společných zážitků na společné cestě životem :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky, fotky určitě nějaké dám, ale ještě nemáme profi fotky, takže hned jak budou, povalím je sem. x-) A jinak děkujeme za přáníčko. x-)
Odpovědět
Ahoj,nemohu jinak než opravdu doporučit paní Miláčkovou. Její služby i přístup jsou perfektní a má opravdu svatou trpělivost a je velmi ochtoná,vděčím jí za hodně,opravdu nemohu jinak než pochválit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, konečně jsme dostali profi fotky, tak můžete mrknout jak na kytičky, tak na účes. x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj holky, nemáte některá teď čerstvou zkušenost se svatebním studiem Anet?Konkrétně se svatebními šaty?Byla jste tam některá teď zkoušet, nebo od nich máte šaty?Díky moc za zkušenosti
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Já ve studiu Anet byla zkoušet tento týden a jsem nadšená... sehnala jsem tam šaty přesně podle mých představ - krajkový sen bez šlehačky... A nádherný závoj k tomu. Samozřejmě záleží na vkusu každého, ale já se tam zamilovala, navíc šaty jsou nepoškozené... Paní Čížková, která mi byla k ruce, je neuvěřitelně milá a ochotná, paní Miláčková, která mě bude i česat a líčit, také. Navíc za to mám slevu na šaty, které tak vyjdou opravdu za hubičku. Je to krásný a stylový salon, jsem opravdu spokojená, že jsem se rozhodla pro ně.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Také musím pochválit svatební studio Anet. Paní Miláčková je moc příjemná a ochotná, zkoušela jsem si různé šaty cca 2 hodiny a ochotně se mi celou dobu věnovala. Šaty mají nádherné a řekla bych na Prahu za velmi slušné ceny. Určitě zkuste, mohu jen doporučit!
Odpovědět
Profilova fotka
Také můžu studio Anet doporučit. Mám tam zarezervované šaty a líčit mě bude Nikola Miláčková. Je neuvěřitelně milá a šaty jsou opravdu krásné a za super cenu. V případě dalšího využití služeb studia dostanete ještě na půjčovné slevu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu se vás holky zeptat jak se pohybuje půjčovné šatů ve studiu Anet? Za týden se tam chystám, tak jen abych alespoň orientačně věděla. Diky :)
Odpovědět
Ahoj tak přidám taky své k dobru :-) Už jsem dohodnutá na líčení a česání s Romanou Čížkovou a také jsem si zkoušela nějaké šaty. Upřímně jsem ale z žádných nebyla moc odvařená a sleva z ceny půjčení je 1000 Kč - po této slevě by mě stály 8200 Kč a to mi přijde pořád dost. V Praze se dají najít i levné půjčovny, osobně už jsem v jedné takové byla (ceny půjčení u všech šatů do 5000 Kč) a našla jsem tam spoustu krásných šatů a jedny mě opravdu tolik oslovily, že si je nejspíš rezervuju :-) Takže asi taky s cenama za šaty :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
@tezulka dobrý den , mohu se zeptat jak se pohybuje cena za šaty?
Odpovědět
@barborkachytil vysly do 3tis.
Odpovědět
@barborkachytil dobrý den jen chci upozornit že to byl příspěvek z 2o12.. do 3 tis to už určitě nebude
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?