Svatební kytice z tulipánů

Holky, miluju tulipány, už od malička sním o svatební kytici z nich, ale mám strach, abych z nich během dne neměla takové "pleskáče" :) Víte co myslím ne? měla jste je prosím nějaká, některá? nebo je tu někdo,kdo je také chce? díky :)
Odpovědět
@luustenka dobry den, kytice z tulipanu je krasna - at uz jsou pouzity samostatne ci v kombinaci. Bohuzel Vas vsak zklamu, na Vas termin absolutne nevhodna, vzhledem k obdobi tepla z nich budou "pleskace" behem 30 minut, a i kdyz s pouziji s jinymi kvety, ktere by je podrzely, tak vadnuti a rozkvetu nezabranite. Efekt nema ani casto doporucovane omotani dratkem ci lepeni okv.platku lepidlem - rozkvetu to nezabrani a navic to nevypada efektne. Dalsi problem je v jjich nedostupnosti, v teplem pocasi nejsou v nabidce ani se nedovazi, pokud by k sehnani nahodou byly, tak ve velmi omezenem vyberu barev, se spatnou kvalitou co do velikosti kvetu a sily stonku a budou nehorazne drahe, navic se do ceny promitne i fakt, ze je jejich odber touto dobou (zkusenost ze zari) podminen min odberem 50 ks, tz,ze pokud nejake zbydou, kvetinar je v cervnu nema sanci prodat a tezko je jen tak odepise. Idealni doba na kytici z tulipanu je od listopadu do dubna. Na nase svatebni kytice s tulipany muze kouknout na nas web. Hezky den.
Odpovědět
Profilova fotka
ja mela svatbu koncem kvetna (24/05), ale kvetinarka se na muj pozadavek kyticky tulipanu taky netvarila prilis nadsene.. nicmene nakonec jsem ji mela a vydrzela krasna cely den. ;-)
Odpovědět
holky a duben? taky by se mi líbily tulipány
Odpovědět
@meaculpa v dubnu zcela bez problémů :-), výběr barev i odrůd, super kvalita a cena okolo 20,- kč , navíc do kulaté kytice postačí i 20ks, tudíž velmi příznivá cena kytice z dubna: http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
Profilova fotka
Tahle je moje svatební, bylo to koncem dubna a úplně bez problémů.
Odpovědět
Profilova fotka
taky moc doufám, že 2.5. ještě tulipánky pujdou :)
Odpovědět
Ahoj,mám svatbu 21.2. a chtěla bych taky svatební kytku z tulipánů.Je náký riziko v tomto období?Jen tušim,že se budou muset objednat
Odpovědět
Profilova fotka
já měla svatební kytici z tulipánů a vydržela mi ještě další týden! Měla jsem druh Daytona a byli úžasné. Všichni se ptali co je to za kytičku!
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme svatbu letos 21.4. na velikonoční pondělí... vydržela nádherná od rána až do noci... obřad jsme měli až v 17:00...a vidíš na fotkách? :) je stále krásná... koukni ke mě do alba... jediné co, tak pozor pro ženicha, nám se klopě trochu ten tulipán rozplácl, ale i tak to vypadalo hezky :)
Odpovědět
Dobrý den, v červnu už bývá nabídka tulipánů omezená, ale při troše snahy se sehnat dají- jen nejsou již obvykle tolik kvalitní a samozřejmě jsou o něco dražší. Již jsme také svatbu z tulipánů v červnu dělali - k nahlédnutí na našem webu, a nevěsta si na pleskáče nestěžovala :-), vše dopadlo dobře. Základem je podržet si květiny co nejvíce v chladu, aby na obřad a focení vydržely zavité. Určitě se řešení najít dá. Hezký den Zdeňka Flowers & More
Odpovědět
Ahoj, měla jsem kytici z bílých tulipánů a svatbu 7.6. Všechno bez problémů, ten den byl právě tropický, ale kytice vydržela krásná až do druhého dne:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?