Svatební kytice Zlín

zdravím holky ze Zlína a okolí. Potřebuji poradit, kde si ve Zlíně nebo blízkém okolí nechat udělat svatební kytici. Potřebuji i kytice pro maminky, svědka, náramky pro družičky a korsáž. Nejvíc se mi líbí kytice od Halky Adamové, ale byla bych ráda, kdyby se mi podařilo sehnat nějaké méně známé dobré květinářství za rozumnější cenu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím tě též :-) mám velmi dobrou zkušenost s květinářstvím v Lukově - Daniela Kosečková. Vytvořila mi krásnou svatební kytičku, korsáž, kytice pro maminky a svědkyni a také výzdobu na auta. Výzdobu sálu jsem si dělala sama s tím, že květinový materiál jsem měla také od ní. Komunikace s paní Kosečkovou byla výborná, nabídka bohatá a cena přijatelná. Byla jsem moc spokojená a svatební kytici mi mnoho lidí chválilo. Pokud bys měla zájem, pošlu ti další fotky na email, mám je ve formátu, který zde bohužel nejde nahrát.
Odpovědět
skvělé, to budu moc ráda. Pošli mi tam prosím i cenu ;-). Kytice krásná, taková, lehká a svěží
Odpovědět
ahojky, taky bych poprosila info do SZ, děkuji moc
Odpovědět
Zdravím! Paní Kosečková nastupuje od května na mateřskou dovolenou - bohužel pro nás :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se líbí kytice a celkově služby od "Srdce Venkova". Svatební jsem od nich sice neměla, protože svatba byla jinde, ale co jsem viděla třeba na profilu na Facebooku, se mi líbilo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?